Merhabalar sevgilimi o dışardayken gece vakti aramama rağmen telefonunu açmadı. Üst üste 6 7 kere falan aradım sanırım. Ondan sonra açtı. Açınca neden açmadığını sorarak Allah belanj versin dedim. Çünkü 4 ay kadar daha önce de bir gece dışardayken böyle telefonlarıma cevap vermemişti. Bir daha olunca çok sinirlendim yani. O da suratıma kapattı ve ayrıldık. Ben mi hatalıyım?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
84Altin kural 1.
Erkeklerin üzerine o kadar düşme
Onlar bizim gibi değil en fazla 3 kere ara
Altın kural 2.
Kimseye bela okuma
Senden nefret ederler
neden açmadığını sordunuz mu?
Sordum ama duymamışım demesinin akabinde bela okudum ve yüzüme kapandı defalarca aramama rağmen bi daha da açmadı. Daha önce de bu tarz bişi yaşattığı ve sabaha kadar ortadan kaybolması sebebiyle çok sinirlendim
Muhtemelen kaçamak yaptığını düğünüyorsunuz bundan aşırı tepki verdiniz.
Buda güvenmediğiniz anlamına gelir
Bu kadar yıl güvenmediyseniz boş verin o ilişkiyi.
Evet 4 senem çöp oldu
Normalde milyon kereyi bırak bir kere bile arayan insan değilimdir. sadecs o aradı ve görmedimse dönerim o kadar. Onda da ikinci defa aramamı bilmem. Ama benim derdim başka o gece ben arkadaşında gittiğinde arkadaşında olduğunj öğrensim bana haber vermeden gitti ikincisi daha önce benzer bişi olmuştı ve ben sabaha dek kendisine ulaşamamıştkm. Gittiği ortamda da erkek arkadaşının kız arkadaşı var sence de yeterince şüpheli değil mi hareketleri. Normal olarak aramadım zaten devamlı arıyor olsam haklısın da normalde benim onu asla arayıp yazmamamdan yakınan bi insan zaten
Daha önce de buna benzer bi şey yapıp sabaha kadar cevap vermemişti. Geri dönmemişti. Ondan sinirlendim arayıp açmamasına