Etmezdim.. çünkü duygusal bir boşlukta ve o boşluğu benle dolduracağını sanıyor. Ama sonunda her şey bittiğinde sadece beni o dönem yalnız kalmamak için kullanmış olabilitesi yüksek bir durum uzaklaşırdım
Bağlantıyı keserim çünkü tekrar barışabilirler benim ailem de boşanmadan 1 gün önce barıştılar her şey değişebilir mani olmamak gerek. Sonuçta boşanmamış henüz.
Evli olanların ve farklı heyecanlar arayanların en sık başvurduğu yalan. Evliyim ama boşanma aşamasındayım, hiç mutlu değilim, borçlarım var onları kapatınca boşanacağım falan.. Bunlar boş işler. Evli insanlarla ilişkinin sonu hüsrandır. Kimseye tavsiye etmem.
Boşanma aşamasında olup olmadığının gerçekliğini sorgularım ispatlaması lazim gerekirse eşiyle bile konuşabilirim doğrulaması şart söylenenlerin. Belki eşini aldatmak için yalan dahi söylüyor olabilir neticede kimse kurulu düzenini kolay kolay bozmak istemez.
Hoşlandığım kişiyi araştırırım gözlemlerim sonrasında hayatıma dahil ederim. Ki eğer böylesine önemli bir durumu bana en başından söylemeyip arkamdan iş çeviriyorsa ilişkimi keserim. Keyifli geceler
Hayır, etmem. Boşanma aşamasında ve yasal olarak da olsa henüz sonlanmamış bir birliktelik var ortada. En kötüsü de o noktaya varana kadar benimle bunu paylaşmamış olması olurdu. Baştan bilsem en azından boşanma süreci sonrasında görüşmeye devam edebilirdim, böyle bir konuda yalan söyleyen birini hayatıma katmam.
Ayrılığın hangi aşamasında olduğuna göre ve ayrılma sebebine göre değişir mesela şiddet ve baskı gibi bir sebeple ayrılıyorsa ve bunu uygulayan tarafsa kesinlikle ilişkimi keserim ama buna maruz kalmış tarafsa ona olabildiğince destek olurum. Ayrılık aşaması konusunda ise boşanma davası açmış olmak ayrı bir şey hergün tartışıyoruz galiba ayrılacağız demek çok ayrı bir şey
Çok zor bir durum. Boşanma aşamasında olduğu halde tekrar barisip hayatına devam eden çok çift var. Resmi olarak boşanmadan görüşmek isteyecegimi sanmıyorum.
Soru ve görsel ne alaka onu anlamaya çalışıyorum. Tamamen saçmalık.
Soruna gelecek olursak bitmeyen bir evlilik olduğu müddetçe bu aldatmadır bana göre. Her şeyin bir adabı var. Kudurmamislarsa bosanmayi bekleyebilirler diye düşünüyorum.
Birincisi neden boşandığı önemli.. İkincisi bütün bağları koparmalı.. Ve aradan bir zaman geçmeli.. Beni yara bandı olarak kullanıp kullanmadığını bilmeliyim.
Hiç yaşamadığım bişey içn yorum yapmak ne kadar doğru bilmiyorum ama bence, ilk önce boşansın resmi olarak, ondan sonra olabilir. Ama boşanmak başlı başına zor bi süreç. Bence o kişi uzun bi süre kafasını dinleyip iyi karar vermeli yenş bi ilişki için. Yani bence siz bilirsiniz
Aşamasında derken ne kadar aşamasında bunu böyle söyleyip, evde eşimle tartışıyorum anlaşamıyoruz zaten boşanacaz diyende var. Herşeyi resmiyete dökmüş ve ayrı yalayıp bunu diyende var. İkisi baya farklı bence.
He he bide şey var bunda bizim evliligimiz kağıt üstünde bir karı kica hayatı yok onu sevmiyorum o da biliyor sjjzbsj yemezler Boşan da gel denir öylesine
Yarın bi başkası içinde seni boşar. Bir şeyin temelinde yalan göz yaşı ah varsa ordan huzurlu bir yaşam çıkmaz, hem ne demişler yaşattığını yaşamadan ölmezsin..
Bu kuyruklu bi yalan. Kesin o bosanma. gerceklesir kesin djdnfnfj Ben. bekarlarla da gorusmem evli biriyle de gorusmem sacma olur bu durumda. Uzarim direkt.
Evli adamla işim olmaz. Evli adamla işi olan kadın /erkek karakter yoksundur. Belki boşanma nedeni sensen? buna gönlü el veren insan varsa devam etsin. Ama ben şahsen evli admaal işim olmaz