Şimdi Friends izlerken fark ediyorum ki ben bu sözü 13 kişiye falan vermişim. Yani motivasyonum neydi gerçekten bilmiyorum tabii djdjsSizin hayatınızda “İleride ikimiz de yalnız olursak, birbirimizle evlenmeliyiz.” sözünü verdiğiniz biri var mı? Ya da benim gibi çabuk yükselen biriyseniz kaç kişi var xdd
“İleride hala bekar olursak birbirimizle evlenelim.” sözünü verdiğiniz biri var mı hayatınızda?
Bu biraz ergence geldi bana. Böyle bir söz vermedim ama küçükken güzel kızların annelerinden çok aldım bu sözü. Güya ileride kızlarıyla beni evlendireceklerdi ama 35'e kadar evlenemezsem çalacağım kapılarını bir.
Çok aşırı saçma bir söz değil mi? Sadece bana mı öyle geliyor yoksa. Karşımda ki kişi her yönden zaten benim için olumluysa o kişiyi elde ederim. Neden çiçekten çiçeğe konup konup olmazsa birbirimizin oluruz diyim ki..
Şaka bu, genelde iyi anlaştığın ama duygusal olarak bir şey hissetmediğin insanlara söyleniyor :(( Kimse anlaşma imzalamıyor yani sen şimdi git her çiçeğe kon geri gel diye
Hayır, yok. Bu konuda hiç kimseye geleceğe dair bir söz veremem. "Hâlâ bekâr olursak..." Diye vurgulayacak da olsam olmaz. En fazla nasipten varsa olur, bunları şimdiden konuşmak anlamsız derim...
Hahaha çok güzel soru. Ba-yıl-dım! Hatta bu soruyu sormak niye benim aklıma gelmedi diye de birazcık hayıflandım. 😀😀 Ben de yaklaşık 10 sene önce falan bu sözü bazı ilişkilerimde veriyordum. O zamanlar çok masumca geliyordu ve ruhumda tatlı bir esinti bırakıyordu. Hani bir yalan atarsın ama daha söylediğin an karşındaki kişi farkeder ama yine de sana kızmaz, kızamaz çünkü tatlı bir yalan söylemişsindir. Bu harika soru ve nostalji geçidi için teşekkürler.. 🙂
Yok ama hep resimlerine baktığım biri var durumunda ne paylaşmış önceden çok hoşlandığım en son hoşlandığım çocuğa oda anlıyor mesaj atıyor bence zaten bizim sorun buluşamamak zaten önceden dedi ben seni arkadaşça seviyorum ama ilk mesajlaştığımızda o elektriği ondan aldım bilmiyorum
Hayır olmadı :/ Bu muhabbeti de çok sonradan öğrendim. eğer ki lise zamanında böyle şeyin olduğunu bilsem kesin birinden söz alırdım :) Hala bekarım :/
Çocukluk arkadaşım, yaklaşık olarak 12 senelik bir dostluğumuz var. Onunla bu sözü verdik. 35 yaşına geldiğimizde ikimizde bekar olursak ve hayatımızda/kalbimizde kimse yoksa evleneceğiz diye. 😂
Tabi ki de , demeyi çok isterdim ama yok ! Değil 30 yaşında onu ilk gördüğüm anada evlenmek istediğim biri var ama ben onun değil 30 yaşında , ölüm döşeğinde bile tercihi olamam 🤕
Hahaha 😂 1 kişi bile yok vallahi. Çocukken erkeklere derdim; İlerde senle evlencem diye 😂 Ama şu an hiç kimse yok. Bende yapayım bir tane zor günlerde kullanmalık mantıklıymış.
Yok bebişim taze bitti ya kfdfs Lisede birkaç arkadaşla birbirimize söz vermiştik ama şimdi nerede öyle dostluklar? Olgunlaştıkça saçma gelmeye başlıyor. :D
şarkıcı hakan altun bununla ilgili hani bekleyecektin adlı şarkı sözü yazmış. Bu şarkıyı küçükken severek dinlerdim ama adamın canına tak etmiş en sonunda : 90 lı yılların sonunda iclal aydın ile aşk yaşamış fakat 98 yılında askere gidince iclal aydın onu terk etmiş. Bu hani bekleyecektin şarkısı böyle çıkmış :)
Hayır, yok. Yani bana çok mantıksız geliyor. Sanki sen köşede kal ikimiz de birbirimizden daha iyisini bulamazsak tekrar görüşürüz falan der gibi dsjjhds.
Vardı en yakın arkadaşım sonradan bana açıldı iki aydır görüşmüyoruz çünkü hayatıma biri girdi... her şeyi olabilirdik birbirimizin ailesi dostu ama bir tek sevgili olamadık