Ben cok muzafakar bir ailede yetistim. Oyle seyler hep gözumde kaldi ve ayrica guvenilir biriyle gitmek isterim sonrasinda bana bir sey yapmamasi acisindan. Ama sanirim erkekler nisanlilariyla veya esleriyle club’lere gitmiyorlar. Eski flörtum evlenirsek benimle avm’ye bile gitmek istemiycegini söyledi, bana bakarlarmis dayanamazmis. Tabi bitirdim konusmayi bunu duyunca ama ben ben esimle gezmek istiyorum. Sizce erkekler gitmek istemezlermi esleriyle oyle yerlere ( musluman erkeklerden bahsediyorum)?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
511Aslinda tam hissettiklerimi söylemissiniz, bende oyle dusunuyorum en azindan deneyelm görelim. Belki hosumuza gitmiycek sonucta alisik degiliz. Bir de zaten adami zorla göturunce cok ta eglenilmez dediginiz gibi arkadaslar kalabalik olsa farkli olabilirdi
Elbette ama cok duydum, erkek adam karisini oyle yerlere getirmez diyenleri felan oyuzden dedim
Elaleme göre yaşayacak isek işimiz zor dediğim gibi eşinle sen karar verebilirsin buna sadece.
Haklisiniz, umarim o kadar gitme taraftaridir da icimde kalmaz 😇
😄😄 eşinle umarım istediğin gibi olur eşin amacı o zaten birlikte gezip tozmak 😂 bende seyahat etmek isterdim.
Tabi oda var, once turkiyenin her yerini sonrada yavas yavas yurt disini gezmek isterim sonucta dunyaya bir kere geliyoruz :))
Yani tabi haklisiniz sadece meraktan aslinda, belki de hosuma gitmiycek ama en azindan tatmak görmek istiyorum
Sana faydası olacak meraklar edin canım bu merakının ahiretine katkısı yok
Evet aslinda haklisiniz 😞
Mutluluklar dilerim daha güzel mekanlar da ayak iziniz göz nurunuz kalsın inşaAllah 💐
Cok tessekur ederim 🙏🏼😇
Rica ederim
O neden istemiyor ki kapali mi
açık, hatta benden daha uzak din konularına. ama istemiyor. o ortamlara girmemi istemiyor kıskançlığından
Of oylesilde hic cekilmez be
çekilmiyor zaten :)
Napicaksiniz peki
sabredecez. boşanılmaz sırf bunun için
Orasi da oyle tabi
içimde ukde işte
Genel olarak mutsuzmusunuz mutlumu
dip toplamda mutlu ama az mutlu. buna şükür diyelim.
Ne guzel 👌🏻 Yani sonucta esinizin yanindasiniz ne olabilir ki en fazla
bu denize gitmek gibi, orada herkes yarı çıplak ama kimse kimseye hayvan gibi bakmaz çünkü herkes öyle, sizde abartı açık giyinmezseniz kimse sizi bakışlarıyla rahatsız etmez.
Haklisiniz umarim esim de sizin gibi dusunur 😇
birazda özgüven meselesi, ben eşime hayran hayran bakılmasından rahatsız olmam gurur duyarım bu kadın benim diyerek ama rahatsız edici durumlar olursa engel olurum bir şekilde.
Yani tabi sinir asilmamali
gidince nasıl bulduğunu eşinin tepkisinin nasıl olduğunu bana yazar mısın?
Henuz evli degilim ya flörtumle ciddi dusunuyorduk kiskancliklari yuzunden ayrildik
ilk zamanlar bende kıskançtım sonradan az kıskanmak daha keyifli olduğunu anladım zamana bırakmak gerek tabi dayanılmaz boyuttaysa ayrılmak en iyisi
Yani en iyisi, iyi yapmissiniz. Benimkisi, gece cikmami yasaklamisti, avmye dahi gitmeyiz diyordu en guzeli evde oturmak gibi vs vs
takip atar mısın?
Ya simdi gece klubune gitsem, cok fazla acik giyimem, alcool almam. Sadece görmek eglenmek dans etmek istiyorum esimle. Buda dinimizde elbette yanlistir ama o kadar da degildir ya
Hmm burada dikkat etmek gerek görüşleriniz çakışıyor. Bir kere onu ikna etmek sizin elinizde bence şöyle olabilir ortamı görmek de istiyorsun dediğin şekilde fazla açılmamak şartıyla gidip iki romantiklik yaşanabilir fazlası veya devamı mahiyetinde olmamalı. Ben bu şartla giderim
Zaten bende oyle dusunuyorum, esim de biraz abartsa alcool alsa ben istemem yani
Hmm zaten bir erkeğe böyle yerler heleki muhafazakar bir aile çocuğu iken çok ağır gelir ama görmek için dahasını istemetecek şekilde görmekte yaşamakta zarar yok. Yalnız ben sevdiğim için ve şartlı giderdim yoksa aslaa. Kafası güzelin biri bulaşsa kadınına dokunsa ci*ayet çıkar öyle diyeyim sebep bu 😊
Nasil yani
Neyini anlamadın evladım bile gece kulübüne gitse artık evladım olmaz
Yani babam da beni evaltliktan red eder zaten
Orda ne isimiz var
Ne farkı var
Cok fark var pavyonun amaci farkli bildigim kadariyla
Clubun farkı ne 😊
Biz kadinlara normal gelebilirde cogu erkek yok karimi oraya göturmem oraya eglenivek kadinlar gider felan diyorlar ya icimde kalacak diye korkuyorum
Ben barlarda evli kişi çok gördüm. Bence kişiden kişiye değişiyor
Yani orasi oyle evet
Degilmi yaninda siz oldukran sonra neden sorun olsun
Aynen sonuçta böyle nezih yerlerde var evlilerin igttiği
Gercekten mi? Siz gittinizmi hci
Ben çok gittim
Neden ki esimle bile olsa mi
Evet. İçmiş bir erkeğin gelip özel bölgelerine dokunması çok yüksek
Yanimda esim olsa dahi mi yaparlar oyle
Evet. Adam eşin olduğunu nereden bilecek o kafayla
Iste sorun da tam o erkeklerde esleriyle gitmiyorlar oyle yerlere
Yani yılda 1-2 olabilir ama bencede cok olması iyi degil
Yani düsündümde bendr istemem ya
Haha neden ki? Belki de sizden habersiz arkadaslariyla gidicek zaten
Oyle bisey olamaz benim her yerde kulagım olur😂
Olsa korksun benden😂😂
Olabilir yani hersey beklenir artik 😅
Ya iste erkeklerin cogu diyoryz karimi oyle yerlere sokmam felan
Eşin o fikirde biri değilse zaten sokmaz 🙂
Off kesin oyle biri olur
Sen özgürlükçü bir eş bulmadığın sürece, eğlenmesini seven biri gjf bu isteğin biraz olmayacak gibi duruyor
Haklisin aslinda ama oyle biri de benim aileme ters duser, dengeli birini bulmam lazim
Ailen evlenmiyor ki onla sen evleniyorsun. Ailene niye ters düşüyor
Valla onlarin isi belli olmaz kusura bakma bu terim icin de, gawat la mi evlendin felan diye uzerime gelirler 😅
Djdjd hayda gawat diye karısını satana derler arkadaş. Millet anlamlarını da bilmiyor kelimelerin 😅
Simdi beni oraya göturdugunu duysalar bu seni satiyordurda felan derler yani 😂 babamin kalbine iner
Djdjd o zaman bu sevdadan vazgeç 🙂🙂 aile yapına uygun biri götürse ona da öyle diyecekler demek ki
Yani dusununki ablamin esi, abla shotlu genc kizlar görunce bakmamak icin kendimi zor tutuyorum diyor dayanamiyorum diyor ama kendisi abla kirmizi rengi bile giydirmiyor neymis cok cazibe ediciymis
Ablanın eşinin kafası kırık
Abla ma olacakti klavyem hem ma ´ lari silmis
Aileme uygun biriyle de ben yapamam acikcasi ya biraz insan özgur takilmali bu kadar kisitlanma nedir ya
Jfjd o zaman ya ailene ya eşine gider yapacaksın bu saatten sonra 😅😅
Ikili oynicam sanirim 😂
Tehlikeli sular fjf
Mecbur napalim kendimimi yakayim 😂
Hfjdd yakma kimseyi yakma 😂😂 gel ben götürüyüm seni bu kadar meraklıysan
Hsjshs sagolun sagolun kendizi feda etmeyin simdi 😂
Djdjdj zaten kapalı pandemi nedeniyle 😂😂
Normalim oyle