Yardimci olur musunuz beni dinlerseniz cok sevinirim şimdiden Allah razı olsun?

Ben bir hata yaptım biriyle evlendim imam nikahlı ben babamdan yetim maaşı aliyorum ozamanda iş bulamıyordu bana dediki is bulana kadar sen kendi paranı al ben sana harçlık veremem dedi düğünüm oldu sonra hep dile getirdim kayinvalideme babasina hep tamam dediler sonra bigun artik alalim dedim ben nikah elbisemi aldim o gün akşamı siddetli kavga yasadik bende elbisemi yırttım senin gibi biriyle nikah almam bu saatten sonra diye hep ben ihtiyaçlarımı kendim aldım asla bana istedigimde harclik vermiyordu evlendiğimde beri 4 defa harçlık aldım size yemin ederimki beni nisanliyken dovdu kulak zarim patladı fakat aramizda birliktelik oldugu için ben kendimi suçlu hissettim evlenmem gerektiğini ilkim diye ama hata yaptım tabi cahillik yaptim evlenmemem gerekti sonra beni düğünden 15 gun sonra yine dövdü sabrettim alttan aldım belki boyle yaparsam düzelir şöyle yaparsam düzelir dedim sonra Hamile kaldim bebegim oldu çocuğumun gozu önünde boğazıma bicak dayadı ayaklarının altına alıp gogus kafesime vurdu ben hastanelik oldum ezilme oldu gogus kafesimde rapor aldım beni korkuttu seni yalan yanlış konuşup seni deli hastanesine yatırıp cocugu alacağım dedi ister istemez korktum sucum yok cocugumu kaybetmekten korkuyorum ben o günden sonra ayrildim bitirdim kafamda beni suçluyorlar nikahi ben istememişim kayinvalidem lafta sizin evliliğiniz daha oturmadı okadar kalbim kırıldığı benimde herkes gibi hayalim vardı esimin soyadına geçmek o ani yasamak kac defa dedim beni dikkate almadılar eşime diyordum 2 yıl oldu bebeğimiz oldu beraber biyere gidelim asla götürmüyordu esimin3 kiracisi vardi fakat babasi bize vermiyordu ailesinin durumu iyidi fakat varlık içinde yokluk yaşıyorduk bebeğime oda istedim yataktan dustu kafası acildi benim yanımda yatiyor oda almiyor sadece yatak istedim nafaka alabiliyormuyum cocuguma durumum boyle isteyebilirmiyim velayet ortak boyle birine velayet verirlermi?
Yardimci olur musunuz beni dinlerseniz cok sevinirim şimdiden Allah razı olsun?