Ayrılık; gidenin cesareti, kalanın sabrı ile ölçülür...
Sizce cesur olmak mı yoksa sabırlı olmak mı daha zor?
Sizce cesur olmak mı yoksa sabırlı olmak mı daha zor?
sabırlı olmak cesaretten çok daha zordur, yürümeyen bir ilişkiyi bitirip gitmek cesaret işi değil mantık işidir, severek ayrılmak diye bir şeye inanmıyorum.
gidenin cesareti tabikide gitmek kesinlikle daha çok acı verir seviyorken :)) gidiyorsan bir nedeni vardır ama seviyorsunudr çok kötü bir durumdur be acıyorum onlara :D
sabırlı olmakta sıkıntı yok bir umutla bekliyorsunn :)) ama giderken öyyle bir acı olurki seven birisi durduk yere gitmez gitmeye mecburdur vede bunun verdiği acıyı bilemezsin kalmak istersin ama gitmeye mecbursundur :)) umudun 0 üstüne birde gitmene rağmen onu düşünürsün iyiliğini ama yinede birşey yapamazsın sabırlı olan seni düşünür :)) fark var
kesinlikle haklıyım benden iyi kimse bilemez bunları :))
Sabır kadar zor birşey mi var bu hayatta cesaret anlıktır belki ilerde pişmanlığı zordur ama sabır her an var sürekli dişini sıkmak zor be ya
Cevap
24Cevap
ben tum haklarımı sabırdan yana kullanır hamlelerı mı de cesurca yaparım.. ıkısı arasında kı boslukları doldururum.. zor olan sabır , benı daha cesur kılar..
Gitmek yalnızca cesaret, kalmak hem sabır hem cesaret ister tatlışş
ben çok sonrada sabırlı olan gördüm ama korkak birinin cesur olduğunu görmedim. o yüzden cesur olmak zordur
Cesur olmak benim icin cok zor kanka. Sabir istersen gel verim. Cok var :)
cesurlukta sabırlılıkta yerine göre. ikisini birbirinin yerinde kullanamazsın. ikiside kendi yerinde zor
sabır açık ara zordur cesaret duyguların dışavurumuysa sabır duyguların bastırılmasıdır
Cesur olmak yürek ister sabırlı olmak azim ister bana göre sabır
Sabir daha zor tabiki. Cesaret bir anda gelir gider ama sabir icin emek sarfetmen lazim
Sabır sabır ya sabır..
Ben gidemem sevdiysem nasıl bırakayım ki ama kalmakta acı verici yani.
Haytaımda kötü giden herşey bünyemde ki sabır eksikliğindedir.
sabırlı adamımdır ama cesareti tercih ederim.
cesur olmak bazen iş leri karıstırabiliyor. sabır ve zaman herşeyi hallediyor.
kim çok seviyorsa ona daha zor gelir hatun
sabredenin işi birazda teslimiyet, zaten yapacağı bişey yok giden de gittiği yerde çok mutlu olmuyorda bakma işte
umut gidenin mutlu olduğundan emin olduğun an ölüyor, bir yanın kıyamıyor diğer yanın lanet ediyor zor işler bunlar hatun :)
Sabır en bütük kozum ^-^
Kesinlikle sabırlı olmak
sabır diyorum ben
her iki taraf içinde zor bir durum ayrım yok.
hangi anlamda cesur olmak
akintiya karsi yuzmek zordur.
Cesurluk herkesin harcı değil ^^
sabırlı sanırsam kanks
sabrın sonu selamettir.
Sabır kazanır ama sabır mücadele etmektir.
sabırlı yaaa
Cesur olmak..
Sabırlı olmak
Sabırlı
Sabir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?