Erkekler neden sarılmak veya öpmek ister ki? Sana sarılmak istiyorum diyen erkek ne demek istiyordur?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkekler neden sarılmak veya öpmek ister ki? Sana sarılmak istiyorum diyen erkek ne demek istiyordur?

Sarılmak hepimiz için sevgimizi ifade etme biçimi aslında :) Çok özlediğimiz kişiye sarılarak özlemimizi dindiriyor, sevdiğimiz kişiye sarılarak sevgimizi ifade ediyoruz. Bakalım sarılmak isteyen erkeğin bize verdiği mesaj neymiş :)

Erkekler neden sarılmak ister biliyor musun? Sarılmak sözcüklerin yerini alabilen bir dil gibi aslında. Sana sarılmak istiyorum diyen erkek "seninle daha yakın olmak, seni hissetmek istiyorum" demek istiyordur. Kalpten gelen bir arzunun işareti gibi düşünebiliriz :) Sadece bir eylem değil aynı zamanda derin bir duygunun ifadesidir.

Kesinlikle öyle :) Sarılmak sevginin en saf hallerinden biridir. Bir erkek sevgili olmadan da sarılmak isteyebilir çünkü sarılma sevginin bir göstergesi olarak değil aynı zamanda güven ve destek anlamına da geliyor :) Sıcak bir kucaklama "yanındayım, seni destekliyorum ve umurumdasın" demenin sessiz bir yolu bana göre. Erkeklerin sarılmak istemesi sadece bir yakınlık arzusu değil, duygusal bir bağın pekiştirilmesi isteğidir.

Bunun birçok ihtimali olabilir aslında :) O gün seni çok özlemiştir ya da seninle geçirdiği zamanın değerini anlamıştır. Bir erkeğin kadına sarılmak istemesi ikisi arasındaki özel bağı güçlendirme arzusundan kaynaklanır. Erkeğin senin yanında kendini güvende ve rahat hissettiğinin bir işaretidir. Bir erkek durduk yere sana sarılıyorsa senin onun için önemli olduğunu gösterir.

Bir erkek sımsıkı sarıldığında dünyadan biraz olsun uzaklaşmış gibi hissedebilir. Bu anlarda erkekler kendilerini daha güvende, huzurlu ve sevilen hissederler. Sarılırken erkek ne hisseder sorusunun cevabı aslında çok basit; sevgi, huzur ve bağlılık. :) Sarılmak erkeklere de duygusal bir rahatlama sağlıyor kadınlara da :) Bir erkek sana sarıldığında ya da sarılmak istediğinde seninle derinlemesine bir bağ kurmak istediğini düşünebilirsin.
Güzel ama temas sevmiyorum sevmediğim biri ya da tanımadığım biri dokununca garip oluyorum
benim erkek arkadaşımda boyna sarılıyordu. sonra nedenini ısrarla sorunca. göğüslerini hissediyorum. malum başka türlü elletmiyorsun yakın olamıyorum dedi. bana.
Cidden böyle hayvanlar var mı ya ben inanmak istemiyorum
Farklı bir bakıs acısı, oysa sudur bence, her insanın kalbi tektir ve soldadır. seven insan sarılmak ister , ister ki her insanın kalpleri sarılınca digerinin sagına gelir ve kalplerde tek vücutta cift olur, diye düşünüyorum birde bu acıdan bakılsa
yalnız ve sevgıye muhtac hıssedıyordur. ya da cınsellıkten daha onemlı seyler oldugunun bılıncındedır
Bu nası bir sorudur arkadaş sana sorıyım ozmn ben sevgilin var diyelim bu düşüncenle olmazda ^-^ gittiniz parkta oturuyosunuz. yanınıza bir bayan geldi dedi oturabilirmiyim adamda tabii buyrun etti adamın yanına oturdu. bunlar başladılar inceden inceden sohbete sana yüz verdiği falan yok sırtı sana dönük sohbet muhabbet akıyor. peki bu umursamazlık senin hoşuna gider mi? salak saçma yorumlar yapmayın. sarılmayan öpmeyen hanzo barzo bir adamdan ne bekliyosun ki?
Ya arkadaş sarılmasa sevgilim neden sarilmiyor kesin sevmiyor sarilmasini istiyorum kendime nasıl baglayabilirim dersiniz :D :D
Yaa ben sarilmasin demiyorum neden sarılmak isterler diyorum
Bn sordum benzer soru yatak dediler bu erkekler var yaaa
Cevap
43Cevap
Sarılma, iki kişi arasında yakınlaşmaya yardımcı olur. Erkekler, bir kadınla özel bir bağ kurmak veya duygusal bir bağ oluşturmak istediklerinde genellikle sarılmak isterler...
Biz de insanız yani sarılmaya ihtiyaç duyamaz mıyız yahu. Ama tabi bir de sapık olanları var onların amaçlarını buraya yazmıyorum ben 😂 ama sarılmak özellikle sevdiğine sarılmak bence en güzel anlardan biri. Bütün derdin sıkıntın kopar gider.
Merhaba, erkekler samimi olduğu kızla bunu yapmak ister yani sevgi, güven duygusunu derinden hisseder yani bunun için sarılır karşısındakine yani mutlu olur çünkü. Tam olarak olay bu şekilde. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Bu sarılmak istemek sadece erkekler için geçerli değil. Seven her insan sevdiğine sarılarak derinden hissetmek ister..
Severse sarılmak ister bazılarıda istemez
İşe bak ya zencilere gelince, Türbanlılar bile anında seks yapıyor ki Karabük büyük patlak verdi. Bu durumda bir erkeğe sarılmayacaksan, o erkekle sevgili olmayacaksın. Zaten muhtemelen, terk edecektir. Şöyle ki biz erkekler, kadının bizi arkadaş olarak mı yoksa sevgili olarak mı gördüğünü anlayabilmek için, ilk önce sarılma teklif ederiz ve olumsuz yanıt alırsak; bitiririz. Zira sarılmayan kadın, seks yapmak da istemez. Bu kadar basit.. Benimle seks yapmayan kadınla da evlilik de düşünmem. Ha bakireyse, saygı duyup derhal bitiririm. Zira ben nerden bileyim? Libidosu yüksek mi yoksa düşük mü? Kadın boşamak da kolay bir şey değil, kanunla kadını koruyor. Bu yüzden çok saf bir erkek bulmalısın ki sana sabretsin. Bu arada nadir de olsa, evlenmeden seks yapmak istemeyenleri var ama ben böylesini istemem. Zira genelde, sorunlu ve Atatürk düşmanı oluyorlar. Zira böyle kadınlar, genelde evden dışarı çıkmayan kadınlar olmakta. Yoksa uzak bir şehirde üniversite okuyup zencilere denk gelecekler de sabredecekler de pek ihtimal vermiyorum ki Karabük Üniversitesi, beni haklı çıkardı
Erkeklerin sarılmak istemesinin farklı sebepleri olabilir. Sarılmak, sadece fiziksel bir yakınlık değil, aynı zamanda duygusal bir bağ kurma şekli de olabilir. Bir erkek sana sarılmak istiyorsa, bu genellikle seni sevdiğini ya da sana değer verdiğini göstermenin bir yolu olabilir. Sarılmak, rahatlama, güven duygusu ve samimiyet de hissettirebilir. Yani, “Sana sarılmak istiyorum” diyen bir erkek, sadece fiziksel bir temas aramıyor olabilir; aynı zamanda duygusal bir yakınlık, huzur ve güven arayışı da olabilir. Bu tür bir ifade, bazen romantik hislerin de bir yansıması olabilir. Kişisel olarak da, sarılma, stresin azalmasına ve bağın güçlenmesine yardımcı olabilecek bir şeydir.
Aslında sarılma duygusunu sadece erkekler yaşamaz kadınlar için de gereklidir sarılma duygusu Bir nevi bağlılık göstergesi olduğu için olabilir, mesela güven duygusu bağlılık sahiplik hissi oluşturduğu için olur genelde, mesela insan zor bir gün geçirdiyse ve stresli bir gün geçirdiyse rahatlamak için ve stresini atmak için sevdiklerine sarılmak ister.
Mesela bazı kültürlerde erkeklerin sarılması bir güç gösterisi sahipleniyorum anlamına da gelebilir, sana yakın olmak istiyorum sana değer veriyorum, sana karşı hislerim var şeklinde olabilir.
Ya şöyleki belki güvende hissediyor olabilir. Eğer karaktersiz değilse. Mesela ben çok temas sevmem nadir kişilerle temas kurarım ama o kişiye sarılınca çok güvende ve huzurlu hissediyorum. Mesela acayip stresli biriyimdir ama mesela o kişiler otururken ya da ayaktayken gidiyor arkadan sarılıyorum işte kafamı omzuna gömüyorum işte uzunum normalde onlardan ama biraz eğilim sarılmak daha sıcak hissettirir beni işte güvende falan diyim. Bence eğer erkek arkadaşınız hanzo değilse onlarda böyledir
Sadece sarılmayı erkekler istemez ki kadınlar da ister bütün canlılar da ister sarılma içgüdüsü O anda insanın sanki kendini savunmasız duygusal bir boşluk hissettiği zaman birisini tutunma ihtiyacı gibi düşünebilirsin. Aynı zamanda mesela nasıl ki denizde boğulacak bir insan tutunacak bir yer arar böyle düşünebilirsin
Merhaba,
Erkekler sarılmak ister çünkü sarılma, duygusal bağları güçlendiren ve sevgiyi ifade etmenin bir yolu olarak görülür. Sarılma, sevildiğini hissetmek, güven duygusunu pekiştirmek ve yakınlık hissini artırmak için önemlidir. Her insanın sevgi dili farklıdır ve bazıları sarılma yoluyla sevgi ve bağ kurmayı tercih eder. Sarılma, duygusal bir bağ oluşturmanın güzel bir yoludur.🌸
İnsan sevdiğine sarılmak ister bunda anormal bir durum yok bence
Bazı anlar duygu, his ve düşünceleri sözlü ya da yazılı anlatamadığımız zaman hissettirmek istediğimiz için olabilir. Ancak bunun genel olarak en belirgin şekli çok özlenilen sevgiliye karşı gerçekleştirilen olaydır :-)
Erkekler değil kadınlar da ister bunu tamamen hisler ile ilgili bunda yanlış bir şey aramak bana göre çok saçma. E insan sevdiğine sarılmak ister sarılırken kokusu üstüne sinsin ister bu çok doğal bir durum.
Her erkek istemez aslinda kimisi sevdigi icin haz almak icin ister kimisi daha ileri seylere baslangic olarak ister kimisi opmeye kiyamaz kimisi eheee kimisi delikanlidir elini burakmaz kimisi it gibidir elden ele
Sanırım daha önce sevgi görmedin? Ben hayatımda öpüşmekten daha cazip bir şey görmedim veya sarılmak. Hepsi bedava , sınırsız. Ve salgıladığın hormonlar dolayısıyla kendini mükemmel hissedersin. Hangi aptal bunu istemez veya sınırlar ki?
yani romantik algısı vermek icindir bence. bi de hatun iyidir erkek icin ya. güzel kokar yumusaktır. yani bi şey arama o kadar.
Erkegi sevipde istemeyen kiz var mı ki? Cinsiyrt ayrimi sacma olmus. Seviyosa ister, cekici buluyosada ister, ister de ister yani
Cinsiyet ayrımı olsun diye sormadım bu soruyu meraktan sordum
Bi' silkelenin kendinize gelin. İğneleyici cevap verince kızıyorsunuz sonra...
neden mi :D abi bu nasıl bir soruyaavv :D anlamayan maldır :D
hısıyatını karsı tarafa gecırebılmenın en guzel yolu budur da ondan
cunku kızlar sexten cok sevgı ılgı yakınlık bekler
sevdigimiz için başka açıklaması yoktur insan aşık olmadıgı ya da sevmedigi bir kıza asla sarılmaz sevişir bile ama asla sarılmaz bunu unutma..
İnsan Sevdigine Sarılmak Ister Öpmek İster Onun Oldugunu Hissetmesini İçin.
Temas severler.. Bende severim..
Sarılmak normal şartlarda sevgi göstergesidir ancak sadece erkekler olarak soruyor ve değerlendiriyor isek farklı beklentilerde olabilir.
l*n ergen l*n mal l*n salak insan sevdiği için herhalde
Yapmayıncada ilgisiz diyorsunuz anlamadım ki bu kadınları :D
Her insanin isteyebilecegi davranislar diye dusunuyorum..
Sevdiğindendir. Ama öpmek isterse tamam. 😂😂Sarıl ama yani bn uzak dur derim.
Sevgisini göstermek için gerizekalı mısın bunu soruyorsun amma odun kız var ya
Sevdiğine sarılmak huzurdur
Seni daha iyi hissedebilmek icin kirmizi baslikli kiz 😈
Kızlar da ister sarılmak
Sarılmak güzel bişey neden olmaz ki bunun
Bınun ne bir cevabı yok
Ağacamı sarılalım orkodoş
sevgı dokunarak akar o yuzden
Sarılmak sekse ilk adım da ondan.
Pek sevkat gostereni olmamistir belki ondandir
göğüslerini kontrol için sarılmak isteyebilir :D
Sevdiğini belli etmek için