12 gü
İnancım sarsılıyor, günaha çok yatkınım ne yapmalıyım?

Gizli Üye
Yaşım 25. Tesettürluyum. 6-7 ay öncesine kadar tek bir zinaya eğilme gibi bir şey yaşamadım. Ama artık yalnız olmaya dayanamıyorum. Birileri olsun istiyorum. Cnsllik yaşamak, sevilmek ve sevmek istiyorum. Giyimim her zaman dikkat çekmeyen ve bol şekilde olmuştur. Ama artık kimse böyle kişilere bakmıyor. Herkesin düşünce yapısı öyle değişti ki, ben artık inanclarimla popüler olan düşünceleri uyumlu hale getiremiyorum. Günah işlemek istiyorum ama yine imanimdan ötürü islemiyorum. Ama çok yoruldum nefsime hakim olmaktan. Zina etmeyi sevgilim olmasını çok istiyorum, ama yapmıyorum. Yapmamak beni daha da mahvediyor
Güncellemeler:
- Gizli Üye12 güBak dostum sozde "erkeklerin hepsi kadınlarla takiliyor" ya ha işte o da doğru değil ben de 24 yaşındayım ve hala kendimi tutabiliyorum. Bı inancın var ve buraya kadar durmussan burdan sonra kendini bıraktığında şimdiye kadarki emeğin heba olacak düşün bunu. İllaki insan yönelimi hepimize çekici geliyor ama inancımız varsa peşinden gitmeliyiz, temiz ol ki temiz isteyebilesin.1|00|0Görüş hala geçerli mi?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
857- Gizli Üye11 güEvet çok zor hele de bu kadar günahın yaygınlaştığı ve normalleştiği bir devirde insan çok zorlanıyor. Ama istediğin şeyi yaşadığında yine mutlu olamayacaksın acı olan bu sadece çok mutlu olacağımızı zannediyoruz ama olmuyor çünkü gerçek mutluluk orada değil. Yani zinanın zevki yok değil çünkü birisi tarafından sevilme isteğimiz var ama bu çok anlık bir şey kalıcılığı yok. Gelecekteki zevkinden çalma. Bir süre sonra pişmanlıklar keşkeler yaşıyor insan ve bu sitenin çoğu çok boş insanlarla dolu gerçekten. Verilen tavsiyeler gizli gizli sanaldan yap (sanki o günah değil kimi kandırıyorsa), dini nikah kıy cinsel ilişki yaşa ayrıl (tabi bir akıllı sensin çünkü) diyenler var. İnşallah karşına erken veya şimdi demeyeceğim en doğru olan senin için en iyi zamanda biri çıkar. İnsan kendi dengini buluyor iyi ki de öyle. Burada herkes insanların çok kötü sadakatsiz saygısız sevgisiz anlayışsız olduğundan bahsediyor. Çok ağır ama gerçek olan bir şey var bu kişi senin karşına çıkıyorsa sen de bir sorun var demektir. O yüzden sakınmak çok önemli. İleride eşimden de böyle bir şeyi beklerim. Senin anlattığına tek çözüm evlilik çünkü.0|00|0
- Alternatif bir çözüm sunabilirim size öncelikle hoşlandığınız sizin gibi durumda olan birisini bulun ondan sonra kendisiyle sözleşmeli olarak nikahlanın sözleşmeden kastım ailelerin vs haberi olmaz taraflardan herhangi biri istediği zaman ayrılmakta diğer taraf sorun çıkartmayacak, iki tarafta istemeden evlilik olmayacak gibi siz bunları arttırabilirsiniz bir avukatla bunu görüşün sonrasında hem dinin yasağını ezmemiş olursunuz hem de istediğiniz gibi cinsellik yaşayıp dürtülerinizi önleyebilirsiniz tesadüfen ben de bu konu hakkında düşünüyordum 3 4 gündür bu sabah böyle bir çözüm buldum bu konuya. Umarım işinize yarar. Sorunuz varsa lütfen çekinmeden sorun yardımcı olmaktan memnun olurum.0|00|0
- Şeytan senle çok uğraşıyor demek ki sevgili felan bunlar boş işler güzel bi evlilik yapabilirsin helalinden sakın günaha düşme çok istiyorum diye sonradan pişman olursun değmez bırak milletin düşünce yapısını felan kim ne derse desin sen yolundan sapma bi kez saparsan geri dönüşü olmayabilir Allah korusun zinakar bile olabilirsin sana tek tavsiyem evlen sana ve ailene uygun biriyle 24 yaşımdayım bekarım asla zina yapmak istemedim istiyorum diye de kimseye bişi demedim o tür ortamlardan hep uzak durdum kendimi eşime saklıyorum1|00|0
- Yapmamak seni mahvetmesin
Sen doğru olanı yapıyorsun
Olması gerektiği gibi davranıyorsun
Nefsine hakim olmalısın
Evleneceğin günü beklemelisin
Hepimiz için böyle
Sadece senin için geçerli değil
Evet tabikide insanın canı istiyor bu tür şeyleri
Etrafında gördüğü duyduğu şeyleri
Nefsi zorluyor teşvik ediyor
Ama önemli olan nefsimize uymamak
Bak ne güzel allahtan korkuyorsun
Yapmak istemiyorsun
Ama nefsine yenik düşmekten çok korkuyorsun belliki
Bunun yolları var nefsini terbiye etmelisin1|00|0 - Her insan Sevmek ve sevilmek ister aklın fazlası ile karışmış sevgi ile cinselliği eş tutmuşsun Bu durumun nasıl düzelir bilemiyorum ama inşallah senin gerçekten seven değer veren senin de gerçekten sevdiğin inandığın işte bu dediğin birisi karşına çıkar ve çok mutlu olursun1|00|0
- Bende yanlizim ve bu durumdan sikiliyorum ama olmayinca olmuyor, bu düsüncen gayet normal ama dogru kişi denk gelmesi ve helalinden yasamak yapmak önemli, ha diyeceksin erkekler zina yapiyor ben niye yapmiyorum, onlarin ayarina düsmemek önemli, bende cok yaptim ve bu marifet deyil,
Tek diyeceyim inancindan vaz gecme gerisi senin bileceyin iş.0|00|0 - Gizli Üye12 gübence bu dusunceni degistirmelisin.
tek bir hata ile 18 yilini kaybeden biri olarak. soyluyorum.
eger gercek anlamda. imani ve itikadi olarak bilerek isteyerek. nefsine uyacak olirsan. bu senin butun hayatini ziyan edecek derecede bozacaktir.
litfen. kendine gel. ve silkelen.
zamn kötü bir kere düştün mü sonu gelmiyor.
Allah sana sabir versin.1|00|0 - Bir An önce evlendirsinler seni biriyle zina etmemeye çalış kolay değil ama oyalanacak başka bir şeyler bul kendine namaz dua zikir oruç sadaka fitre yap özellikle oruç ve zikre çok önem ver bunlar şehveti azaltır ramazan geldi zaten oruç ayı sabrın sonu selamettir ablacım dayanmaya çalışın.1|00|0
- Tercih ettiğin hayatı yaşamalısın. İnsanların ya da ailenin ne istediği önemli değil. Hayat sana ait. Kendi mutluluğunun sırrını çöz. Önemi olan hayatı içinde pislik barındırmadan yaşamak. Hoşlandığın biri ile birlikte olmak bir pislik değil, çok fazla kişiden hoşlanmak bir pislik. Tanrı sana saçlarını rüzgar okşasın diye verdi. Sakla diye değil :)0|00|0
Yanlış anlaşılmak istemem elbette saygım sonsuz, fakat dinleri biraz daha araştırmanı tavsiye ederim.
- Bu düşünceleri geçmiş zamanlara bakarsan anlarsın inanmış olduğun iman ettiğin dinin zorlukları bunlar ve sen bu zorluklarla mücadele ediyor olman gayet normal.
Tamam bu istediklerin evet vücudun istiyor sevilmek olsun ilişki olsun ama inandığın iman ettiğin bir yer var sana basit bir soru hayatın boyunca iman edip inançlı bir yaşam yaşayarak ölmek mi sevgili yapıp açılıp ve ilişkiye girerek ölmek mi bu kadar basit hangisini seçersen öyle yaşa..1|00|0 - Gizli Üye11 güBirçok erkek tesettürlü kadınlardan çekiniyor malesef. Merhaba demeye bile korkuyorlar. Tersleneceklerini düşünüyorlar.
Hayat senin, günahların ve sevapların da senin. Yani karar senin.
Benim inancıma göre kolaylıkla yap o zaman diyebilirim ama seni bu şekilde yönlendirme hakkım yok.1|00|0 - evlenmeyi neden düşünmüyorsun?
yaşın ideal zaten1|10|0 - Dostum musluman degilim bize gore hos ama senin icin zor olmali bir an once gorucu usulu evlen olsun bitsin 4 ya da 5 ay sonra istekte azalman olur sonra pisman olursun cunku hicbir din insan fitratina uymaz dunyaya seks ve kendimizi gerceklestirmek adina geliyoruz buna ragmen dinler bizi sadece kisitliyor0|00|0
- Hepsini Göster Daha Az Göster
- Günah falan tamam da onu her kes işliyor önemli olan hayatını zehir edecek bir deyyus ile kendini mahvetmemen..Çünkü piyasada hiç bir şekilkde insan onurun u düşünmeyen şerefsiz dolu haberlerde izliyoruz..1|00|0
- bence biraz kendini rahat bırak, sanaldan biriyle konuşarak başlayabilirsin. güvenmek çok önemli ama :)0|00|0
- Sanki pembeli hesaba geçip yazmışım gibi. Olmuyorsa vardır bir sebebi sıkma canını , bu dönem de dediğin gibi malesef bazıları için çok kolay iken imanlı bazı insanlar için çok zor1|00|0
- Yapma öyle bir şey bu yaşa kadar dayanmış sin dilersen özelden konuşalım0|00|0
- Gizli Üye12 güSacmalama bu nasil dusunce tarzi? Basimiza ne geldiyse şu tiktoktan felan geldi zaten. Elbet birisini bulursun hem evlenicek ciddi erkekler boyle hanim hanimcik acik giyinmeyen kizlari daha cok istiyorlar. Cok sacma dusunmussun. Eger kendine cok hakim olamiyorsan masturbaayon yap vibrator al0|00|0
- Kendini tatmin et zinadan iyidir ben de öyle yapıyorum .0|00|0
Gerçekten bunları en derinden hepimiz yaşıyoruz zor bir durum.
Ben de tatminle halletmeye çalışıyorum
- Nefsine hakim olmuşsun bunca sene yapma derim evet hayat bazen sıkıcı yorucu oluyor ama Allah var gam yok1|00|0
- İstenmek ve kapalı olmak arasında zerre alaka yok. Üzerinde çok düşünüp saçma sonuçlara çarpmışsın. Paylaşabileceğin biri var mı bilmiyorum ama Uzun uzun oturup konuşulması gereken bir konu.1|00|0
- sevgiliyi yaramazlık yapmak için mi istiyorsun bunu sanal olarakta yapabilirsin kendini ifşa etmeden bazı şeyler yaşayabilirsin çok dolusun anlatmak istersen dinlerim0|00|0
- Evlenmen lazim bu hormonel bi durum ve insansin. Giyim kusam meselesine gelince bence biraz imanini guclendirmen lazim. Gundemini cevreni degistir. Tefsir oku Allahi dusun tefekkur et daha kolay olur hersey0|00|0
- En kısa zamanda evlenmen dileğiyle günaha girme bırak1|00|0
- İlgisiZlikten oluyo bunlar hep birazcık ilgi sevgi görmen lazm. Olmayınca hırs yapıosn1|00|0
- Günahın en zoru ilkidir derler sonrası alışkanlık..1|00|0
- Senin durumun şu an çokta azgınlık değilde merak gibi birşey sanırım sana bu konuda anlatılanlar hakkında merak ettiğin konular olduğu için beyin komut veriyor yaşamalısın diye (:0|00|0
- Gizli Üye12 güBu düşüncelerden kurtul, 2 dk zevk için günahkar olma0|00|0
- yap gitsin kız nolcak sal kendini zevkin kollarına🔥😘0|01|0
- Gizli Üye12 güAynı düşünceleri bende taşıyorum. Ekle beni belki evlilik yolunda ilerleriz0|00|0
- Aile büyüklerin ile konuş. En kötüsü bi görücü bak. Seni anlıyorum hata yapa sakın1|00|0
- Gizli Üye12 güTam evlenilesi bir hanımefendisiniz. 😊 Biraz daha sabredin karşınıza size en yakışan insan çıkacaktır. Gönlünüzü ferah tutunuz.1|00|0
- Gizli Üye12 güEvlenme zamanın gelmiş kardeşim. Evlenemem diyorsan kafanı başka şeylere yor iş güç bir şey bul kendine1|00|0
- Eden evlenmiyorsun madem, evlen bol bol yap hemde. sevap kazan0|00|0
- Değişik paylaşım. Kötü adımdan uzak durx doğru bildiğini yap. İlla karşı cinsle iletişim ararsan dm den konuşabiliriz0|00|0
- Yapma zaten. Bu düşüncelerine uygun bir insan bul sevgili ol onla yasa herşeyi.1|00|0
- Ben de oyleyim. maddi durumumda cok iyi bi aradigim kizi bulamadım :(0|00|0
- kardeşim evliliğe yönel olmuyorsada sabırdan başka çare yok sana bunu derken temiz değilim ama doğrusu bu şekilde1|00|0
- Bence biraz daha tutmaya çalış kendini nasıl yapılır bilemiyorum ama sonrasında üzüleceğini bildiğin şeyleri yapmamak senin için daha iyi1|00|0
- Gizli Üye12 güAynen o kadar güzel anlatmissn ki insan birşeyler yaşamak istiyor artik nefis istiyo bende 28 yaşındayım0|00|0
- evlen arkadaşım o zaman niye zorluyorsun kendini.0|00|0
- bir an önce evlenmelisin0|00|0
- İşin oluru evlenmek ciddi düşünüyorsan konuşalım0|00|0
- Kesinlikle yapma zor olan takva sahibi olmaktır.1|00|0
- Zor bir ikilem gerçekten.0|00|0
- Gizli Üye12 güPeki hiç karşına citdi adam gibi biri çıkmadı mı0|00|0
- Ruhun o.. pysa yapacak bisey yok0|00|0
- Ahhahaja bu kapalılar cidden daha fena oluyor 😂0|00|0
Nasip kısmet bu işler bende 22 yaşındayım şimdiden bi korku başladı erkekler genç kız tercih ediyor sonuçta birilerini bulmamız şart 😂
- Benimde senin gibi birine ihtiyacım var0|00|0
- Ciddi bir ilişki yapmak çok mu zor?0|00|0
- Sevgili yap o zaman0|00|0
- Gizli Üye11 güSürekli kelime i tevhid.0|00|0
- Daha Fazla (5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > İnancım sarsılıyor, günaha çok yatkınım ne yapmalıyım?
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Evet Hayır
En İyi Erkek Görüşü