Sanırım aldatılıyorum nasıl kanıtlarım?

Sevgilimle yaklaşık 1 yıldır birlikteyiz. Son 1 aydır bana ilgisi fena azaldı. Yaptığım yanlış biliyorum ama şüphelenip telefonunu karıştırdım erkek arkadaşı mesaj atmış. Arkadaşı, sevgilimin eski sevgilisine yazmış “Kanka x’e yazdım sana dönecekmiş.” diye mesaj atmış benimkine. Önceki mesajların hepppsi silinmiş. Ben de telefonu karıştırdığım için soramadım tabii ki. Dün gece de ona sürpriz yemek yapmaya gittim apartman kapısından dinledim bağıra bağıra gülüyordu “Bebeğim halledicem yakında, gitsin buluşuruz.” diye. Ben yakında ablamın yanına gideceğim 2 haftalığına. Duydum kimle konuşuyorsun dedim “Ablam aradı eniştem iş için şehir dışına gidince buluşucaz biliyorsun pek sevmiyor beni.” dedi. Ben inanmış gibi yaptım ama yutmadım o mesajı gördükten sonra eminim benden gizli bir durum olmasa bana söylerdi demek ki bir haltlar yiyor bu. İnanılmaz kötü durumdayım kendimi salak gibi hissediyorum. Zaten o kız hakkında sürekli “kaşar ya ne yeteneği var ne zekası tam bir ilgi o...’su” vs vs gibi konuşunca içim gıdıklanmıştı ne çok bahsediyor bu kızdan diye. Ben buna bir şeyler çaktığımı söylemedim. Elime nasıl kanıt geçirip bunun suratına tükürürüm, tecrübeli fikirli biri varsa yazsın Allah aşkına benim sinirden beynim durdu
Sanırım aldatılıyorum nasıl kanıtlarım?