Geçmişte yaşadıkların sana tecrübe oldu mu? Eski sen misin hâlâ, yoksa eskisine nazaran yeni biri mi oldun artık aşk'a karşı?

Artık inancımı kaybettim denilebilir , aşka inanmıyorum. Güvenim pek kalmadı ve gerçekten artık o muhteşem aşk dolu ilişkiyi yaşayabileceğimi düşünmüyorum. Sanırım bir şeyler alıp götürüyor. Bir daha eskisi gibi aynı fedâkarlıkları yapabileceğinizi düşünmüyorsunuz , çabalamaya derman kalmıyor ve yaş ilerledikcede inancınız yok olup gidiyor acı ama gerçek durumla yüzleşiyorsunuz..
Seni mahfeden adama gidip bununla nasıl başa çıkacağını sorduğunda bu kadar çaresiz kaldığında kendi katilinden medet umduğunda işde o noktada tamamıyle bambaşka biri oluyorsun bunları bir kez yaşamış biri asla aynı kişi olamaz
Bunları sen mi yaşadın
Cevap
8Cevap
Bilmem :D onu kendisine soralım o karar versin admin :D
@kahveligunler_ eski ben miyim sevgilim hala?
Kaç kişi bu kullanıcıyla aynı şeyleri düşünüyor acaba? Gördükçe maşallah diyorum valla 😅
Neye maşallah diyorsun admin :D ♥
Herkes senin gibi düşünüyor bu kullanıcıya karşı karşılaşıyorum çoğu zaman. Yetişilmiyor artık ona maşallah diyorum. :D
Beni burda sevenler fazla evet😂
@kahveligünler_ :D benden başkası sevmesin seni bitanem :D kıskanırım arkadaşlarından seni..
Arkadaşlık dışında olmaz zaten aşkım😂
@kahveligünler_ olmasında aşkım :D
Tabiki değilim. Hoş olmayan şeyler yaşadım bu konuda geçmişimde. Deneyim güzeldir.
Hala eski benim, aşık olunca çocuk gibi bağlanıyorum
Eskiler çok iyi tecrübe oldu bana o zamanki bakış açımla şuankine bakış açım arasında dağlar kadar fark var..
Asla değilim o eski ben üstünden yeni ben yikti geçti
Yaklaşımımı değiştirdiğim durumlar var tabi, temelde ise aynı benim.
Çok iyi ders oldu artık güven konusundaki daha temkinliyim.
Şimdiki sevgilim muhteşem bir adam aşka olan inancım arttı ve değişti beni değiştirmedi bakış açıma katkıları oldu
Eskisine nazaran yeni biriyim. Ama yıpranmış, inanlara güvenini yitirmiş biriyim..
*Insanlara
Kendimle ask. yasiyorum ben djdjdjxjx
Salcalamaya gelen olmaz umarim dnd
yeni bifri duygusuzum
Maalesef yine olsa aynı olur gibi.
Hayir artık kimseyi ciddiye almıyorum herkesle konuşuyorum herkesi dalgaya alıyorum
Ben Yasemin Şeker çok azdım beni arayıp boşaltın yakınlarda iseniz gelin lütfen erkekler denizlideyim 0 546 261 80 06?
tabikide eskisi gibi değilim.. yaşadıkların öğretir sana gerçeği
Görsel deki üçlü cezbediyor
Korkuyorum artık
Eski ben değilim daha cesurum
Uzak duruyorum
Değilim
Kadınlar gerçekten...
Eskiden saftım kırıldıktan sonra baya değiştim
Yeni biriyim.
Artik ask mask yok gomdum
Her tecrübe yeni bir görüş , yeni bir olgunluk.
Tecrübe oldu. Eskisi gibi değilim.
Tövbe de o slaak olur mu bir daha 😁😅
Karakterim değişmez
Eski benim
Dahq güçlü ve korkusuzum
Yepisyeni birisi olarak geri döndüm
evet eski benim
Aşk yaşamadım
Asla degilim
Biemiyorum gercekten
yooo degilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?