Nişanlım benimle hiç ilgilenmiyor sanki beni hiç düşünmüyor merak etmiyor. Ne yapmalıyım?

Arkadaşlar ben çok hassas ve ince ruhlu bir yapıya sahibim. Elimde olmadan çoğu şeye kırılıp üzülüyorum ve kafama takıyorum. Nişanlım bunu bildiği için önceden bana karşı daha hassastı ve nasıl hissetmemle ilgili gözümün içine bakardı. Şu anda iş yoğunlu ve düğün hazırlıklarının stresine kapılmış bir vazieyette her şeye koşturuyor ama ben kendimi çok ihmal edilmiş hissediyorum ve aynı zamanda çok yalnız hissediyorum. Bu hafta akşam mesaisi var akşama kadar çalışıyor. Sabah bir günaydın nasılsın mesajı atar akşamda bir nasılsın ne yaptın iyi geceler der ama nasıl desem çok ilgisiz ve yapay. Yani gerçekten ben nasıl hissediyorum iş günümde neler yaptım nasıl geçti en küçük şeyler hiç sormuyor bit hayırlı işler bile demiyor.. Ne bilim zoruma gidiyor ilişkimi sağlıklı yürütmek için ilgi bulmak için kendi ilgimi de saklamak istemiyorum. Onuda anlıyorum çok yoruluyor ama kendimi bazen çok yalnız hissediyorum. Ne yapsam bilemedim... sizce?
Nişanlım benimle hiç ilgilenmiyor sanki beni hiç düşünmüyor merak etmiyor. Ne yapmalıyım?