Ben evlendikten sonra ne kuzenlerimde, ne ailemin evinde hiçbir yerde yanlız kalamadım yani eşimden ayrı hiçbir geceyi geçirmedim. Eşim bu konuda takıntılı gece ben o yatakta olmayınca adam uyumuyo ve hiçbir yerde kalmama izin vermiyor kız kardeşlerimle bile kalamadım babamın evinde. Normal bi kafa mı bu değişir mi böyle mi kalıcak hep.
Güncellemeler
+1 yıl
Takıntı mı bu? Yoksa bütün evli erkekler mi böyle
Evlendikten sonra evden ayrı bir yerde kaldınızmı?
Öğlen çıksam adam sıkıntı yapmıyor ki git arkadaşınla gez alışveriş yap kahveni iç gece sıkıntı Malesef ailem de olsa kalmak istemem çünkü yarın oda bir yere gidip kalırsa bende ona gitme diyemem aynı durumu kendim için düşünürüm
Yo adam haklı evliysem memlekete falan gitmedikten sonra karımın ne işi var gece başka yerde
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Anne babamın evinde kardeşlerimle kuzenlerimle aklamazmıyım geç saatlere kadar oturup bende onlarla çay kahve içemezmiyim bana bişey mi yapıcaklar annemin evinde
Tamam yatakta memnun da yatakla ne alakası var her gece sonuçta uyumadan ilişkiye girmiyoruz ki bir gece de yatmasın benimle oturma odada bile olsam illa bağırarak seslenir yatağa gel artık ruhum daraldı
Çok seviyo bende onu çok çok çok seviyorum ama bu kadarı da sıkıcı gerçekten kendime bi vaktim yok oturup sakin kafayla bi film bile bakmıyorum arkadan sürtüyo sarılıyo 10 dk sonra uykuya dalıyo 1 saat sonrs uyansa hadi ben yokum yatakta adımla seslenir yatağa gell. Çıldırıcam 😩
Oturma odasında damı güvenmiyor 🥺 gündüz dışarı çıkayım alışveriş yapıyım kız arkadaşlarımla geziyim vs vs hiçbirşey demez sormaz sorgulamaz ama akşamı yatakta olucam problem bu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence artık buna dur demelisin kendinede vakit ayır biraz
Dur desem de anlamıyo ağladığım bile oldu tık yok
Ondan habersiz öğlen çık evden git kal nerde kalmak istiyosan yaa okadarıda abartı
Öğlen çıksam adam sıkıntı yapmıyor ki git arkadaşınla gez alışveriş yap kahveni iç gece sıkıntı
Malesef ailem de olsa kalmak istemem çünkü yarın oda bir yere gidip kalırsa bende ona gitme diyemem aynı durumu kendim için düşünürüm
Yanlış düşünüyosun yanlız kalmakta gerekiyo bazen
Benimkide oyle 4 yillik evliyiz ilk defa 1 gece teyzemlerde kaldim ne o uyuyabilir rahat ne ben
Bendede 4 yıldır aynı şey 😕
Yo adam haklı evliysem memlekete falan gitmedikten sonra karımın ne işi var gece başka yerde
Anne babamın evinde kardeşlerimle kuzenlerimle aklamazmıyım geç saatlere kadar oturup bende onlarla çay kahve içemezmiyim bana bişey mi yapıcaklar annemin evinde
Olabilir bunda bişey yok sana bişey sormak istiyorum
Buyur
Burda sormasam lütfen evlilikle ilgili önemli
Yorum hariç kimseyle iletişime geçmiyorum mesaj kutumda kapalı lütfen sormayın o zaman
Lütfen rica ediyorum
kalmak ister miydin ki
Ya kuzenlerim kız kardeşlerim hepimiz annemlerdeyiz geç kalsak gülsek sohbet muhabbet kahve çay yok adam o yatağa girince bende giricem
konustun mu peki onunla
Konuştum akşama kadar kal gelip arabayla alırım gece yatakda ol. Buda böyle bi hasta işte
Adamı yatakta memnun etmişsin ki sensiz olmuyor
Tamam yatakta memnun da yatakla ne alakası var her gece sonuçta uyumadan ilişkiye girmiyoruz ki bir gece de yatmasın benimle oturma odada bile olsam illa bağırarak seslenir yatağa gel artık ruhum daraldı
Sana sarılmaya alışmıştır
Olabilir belki yastık niyetine kullanıyordur
Yastık değil adam seni çok seviyordur bir de arkadan surtunce hoşuna gidiyordur
Çok seviyo bende onu çok çok çok seviyorum ama bu kadarı da sıkıcı gerçekten kendime bi vaktim yok oturup sakin kafayla bi film bile bakmıyorum arkadan sürtüyo sarılıyo 10 dk sonra uykuya dalıyo 1 saat sonrs uyansa hadi ben yokum yatakta adımla seslenir yatağa gell. Çıldırıcam 😩
Kaç yıldır evlisiniz arkadan sürtüğün de bosalmiyor mu
4 yıl oldu hayır boşalmıyo uyuyo öyle
Hm kaç günde bir cinsellik yaşıyorsunuz böyleleri azgın da olur ondan soruyorum
Haftada 3 gün net 4 oluyo haftasonu katarsam 5 oluyor
Seni memnun ediyor mu kaç posta atıyor
ikiski oluyomu her gece
Her gece olmuyo ilişkiye girmediği geceler de ben o yatakta olucam
him yasin kac
23
abla ilk ikiski zormu yarin nikahimizda
Güven problemimi var acaba
Oturma odasında damı güvenmiyor 🥺 gündüz dışarı çıkayım alışveriş yapıyım kız arkadaşlarımla geziyim vs vs hiçbirşey demez sormaz sorgulamaz ama akşamı yatakta olucam problem bu
Bilemedim şimdi kendisine mı sorsan acaba
Soruyorum cevabı yok gece benim yatağımda olucaksın cevap bu
Bilemedim cidden
Evet
Neye evet bütün erkeklerin aynı olduğuna mı
Değişmesini sağlamak senin elinde ve çok kolay yolu var
Neymiş o yol
Biraz uzun konu burdan anlatılacak bişey değil