Bunun derdi ne? 3 ay önce ayrılmıştık o süre zarfında bi çok kez seviyorum ediyorum falan dedi barışmadım affedemiceğim bişey yaptı çünkü şimdi yine konuşuyoruz ama buluşalım diyor napmalıyım? Hiç cinsellik konuşmadık bu arada sevgili olduğumuz süre boyunca.
Dikkatli ol Allah muhafaza kötü birsey gelir basına alnbasına belayı olur konuşma bile bitti gitti sonuçta tabi sevmiyorsan seviyorsan o baska ne yaptı ki ayrıldınız
O alışmış artık evlenince de başkasıyla yapar kötülemek için demiyorum lakin hayatını geçireceğiniz kişinin karakterli olmasını ister her insan. Onun için 1 san daha verebilirim diyorsan ver ama çok dikkatli ol verdiğinde 1 hatasında def et yasın genç daha sanırım vermem diyorsan da başkasıyla görüşmeye Başla zamanla unutursun diye umuyorum
Sen en iyisi ikisini de boşver bunları araştırma bile kendi yolunu çiz sorma bile hayatın tadına bak tabi işin nedir kimsin necisin? Bilmediğim için en fazla bunları diyebildim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Dikkatli ol Allah muhafaza kötü birsey gelir basına alnbasına belayı olur konuşma bile bitti gitti sonuçta tabi sevmiyorsan seviyorsan o baska ne yaptı ki ayrıldınız
Şerefsize zaafım var işten
İşte
Benle çıkarken arkadaşıma denettirdim sevgilin var mı sor diye arada oluyor demiş
O alışmış artık evlenince de başkasıyla yapar kötülemek için demiyorum lakin hayatını geçireceğiniz kişinin karakterli olmasını ister her insan. Onun için 1 san daha verebilirim diyorsan ver ama çok dikkatli ol verdiğinde 1 hatasında def et yasın genç daha sanırım vermem diyorsan da başkasıyla görüşmeye Başla zamanla unutursun diye umuyorum
Bir de yorumumu beğenirsen iyi olur daha yeni katıldım uygulamaya pek bilmiyorum.
Çıktığım vardı ayrıldım bunun yüzünden
Gerçi onunda yüzünü gördüm numaramı dağıtmakla tehdit etti beni buda onu aramış bidaha rahatsız etmiceksin bu kızı falan diye
Sen en iyisi ikisini de boşver bunları araştırma bile kendi yolunu çiz sorma bile hayatın tadına bak tabi işin nedir kimsin necisin? Bilmediğim için en fazla bunları diyebildim.
tam bir yavşşaa. ğa denk gelmişsin... şimdiye engellemen lazımdı bize sormak yerine ..
Zaafım var
İşte
Kaç kez engelledim de geri çektim 3 ay boyunca sen bilseb
o zaman zaafını tersine çevirmen gerek yoksa mazallah böyle bir insan müsvettesinin ne yapacağını bilemezsin...
Ay aynı benim eski sevgilimin konuşma tarzı adının baş harfi ne sevgilinin
Eren yazıyo
Eren ismi
süzme salak nedir nasıl olunur
Buluşma engelle gitsin
engelle şu yav şa k ı
Neden ayrıldınız?
Benle çıkarken arkadaşıma denettirdim sevgilin var mı sor diye arada oluyor demiş
Demek ki belki ölesine demiştir anlamıştır belki de
Öncesinde şifresini istemiştim ardından kız yazdı sonra atınca biliyidum senin olduğunu falan dedi de işte
Belli ondan kıskandırdı demek ki
Tehlike tehlikeli durum Aman ha
emniyete ver bunları