Yaşım 25. Tesettürluyum. 6-7 ay öncesine kadar tek bir zinaya eğilme gibi bir şey yaşamadım. Ama artık yalnız olmaya dayanamıyorum. Birileri olsun istiyorum. Cnsllik yaşamak, sevilmek ve sevmek istiyorum. Giyimim her zaman dikkat çekmeyen ve bol şekilde olmuştur. Ama artık kimse böyle kişilere bakmıyor. Herkesin düşünce yapısı öyle değişti ki, ben artık inanclarimla popüler olan düşünceleri uyumlu hale getiremiyorum. Günah işlemek istiyorum ama yine imanimdan ötürü islemiyorum. Ama çok yoruldum nefsime hakim olmaktan. Zina etmeyi sevgilim olmasını çok istiyorum, ama yapmıyorum. Yapmamak beni daha da mahvediyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet çok zor hele de bu kadar günahın yaygınlaştığı ve normalleştiği bir devirde insan çok zorlanıyor. Ama istediğin şeyi yaşadığında yine mutlu olamayacaksın acı olan bu sadece çok mutlu olacağımızı zannediyoruz ama olmuyor çünkü gerçek mutluluk orada değil. Yani zinanın zevki yok değil çünkü birisi tarafından sevilme isteğimiz var ama bu çok anlık bir şey kalıcılığı yok. Gelecekteki zevkinden çalma. Bir süre sonra pişmanlıklar keşkeler yaşıyor insan ve bu sitenin çoğu çok boş insanlarla dolu gerçekten. Verilen tavsiyeler gizli gizli sanaldan yap (sanki o günah değil kimi kandırıyorsa), dini nikah kıy cinsel ilişki yaşa ayrıl (tabi bir akıllı sensin çünkü) diyenler var. İnşallah karşına erken veya şimdi demeyeceğim en doğru olan senin için en iyi zamanda biri çıkar. İnsan kendi dengini buluyor iyi ki de öyle. Burada herkes insanların çok kötü sadakatsiz saygısız sevgisiz anlayışsız olduğundan bahsediyor. Çok ağır ama gerçek olan bir şey var bu kişi senin karşına çıkıyorsa sen de bir sorun var demektir. O yüzden sakınmak çok önemli. İleride eşimden de böyle bir şeyi beklerim. Senin anlattığına tek çözüm evlilik çünkü.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAlternatif bir çözüm sunabilirim size öncelikle hoşlandığınız sizin gibi durumda olan birisini bulun ondan sonra kendisiyle sözleşmeli olarak nikahlanın sözleşmeden kastım ailelerin vs haberi olmaz taraflardan herhangi biri istediği zaman ayrılmakta diğer taraf sorun çıkartmayacak, iki tarafta istemeden evlilik olmayacak gibi siz bunları arttırabilirsiniz bir avukatla bunu görüşün sonrasında hem dinin yasağını ezmemiş olursunuz hem de istediğiniz gibi cinsellik yaşayıp dürtülerinizi önleyebilirsiniz tesadüfen ben de bu konu hakkında düşünüyordum 3 4 gündür bu sabah böyle bir çözüm buldum bu konuya. Umarım işinize yarar. Sorunuz varsa lütfen çekinmeden sorun yardımcı olmaktan memnun olurum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak dostum sozde "erkeklerin hepsi kadınlarla takiliyor" ya ha işte o da doğru değil ben de 24 yaşındayım ve hala kendimi tutabiliyorum. Bı inancın var ve buraya kadar durmussan burdan sonra kendini bıraktığında şimdiye kadarki emeğin heba olacak düşün bunu. İllaki insan yönelimi hepimize çekici geliyor ama inancımız varsa peşinden gitmeliyiz, temiz ol ki temiz isteyebilesin.
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah, teşekkür ederim..
- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılTercih ettiğin hayatı yaşamalısın. İnsanların ya da ailenin ne istediği önemli değil. Hayat sana ait. Kendi mutluluğunun sırrını çöz. Önemi olan hayatı içinde pislik barındırmadan yaşamak. Hoşlandığın biri ile birlikte olmak bir pislik değil, çok fazla kişiden hoşlanmak bir pislik. Tanrı sana saçlarını rüzgar okşasın diye verdi. Sakla diye değil :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBu sizin düşünceniz ama ben bir Müslüman olarak inanclarima ters gördüğüm şeyleri bile bile yapamam. Bunu şöyle düşünün. Abinizin eşinden hoşlanıyorsunuz. Ama ahlaka ters bir durum. Kendinizi tutmanız gerek gibi bir şey işte. Saçma oldu ama aklıma bu geldi
- +1 yıl
Yanlış anlaşılmak istemem elbette saygım sonsuz, fakat dinleri biraz daha araştırmanı tavsiye ederim.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
57Cevap
Şeytan senle çok uğraşıyor demek ki sevgili felan bunlar boş işler güzel bi evlilik yapabilirsin helalinden sakın günaha düşme çok istiyorum diye sonradan pişman olursun değmez bırak milletin düşünce yapısını felan kim ne derse desin sen yolundan sapma bi kez saparsan geri dönüşü olmayabilir Allah korusun zinakar bile olabilirsin sana tek tavsiyem evlen sana ve ailene uygun biriyle 24 yaşımdayım bekarım asla zina yapmak istemedim istiyorum diye de kimseye bişi demedim o tür ortamlardan hep uzak durdum kendimi eşime saklıyorum
10 YorumlaYapmamak seni mahvetmesin
Sen doğru olanı yapıyorsun
Olması gerektiği gibi davranıyorsun
Nefsine hakim olmalısın
Evleneceğin günü beklemelisin
Hepimiz için böyle
Sadece senin için geçerli değil
Evet tabikide insanın canı istiyor bu tür şeyleri
Etrafında gördüğü duyduğu şeyleri
Nefsi zorluyor teşvik ediyor
Ama önemli olan nefsimize uymamak
Bak ne güzel allahtan korkuyorsun
Yapmak istemiyorsun
Ama nefsine yenik düşmekten çok korkuyorsun belliki
Bunun yolları var nefsini terbiye etmelisin20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılHer insan Sevmek ve sevilmek ister aklın fazlası ile karışmış sevgi ile cinselliği eş tutmuşsun Bu durumun nasıl düzelir bilemiyorum ama inşallah senin gerçekten seven değer veren senin de gerçekten sevdiğin inandığın işte bu dediğin birisi karşına çıkar ve çok mutlu olursun
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence bu dusunceni degistirmelisin.
tek bir hata ile 18 yilini kaybeden biri olarak. soyluyorum.
eger gercek anlamda. imani ve itikadi olarak bilerek isteyerek. nefsine uyacak olirsan. bu senin butun hayatini ziyan edecek derecede bozacaktir.
litfen. kendine gel. ve silkelen.
zamn kötü bir kere düştün mü sonu gelmiyor.
Allah sana sabir versin.12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Cevap sahibi+1 yılAllah icin yapma...
Bir An önce evlendirsinler seni biriyle zina etmemeye çalış kolay değil ama oyalanacak başka bir şeyler bul kendine namaz dua zikir oruç sadaka fitre yap özellikle oruç ve zikre çok önem ver bunlar şehveti azaltır ramazan geldi zaten oruç ayı sabrın sonu selamettir ablacım dayanmaya çalışın.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bu düşünceleri geçmiş zamanlara bakarsan anlarsın inanmış olduğun iman ettiğin dinin zorlukları bunlar ve sen bu zorluklarla mücadele ediyor olman gayet normal.
Tamam bu istediklerin evet vücudun istiyor sevilmek olsun ilişki olsun ama inandığın iman ettiğin bir yer var sana basit bir soru hayatın boyunca iman edip inançlı bir yaşam yaşayarak ölmek mi sevgili yapıp açılıp ve ilişkiye girerek ölmek mi bu kadar basit hangisini seçersen öyle yaşa..10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBirçok erkek tesettürlü kadınlardan çekiniyor malesef. Merhaba demeye bile korkuyorlar. Tersleneceklerini düşünüyorlar.
Hayat senin, günahların ve sevapların da senin. Yani karar senin.
Benim inancıma göre kolaylıkla yap o zaman diyebilirim ama seni bu şekilde yönlendirme hakkım yok.11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBir de bilgim olmadığı için soruyorum, ön sevişme mesela, zinaya giriyor mu?
+1 yılevlenmeyi neden düşünmüyorsun?
yaşın ideal zaten22 Yorumla- +1 yıl
belkide korkuyor
Soran+1 yılEvlilik için uygun birisi çıkmadı karsima
nasıl bir inancınız var ki hemen sarsılıyor?
bu zamana kadar hiç birileriyle tanışmak istemedin mi ya da başkaları seninle? bunlarda neden ilerlemediniz?
armudun sapı üzümün çöpü diyip bu günlere gelip suçu da Allah'a attın mı ohh günah keçisi bulundu vicdan da rahatladı sanırım?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBende yanlizim ve bu durumdan sikiliyorum ama olmayinca olmuyor, bu düsüncen gayet normal ama dogru kişi denk gelmesi ve helalinden yasamak yapmak önemli, ha diyeceksin erkekler zina yapiyor ben niye yapmiyorum, onlarin ayarina düsmemek önemli, bende cok yaptim ve bu marifet deyil,
Tek diyeceyim inancindan vaz gecme gerisi senin bileceyin iş.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Günah falan tamam da onu her kes işliyor önemli olan hayatını zehir edecek bir deyyus ile kendini mahvetmemen..Çünkü piyasada hiç bir şekilkde insan onurun u düşünmeyen şerefsiz dolu haberlerde izliyoruz..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSacmalama bu nasil dusunce tarzi? Basimiza ne geldiyse şu tiktoktan felan geldi zaten. Elbet birisini bulursun hem evlenicek ciddi erkekler boyle hanim hanimcik acik giyinmeyen kizlari daha cok istiyorlar. Cok sacma dusunmussun. Eger kendine cok hakim olamiyorsan masturbaayon yap vibrator al
06 Yorumla
Soran+1 yılAma o erkekler tonla deneyim yaşıyorlar. Ben öyle kişileri istemiyorum. Hepsinjb tonlarca flörtü ya da cinsel birlikteliği olmuş oluyor
Cevap sahibi+1 yılYapmayanlarda var benim cevremde dolu ve ozellikle tesetturlu istiyorlar ve buyuk sehirde yasiyorum. Senjn kurdugun arkadasliklar ve cevren yanlis demekki.
Soran+1 yılBilmiyorum belkide
Cevap sahibi+1 yılSenin gibisini isteyen erkek coktur. Digerlerini kullanir atarlar secim senin. Evlenmeden iliskiye girme. Dost tavsiyesi
Soran+1 yılYapmam evlenmeden önce kendimi tanıyorum. Ama kendimi tutmak beni ruhen çok yoruyor
Cevap sahibi+1 yılOzaman evlenmek icin birini bul tani duzgun biriyse evlen
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSanki pembeli hesaba geçip yazmışım gibi. Olmuyorsa vardır bir sebebi sıkma canını , bu dönem de dediğin gibi malesef bazıları için çok kolay iken imanlı bazı insanlar için çok zor
10 Yorumla
+1 yılİstenmek ve kapalı olmak arasında zerre alaka yok. Üzerinde çok düşünüp saçma sonuçlara çarpmışsın. Paylaşabileceğin biri var mı bilmiyorum ama Uzun uzun oturup konuşulması gereken bir konu.
10 Yorumla
+1 yılNefsine hakim olmuşsun bunca sene yapma derim evet hayat bazen sıkıcı yorucu oluyor ama Allah var gam yok
10 Yorumla
+1 yılkardeşim evliliğe yönel olmuyorsada sabırdan başka çare yok sana bunu derken temiz değilim ama doğrusu bu şekilde
10 YorumlaBence biraz daha tutmaya çalış kendini nasıl yapılır bilemiyorum ama sonrasında üzüleceğini bildiğin şeyleri yapmamak senin için daha iyi
10 Yorumla
+1 yılDostum musluman degilim bize gore hos ama senin icin zor olmali bir an once gorucu usulu evlen olsun bitsin 4 ya da 5 ay sonra istekte azalman olur sonra pisman olursun cunku hicbir din insan fitratina uymaz dunyaya seks ve kendimizi gerceklestirmek adina geliyoruz buna ragmen dinler bizi sadece kisitliyor
06 Yorumla
Soran+1 yılSadece cinsellik için evlenecek değilim. Bu durum beni sadece zorluyor
- +1 yıl
Planin ne napacaksin
Soran+1 yılMecbur sabredicem ya da minimum düzeyde yaşayacağım istediklerimi
- +1 yıl
Minimum derken
Soran+1 yılOlabildiğince kendimi frenlemeye calisicam işte yapabildiğim kadar
- +1 yıl
Anladim
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Aile büyüklerin ile konuş. En kötüsü bi görücü bak. Seni anlıyorum hata yapa sakın
10 Yorumla
+1 yılEn kısa zamanda evlenmen dileğiyle günaha girme bırak
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı. İlgisiZlikten oluyo bunlar hep birazcık ilgi sevgi görmen lazm. Olmayınca hırs yapıosn
10 YorumlaGünahın en zoru ilkidir derler sonrası alışkanlık..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTam evlenilesi bir hanımefendisiniz. 😊 Biraz daha sabredin karşınıza size en yakışan insan çıkacaktır. Gönlünüzü ferah tutunuz.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenme zamanın gelmiş kardeşim. Evlenemem diyorsan kafanı başka şeylere yor iş güç bir şey bul kendine
10 Yorumlabence biraz kendini rahat bırak, sanaldan biriyle konuşarak başlayabilirsin. güvenmek çok önemli ama :)
00 YorumlaYapma zaten. Bu düşüncelerine uygun bir insan bul sevgili ol onla yasa herşeyi.
10 Yorumla
+1 yılKendini tatmin et zinadan iyidir ben de öyle yapıyorum .
03 Yorumla- +1 yıl
Benzer durumlar oluşuyor aslında
Soran+1 yılYapıyorum ama üzülmeme engel olmuyor. Gerçek yaşamak istiyor insan. Zaten herkes yaşıyor almış başını gidiyor millet. Ozendiriyorlar
- +1 yıl
Gerçekten bunları en derinden hepimiz yaşıyoruz zor bir durum.
Ben de tatminle halletmeye çalışıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yapma öyle bir şey bu yaşa kadar dayanmış sin dilersen özelden konuşalım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılsevgiliyi yaramazlık yapmak için mi istiyorsun bunu sanal olarakta yapabilirsin kendini ifşa etmeden bazı şeyler yaşayabilirsin çok dolusun anlatmak istersen dinlerim
00 Yorumla Evlenmen lazim bu hormonel bi durum ve insansin. Giyim kusam meselesine gelince bence biraz imanini guclendirmen lazim. Gundemini cevreni degistir. Tefsir oku Allahi dusun tefekkur et daha kolay olur hersey
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen o kadar güzel anlatmissn ki insan birşeyler yaşamak istiyor artik nefis istiyo bende 28 yaşındayım
00 Yorumlayap gitsin kız nolcak sal kendini zevkin kollarına🔥😘
00 YorumlaNefsine hakim ol umutlu güzel hayatın için o sevgi seni bulur
10 YorumlaSenin durumun şu an çokta azgınlık değilde merak gibi birşey sanırım sana bu konuda anlatılanlar hakkında merak ettiğin konular olduğu için beyin komut veriyor yaşamalısın diye (:
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu düşüncelerden kurtul, 2 dk zevk için günahkar olma
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAynı düşünceleri bende taşıyorum. Ekle beni belki evlilik yolunda ilerleriz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılEden evlenmiyorsun madem, evlen bol bol yap hemde. sevap kazan
00 Yorumla Değişik paylaşım. Kötü adımdan uzak durx doğru bildiğini yap. İlla karşı cinsle iletişim ararsan dm den konuşabiliriz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle yapma zor olan takva sahibi olmaktır.
10 Yorumla
+1 yılBen de oyleyim. maddi durumumda cok iyi bi aradigim kizi bulamadım :(
00 YorumlaEvlen zina etme doyana kadar yap
02 Yorumla
Soran+1 yılKarşıma uygun birisi çıkmadı hiç
- Aşk İlişkileri konusunda 931 cevap paylaştı.
+1 yılevlen arkadaşım o zaman niye zorluyorsun kendini.
00 Yorumla Sabret nasibin çıkar bı yerden
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı.
+1 yılBenimde senin gibi birine ihtiyacım var
00 Yorumla bir an önce evlenmelisin
00 Yorumla
+1 yılCiddi bir ilişki yapmak çok mu zor?
00 YorumlaTrol değilsen
Yaz bana bir kaç önerim olacak01 Yorumlaİşin oluru evlenmek ciddi düşünüyorsan konuşalım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılZor bir ikilem gerçekten.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki hiç karşına citdi adam gibi biri çıkmadı mı
03 Yorumla- +1 yıl
Maalesef çıkmadı
Cevap sahibi+1 yıl@zanzivarlı kardeş citdi sordum kadına
- +1 yıl
Bende ciddiyim aşkım
Gizli Üye(30-35)+1 yılDerdini anlatacağın birii yok mu
00 Yorumla
+1 yılRuhun o.. pysa yapacak bisey yok
02 Yorumla
Soran+1 yılLibido ya ayıp demek mükemmel
- +1 yıl
Mesajat
+1 yılAhhahaja bu kapalılar cidden daha fena oluyor 😂
09 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var mal mısın insanım ben örtümle ne alakası var
- +1 yıl
😂
Soran+1 yılSorun bizim gibi kişilerin kendini tutması ve bu duyguları daha yoğun yaşamamız. Ama o kıt beynin anlayamaz o yüzden bı emoji daha yolla
- +1 yıl
E tutma sana tut diyen mi var
Soran+1 yılİnanclarimdan ötürü yapmıyorum bu kadar basit
- +1 yıl
Evlenebilirsin biriyle ciddi şekilde görüş
Soran+1 yılMal mal karşıma cikan erkeklerin hepsi :)) uyuşmuyoruz :(
- +1 yıl
Nasip kısmet bu işler bende 22 yaşındayım şimdiden bi korku başladı erkekler genç kız tercih ediyor sonuçta birilerini bulmamız şart 😂
Soran+1 yılValla öyle
Sevgili yap o zaman
01 Yorumla
Soran+1 yılMillet o kadar cinselliğe yönelik ki, denedim ama konu hep oraya geldi. Karşıma gelenler ciddi düşünen kimseler degildi
Mastürbasyon yap
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 745 cevap paylaştı. Ilginc
00 YorumlaMinimum yaşayamaz sin
00 Yorumla
+1 yılNereye kadar tutabileceksin kendini
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSürekli kelime i tevhid.
00 Yorumla
+1 yılEvlenmelisin bence
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri