10 yıl boyunca pek çok konuda destek olduğum, arkadaşım dediğim insan, beni sevdiğim kişiye karşı pek çok şekilde dolduruşa getirdi ve ertesi gün onun gözü önünde beni darp etti. Olaydan 1 saat sonra ise sevdiğim kişi ve arkadaşımın arasındaki mesajlara bakın. Benim hakkımda böyle konuşmuşlar. Sizce bundan nasıl intikam alınır? Yeşiller sevdiğim kişiye, beyaz mesajlar eski arkadaşıma ait.Mesajlar 9 Şubat gününe ait bu arada.
Sevdiğim diyorsun onun gözün de seni Darp etmişler Bu çocuk hiç mi seni korumamış gibi yani mesajlar da öyle olmuş olay çocuk korkmuş seni sanki kulanıyor gibi geldi bana
👏👏👏 SEN Ayna da gördüğün yüze ihanet ediyorsun etmişsin Onu en yakın dostuna dövdürüp Onu kurtlar sofrasına atmışsın Ayna da baktığın kişiye garazin mi var senin Onur muydu neydi o çocuk diğer kızla da Baya baya samimi kişiliğin yok mu senin insan kendisine saygısı olması gerek Bırak o çocuğu Arkadaşın a gelin ce tellefon numarası Dağıt onun başına öyle biri gelir ki sen duruşunu bil o duruşunu kaybedecek sen karakterini kazan o karakterini yitirecek emin ol manyak çok bu memlekette