Ben çok şımarık büyüdüm. Evin tek kızıyım. Değiştirmek istediğim çok özelliğim var ama kıramıyorum bir türlü.
Evlenince eşime de böyle mi olurum? Insanlar değişir mi?
22 yaşındayım.
Evlenince eşime de böyle mi olurum? Insanlar değişir mi?
22 yaşındayım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Tabiki de insan isterse değişebilir. Belki pek sevemiyor olabilirsin eşinin ailesini. Ama en azından saygılı olmak zorundasın.
Sorum yanlış anlaşıldı galiba?
Şımarık davranmaktan bahsetmişsin. Eşin zaten senin bu huyunu biliyor olacak değil mi? Fakat ailesi aynı anlayışla karşılamayabilir. Yazmışsın ya hani başlığa ondan diyorum
Eşime karşı da mı şımarık olurum yani?
Ben de bunu soruyorum. Eşim ve ailem arasında fark olur mu ben değişir miyim Yanı
İstersen değişirsin sana bağlı
Valla evlilik bazen insanı 360 derece degistiriyo her konuda
Neden
Nasıl oluyor bu
Onu bende çözemedim beni çok değiştirdi o kadar direndim ama bi baktım ki kendi benliğimden cok uzak yerlerdeyim şöyle sylym baba evinde prenses koca evinde... lafının vücut bulmuş haliydim daha fazla sürdüremedim onun icin kendi dengin biri olsun asla sorun etmem deme sorun oluyo
Evlisiniz yani? Yaşınız kaç?
Ben cevremde olgun biri olarak bilinirim ama aileme karşı çocuk gibiyim. Bu değişmez mı yani
Bende 22 yaşındayım evli değilim boşandm malesef sürdüremedim insanın özü ne ise odur değişse bile bir süre sonra degismedigini anliyosun yurumuyo
Peki nasıl bir şey evlilik?
Mesela ne tavsiye verirsin bana? Ben galiba çok olgun değilim yani öyle hissetmiyorum kendimi. Eski sevgilim de bu yüzden ayrılmış olabilir benden.
Iki cambaz incecik bir ip üstünde ne kadar uyumlu o kadar korkusuz sağlam bir şey uyum diyorum başka da bsy demiyorum
Olmali bekletim oydu ama olmadi ailene karsi nasilsa tam tersi bende
Sizde nasıl oldu?
Ben aileme verdigim degerin fazlasini veriyon ona o da hic deger vermiyor mecbursun diyir hep bana ailesinden girdigi taviri bana yapiyor
Yasın daha kucuk herkes olgunlasıp degisiyor
22 yaş küçük mü?
Şu an 8 aylik evliyim karimda Şu an 23 yasinda
Sence büyük mü? Ben de 23 yasındayım insanlar degisiyor zamanla tabikide kucuksun kucuk derken cocuksun demedim
@istnbl27istnbl burda ne isin var o zaman git karının yanına karında kucuk yasta evlenmis
Anladim sagol haklisin degisiyir
@istnbl27istnbl bir de istek gonderiyor bu saatte allahım ya ne bicim varlıksın sen
Yok yani millet 22sinde evleniyor çocuk sahibi oluyor. O bakımdan dedim. Çevremde olgun olarak bilinirim ama aileme karşı çocuk gibiyim
22 yasta evlenilmez cevreye bakma sen
Bence olgunlaştırır evlilik
Cevremde çok olgun bilinirim ama aileme karşı yetiştirilme tarzından dolayı galiba çocuk gibiyim
Ailede çocuk rolü, eşe karşı eş rolü :)
Yüzde 80 oranında öyle olursun
Zorrr. Ama mümkün. Birazda yatağa bağlı
Yatak ne alaka
Evlilikte sekste mutlu değilsen o olmaz
Bence bir kere boşalsan rahatlarsın
Bence evetoyle olur
Genellikle