Sevgilisi olanlar, yeni ayrılanlar, hiç ilişkisi olmayanlar... Bu soruda herkese yetecek kadar yer var! 😜yalnızızdır veya değilizdirİlişki durumunuzu 3 kelime ile anlatın. Bakalım ne durumda olduğunuzu tahmin edebilecek miyiizz?
🌹Elalem çetesine aldırış etmeden yola revan oluyorum🌹Yeşil kurbağayı öpüp prense dönmesini bekliyorum🌹Aşk naraları atan her erkekten kaçıyorum. Bu korkutucu çünkü.. Gerçek aşkın ilk kuralı, sakin olmak ve emin adımlarla güven kazanabilmeyi bilmekle başlar. Acele etmeden analizini yapar sonra aklını bir köşeye koyar kalbiyle sana teslim olur❤️
Tanışmak. İstemiyorum. Kanka. Bunu bu günlerde çok sık kullanmaya başladım. Bazıları reddedince çok saçma şekillere giriyorlar. Bir tane kankam var onun dışında bütün erkeklere ölüm! jhjhjjnh
8 senelik bir ilişki olunca bunlarla ifade edebilirim sanırım 😂
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Erkek arkadaşım var onu seviyorum oda beni seviyor ama beni bir sebepten kullanıyor eski erkek arkadaşımla evlenmek üzereyim ya da şuanki erkek arkadaşımdan ve tüm ailemden olucam bu durumu halletmeye çalışıyorum kafayı yicem ya da intahar edicem