Yabancı Bir Kızla Mesajlaşmak?

Kendisiyle 25 Şubatta bir uygulama vasıtasıyla tanıştım. Sonra mesajlaşmamız sarınca birbirimizin instagramını alıp takip ettik. Instagramdan"hergün" mesajlaşmaya başladık. Balkanlardan bir slav kızı. Birbirimize fotoğraflar gönderdik hala da konuşuyoruz. Ben bu kızdan hoşlandım oda benden hoşlanmıştı sanırım."Geç yazınca trip atıyodu falan". Bir iki kere tartıştık falan filan. En sonunda onu sevdiğimi söyledim. "Seni seviyorum ama hangi yoldan emin değilim dedi." "Tatilde Türkiye'ye gelmek istediğini de söyledi." Arkadaş kalmak istiyorum dedi. Seni hayatımda hiç görmedim tanımıyorum ama gerçekten çok iyi arkadaş olabiliriz falan triplerine girdi. Türkiye'ye gelse de mi arkadaş kalacağız yani? Hergün onunla ilgili konuştum. Şimdi bana sabah "Günaydın" yazmış. Cevap vermeyi düşünmüyorum ilgimi keseceğim. Türkiye'ye gelsende mi böyle olur dedim çok yakın oluruz ama muhtemelen sevgili olmayız sanki dedi... Ne yapmalıyım? Hayatımda ilk defa cidden birini sevdim. İlk defa birini sevdiğimi söyledim sesli mesajlar attım... Friendzone yedim haha... Kızlar, Erkekler ne yaparsınız? Türkiye'ye gelecek bu yaz..
Yabancı Bir Kızla Mesajlaşmak?