Görüldü bile atmadı dün yazdığım mesaja, sabah bir kalktım manzara aynı. Sonra gidip bir hikaye paylaştım 10 dk içinde açıp baktı ama gene mesajımı açtığı yok. Açacak kadar merak ediyorsan mesajımı da bir açar bakar yazarsın yani dimi?
Biz daha önceden konuştuk yani hiç iletişimimiz yok değil ve karakter olarak da içe dönük biri değildir. Bilmiyorum saçma geliyor :/ Başka ne anlama gelebilir ki? Bakalım bekleyelim. Yani yazar herhalde elbet ama gün aşırı yazacaksa da mektup göndereyim haha
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
dkhakdhs bunu bende yasadım sonumuz kavga oldu benı sınır ettı cunku bu davranısı
Aferin kız. Kazmalar.
hatta sey yapacaktım en son hıkayeyı tek ona acık tutup bak lan su mesaja yazacaktım djsfsj o ise kalmadan bıttı
ahahahaha iyi fikirmiş yaa :(
Seninle konuşmak istemiyor bence hemde merak ediyor
Merak ediyor ama konuşmak istemiyor hmm.. Hastamızın sorunu nedir 😂😂
Hastanın sorunu manyak😂😂😂elindeki kızı tepiyor😂😂😂
Bence de tepiyor ben de onu bi güzel tepicem😃
Tanımaya çalışıyor anlamaya öğrenmeye çalışıyor
Benimle konuşmadan beni nasıl tanıyabilir ki? Çoğu kişi de ilgisi olan erkek tanımak ister yazar falan diyor.
Cesaretini daha toplayamadı demekki ilgisi varsa eğer yazar sanırım
Biz daha önceden konuştuk yani hiç iletişimimiz yok değil ve karakter olarak da içe dönük biri değildir. Bilmiyorum saçma geliyor :/ Başka ne anlama gelebilir ki? Bakalım bekleyelim. Yani yazar herhalde elbet ama gün aşırı yazacaksa da mektup göndereyim haha
Daha önce temas oldu ise aranızda senden bi hareket bekliyor olabilir
Dedim ya en son ben yazdım 😂 Onu açmayıp yanıt falan vermeyip hikayeme bakması ne bileyim amaç nedir yani.
Mesaj at korkma adam yemiyoruz diye 😂
Hahaha vallahi 🙄 Şimdi sürekli hikaye atmak da istemiyorum çünkü bakıyorum bakıyor mu falan diye de garip anlaşılmasın diye..
Enteresan bir durum beş parmağın beşi bir değilki enteresan insanlar da var
:((((