Erkek arkadaşım beni whatsap ve intagram dan engelledi ama farkettim ki numaramı silmemiş uzak dur benden falan demişti en son neden numaramı silmemiş?
Ne biliyim gülüm belkide ilgi çekmek için ne kadar kizidiginj sana belli etmek için yaptı
Gizli Üye
12 gü
Sen de silmemişsin
0|0
0|0
Soran
12 gü
Hala seviyorum onu
Protectors | Aşk İlişkileri konusunda 773 görüş paylaştı.
Xper 7
12 gü
Cepte dur diye
1|0
0|0
Soran
12 gü
Her yerden engelledi uzak dur benden dedi bende telegram indirdim ordan farkettim pp si görebiliyorum kişilerime yapmış arkadaşımda Pp si cıkmıyor hala sevdiği için mi silmemiş
Engelleyen insan her yerden engeller yani adam biraz psikolojik olarak iyi değil belli ki cepte dursun belki lazım olur yani çok bunalıma girerse döner ama senin için dönmez sadece kendi için döner
necom06 | Aşk İlişkileri konusunda 1,3b görüş paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
34Her yerden engelledi uzak dur benden dedi iki gün oldu ne unutması
Her yerden engelledi uzak dur benden dedi nasıl unutsun iki gün oldu
İşte her yerden engelledi ama rehberinde unuttu. demekki
Çok sinirliydi imkansız uzak dur benden dedi o sinirle insan her yerden siler anladım intagram wp engelledi cepte tutmak için bigun olurda yazar diye
Ne biliyim gülüm belkide ilgi çekmek için ne kadar kizidiginj sana belli etmek için yaptı
Hala seviyorum onu
Her yerden engelledi uzak dur benden dedi bende telegram indirdim ordan farkettim pp si görebiliyorum kişilerime yapmış arkadaşımda Pp si cıkmıyor hala sevdiği için mi silmemiş
Engelleyen insan her yerden engeller yani adam biraz psikolojik olarak iyi değil belli ki cepte dursun belki lazım olur yani çok bunalıma girerse döner ama senin için dönmez sadece kendi için döner