Sevgilimle böyleyiz. İlk buluşmada çiçekçi çiçek uzatıyordu, al abi karına bir çiçek diye. Bende şakasına ağzımdan kocacım lafı çıktı. O gün bugündür böyleyiz 😂
Sevgiline evlenmeden karı/koca diye hitap eder misiniz?
Evliyim daha bir kere kocacım demedim arada o karicim diyo garip geliyo bilmiyorum ya bence tamamen böyle itici gelme nedeni ablamın zamanında ergenken hiç sevmediğim bir sevgilisine senin gibi sürekli karicim kocacım şeklinde konusmasiydi bence sen de böyle saçmalıklara girme evlenmeden ne kocacimi
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Öğk çok şükür yapmadım. Ya aklıma ne geldi exim yıldızlar şahit olsun ay şahit olsun falan derdi güneşi falan şahit ederdik (tabi ergeniz) sonra beni salak sanıp artık evliyiz derdi sen artık benim helalimsin bana bacağının resmini at derdi 😂 sanki anlımda enayi yazio. Çok şükür hiçbirini yapmadımm ağzının payını vermeyi bildim
Kaç sevgilin pardon kocan oldu bugüne kadar? Resmi nikah olmadan dün hayatında olmayan ve yarında hayatında olacağı belli olmayan kimseye kocam ya da karım denmez. Evlilik ve eş olmak kutsal müessesedir.
Erkek arkadaşım karıcım diyor ama ben iğrenç buluyorum. Onun dışında sanki benim penisim onun vajinası varmış gibi işte şey diyorum a. ını yerim senin diyorum o da diyoki y... ğını ağzıma ver karıcım falan böyle saçma sapan şakalaşıyoruz dkdmsşmd