5 aydır beraberiz benim yanıma gelmek için oldukça kendini zorladı ve geldi. Çok güzel çaktı geçirdik ama beni şaşkına çeviren bana asker künyesinı vermesi oldu.
Onunla o askerdeyken sosyal medya üzerinden tanıstik herşey çok güzel beni görmek için İstanbul'dan geldi.
Asker künyesinı kıza veren erkek çok mu seviyordur?
Onunla o askerdeyken sosyal medya üzerinden tanıstik herşey çok güzel beni görmek için İstanbul'dan geldi.
Asker künyesinı kıza veren erkek çok mu seviyordur?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Benimki de kapıda asılı duruyor, önemliyse vereyim. Tıss.
İşte önemli olduğunu insanın bilmesi gerek..
O künye ne anılar taşıyor.
Ya işte bende onu diyorum onun için önemli olan bu kunyeyi bana vermesi çok güzel değil mi?
Çok güzel tabi ki.
Evettt 😁 çok güzel iyi ki verdi hep benle artık.
Seni çakmış daha ne olsun
Cakmis mı? Nasıl yani? Anlamadim
Öyle dedin iyi oku yazdıklarına
Ya ben çok güzel zaman geçirirken diyecektim nerden çıktı anlamadım
Kesinlikle
Beni çok sevmesi bu kadar özel ve güzel olan o künyesini bana vermezdi öyle değil mi?
Anladığım kadarıyla ilk başta sadece ilişki için biraraya gelmişsiniz ama sonra hoşlanmışsınız birbirinizden doğru mu. Ve evet tabiki de bi erkek kendine has bişeyi öylesine birine emanet etmez.
Yazım hatasi. Cinsel birşey olduğu yok aramızda.
He anladım sorry, burda millet böyle şeyleri çok rahat anlattığı için garipsemedim öyle zannettim. Bence dediğim gibi seviyor baya veya aynı şekilde çok değer veriyor
Yine klavye azizliği
Ne için?
Çok güzel çaktı yazmışsın vakit olacak sanıyorum o
Aynen öyle. Çok çalıştı diyeceğim yerde cakmis yazmışım😁
Cok guzel bir sey
Bunu bir kızdan duymak cidden çok sevindirici 😊.
Beni çok seviyor olmasından gerek vermiştir öyle değil mi?
Bende oyle dusunuyorum, benimde sevgilim asker ve bana boyle bir sey yapmadi mesela yapmasini isterdim cok sanslisin keyfini cikar:)
Evlenmelik adam
Öyle mi dersin? Neden?
Bence sana guvenmis künyesini vermiş beni bekle demiş eminim dağda mutlu olursunuz inşallah bizde çıkarız kerevetine :))
Yani askerliğini bitirdi 4 ay oldu ilk askerden çıktığı gün de benim yanıma gelmiyor zaten...
Gelmişti *
Dediğim gibi iyi biriyse ciddi dusunmelisin
Aslında o başından beri ciddi düşünüyor ama ben pek emin olamazdim şimdi ise bende eminim ve ciddi birşeyler olmasını istiyorum, bunu ona da söyledim.
Mutlu oldum gelin çiçeğini bana at :) Allah bir yastıkta kocatsin
Hatıra bırakmak istemiş olması
Yani onunla askerdeyken tansitik zaten şimdi yanıma geldiğinde bunu verdi bana. çok güzel birşey değil mi bu?
İyi birşey evet
Agır keko
Neden öyle olsun? Beni gerçekten sevmiyor olsa neden bu kadar güzel ve özel olan birşeyi bana versin?
Neye çaktı
Ya cidden bu klavye suçu
Kimsenin birşeye çaktığı yok sadece çok çalıştı yanıma gelmek için geldi taa İstanbul'dan ve o künyesini bana verdi
Hediye olarak vermiş o zaman
Evet bı nevi aslında hediye sayılır
👍👍