Aşk İlişkileri Dudak ısırmak vücut dilinde ne anlama gelir?🤔? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Bi erkek böylr bişey yaptıysa ne düşünüyodur içinden acaba🤔😀 Güncellemeler+1 yıl Zaaaxd Dudak ısırmak vücut dilinde ne anlama gelir?🤔? Cevapla Erkek Soruları Vücut Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
0Pinaarrrrr0 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl sevistigini veya baska bisey yaptigini belkide sirf karsidaki insani tahrik etmek icindir istege gelmistir 0 0 Yorumla
Tuborgbey Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 83% +1 yıl vuuu neler ifade etmez ki :D evet o aklına gelen şey sırıtma pis pis :D 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 Yorumla Tuborgbey +1 yıl :D insanın aklına direk geliyor dimi Yorumla Soran +1 yıl Evet :) Yorumla Tuborgbey +1 yıl sen ne zaman bana bakıp dudak ısıracaksın :D Yorumla
asbrk Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 96% +1 yıl Dudağı Kaşınıyor olabilir cildi ile ilgili sorunu var demek ki diye düşünürüm :) 0 0 Yorumla
der_Wüstenfuchs Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Erkek aslında dudak ısırmaz, bizde yoktur öyle bir hareket. Bilinçli yapmıştır arzuladığını göstermek için. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ya da öylesine yapılmış bi hareket Yorumla
meraklıoğlann Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Öpüşme arzusudur bu ben de yapıyorum 1 1 Yorumla meraklıoğlann +1 yıl Kadınlarda ne anlama geliyor Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Namuslu şeyler düşünmüyordur😁 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ahahaja🤣 Yorumla
suskunn33 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Istirrim senide bole demiss 2😁😁😁😁 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 Yorumla suskunn33 +1 yıl Gordunmu dudaklarimii Yorumla
azbuzdeğilçokbuz Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yamyam olabilir. Uzak durmak lazımgelir. 0 0 Yorumla
lovebdy00 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Sehvetli libdosu yuksek ve seks istiyor demek 0 0 Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Arzulamak anlamına geliyor 0 0 Yorumla
okeyn Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl etkilenmiş baya 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Oyhş Yorumla okeyn +1 yıl evet aynen öyle demiş offf varya :P Yorumla Soran +1 yıl Offff asddfsdff Yorumla okeyn +1 yıl ıslanmış resmen asdads Yorumla Soran +1 yıl Ahaha Yorumla okeyn +1 yıl donu atmıştır eve gidince uhehuee Yorumla Soran +1 yıl Ssdfhhj güldürme be xd Yorumla
gezgin-34 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Bunu kızlar yapar ya 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Demekki bilinçsiz öylesine yapılmış bi hareketti Yorumla gezgin-34 +1 yıl Muhtemelen Yorumla gezgin-34 +1 yıl Sana bakarak yaptıysa bilinçli dir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
sevistigini veya baska bisey yaptigini belkide sirf karsidaki insani tahrik etmek icindir istege gelmistir
vuuu neler ifade etmez ki :D evet o aklına gelen şey sırıtma pis pis :D
🤣🤣🤣🤣
:D insanın aklına direk geliyor dimi
Evet :)
sen ne zaman bana bakıp dudak ısıracaksın :D
Dudağı Kaşınıyor olabilir cildi ile ilgili sorunu var demek ki diye düşünürüm :)
Erkek aslında dudak ısırmaz, bizde yoktur öyle bir hareket. Bilinçli yapmıştır arzuladığını göstermek için.
Ya da öylesine yapılmış bi hareket
Öpüşme arzusudur bu ben de yapıyorum
Kadınlarda ne anlama geliyor
Namuslu şeyler düşünmüyordur😁
Ahahaja🤣
Istirrim senide bole demiss 2😁😁😁😁
🤣🤣🤣🤣
Gordunmu dudaklarimii
Yamyam olabilir. Uzak durmak lazımgelir.
Sehvetli libdosu yuksek ve seks istiyor demek
Arzulamak anlamına geliyor
Bilmiyorum ben köylüyüm
etkilenmiş baya
Oyhş
evet aynen öyle demiş offf varya :P
Offff asddfsdff
ıslanmış resmen asdads
Ahaha
donu atmıştır eve gidince uhehuee
Ssdfhhj güldürme be xd
çok hoşuna giden birşey görmüştür o an