Iki yıllık sevgilimle hic cinsel birliktelik yasamadik ama kizinca veya ben şimariklik yaptigimda sevmek icin hep kalçama vuruyo bir kac kere tepki gösterdim ama şaka yapiorum diyo:/rahatsiz oluyorum ama pek bisey de diyemiorum nasil vazgecirebilirim?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılarkadaşlarının ortasında yapıyorsa kusura bakma hava atıyordur arkadaşlarına ; adeta seks objesi durumuna gelirsin arkadandan da gülerler topluca ; sana yemin ederim bir arkadaşım sevgilisinin kalçasını tokatlasa benim yanımda ben de onu tokatlarım çok pis ; profesyonel dövüşçü olarak yumruk falan atmam direkt tokatlarım...
012 Yorumla
Soran+1 yılHayir yaa öyle degill://
Cevap sahibi+1 yılkusura bakma da ; sevgilisinin kalçasını sıktıran bir oğlanı ; öyle bir dövdüm ki hayatına tonton bir dede kıvamında devam ediyordur ;; ne öyle olmayan? yazmayacaktım bir şey ama aşağıda arkadaşların yanında sahiplenme falan gördüm yazdım ; küçültme kendini derim
Soran+1 yılKüçültmekle bir ilgisi yok onu taniyorum sadece benim gercekten rahatsız oldugumu fark ettiremiorum sorun bu yasanmisliklari bilmeden kesin yargilara varma
Cevap sahibi+1 yılyaşanmışlık ne olursa olsun ; ne yaşadıysan yaşa ; arkadaşlarının yanında kalçanı toıkatlamasını ge-rek-tir-mez... resmen beim bu istediğimi yaparım mesajıdır bu insan sevdiğine öyle yapmaz... sen bilirsin sinirlendim yazdım ; senin miden! senin kararın! ama arkandan kahkahalarla gülüp hatunu tokatlıyorsun resmen hacım diyorlar bil yani iyi geceler
Soran+1 yılPüfff baska zaman olsa rahatliginiz tutar anormal bisey deriz normal karsilarsinjz sen tutucusun vs dersiniz zaten bu insanlari anlamak olasi değil
Cevap sahibi+1 yılhiçbir türlü demem bu tarz olaylarda tutucusun falan diye ; bir bayanın vücudu mahremidir asla dokundurtmamalıdır kimseye
Soran+1 yılHer seyi uçlarda yasiyoruz zaten
Cevap sahibi+1 yıluçlarda yaşamalıyız da yaptık mı en iyisini yapmalıyız ama bu konunun başı da ucu da olmaz
Soran+1 yılÇevrene bakarsan ne demek istedigimi anlarsin
Soran+1 yılAllah askina erkeklerin bir kizla kalçasi ve göğsü yüzünden ciktigi ve ilk buna baktigi bir toplumda sen ne ahlakindan bahsediyosun söyler misin? Kimsr bu özleri beğenmeden bir kizin duygu dünyasını merak etmeZ ve böyle bir toplumda hicbisey yasamiyan birini suçlaman çok adaletsiz
Cevap sahibi+1 yılevet ahlak kalmamış ; ne erkek kalmış ne de kadın güvenilecek ve sevilecek ; ben gelecekteki gerçek aşkımı aldatmazken ; millet neler neler ; kimse merak etmezse bırak onlardan da uzak dur elbette vardır kızın duygu dünyasını merak edenler :) ben seni suçlamıyorum asla olur mu öyle şey; ben sevgili sandığın o herifi suçluyorum ; bence sevgililik kavramı saçma diyorum sana da
En İyi Cevaplar
+1 yılSevgilim dediğin kişinin de senin rahatsız olduğun bir hareketi kesmesi gerekir, al karşına ciddi ciddi ben bu hareketinden rahatsız oluyorum eğer şaka yapmak istiyorsan beni rahatsız etmeyecek başka yollar bulabileceğine eminim de, sonrasında da keser artık herhalde
00 Yorumla
Eğer böyle yapmaya devam edersen bu ilişki biter bu hareketin beni gerçekten çok rahatsız ediyo ya da hayatım lütfen yapma bak çok rahatsız oluyorum insanlarda hoş karsilamiyo yanlış anlaşılmak istemiyorum de olsun bitsin
00 Yorumla
Bidaha yaparsan ayrilirim senden de kesin çözüm yapmaz :) hem tavrını koymuş olursun
13 Yorumla
Soran+1 yılYaa saka gibi güliyim mi agliyim mi bilemedim gerçekden:/
- +1 yıl
yapar yapar o kadar basit ise s. git der.
BEN DERİM
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
46Cevap
+1 yılAdam 2 yıldır seni aldatmamis seni opmenin dışında bir münasebet yasamamis sen kalcana vurmana laf ediyorsun sevgilin şu an Abaza bebeğim haberin olsun sol eliyle ilişkiye gire gire sıkılmış kendini öyle tatmin ediyor onuda engellersen kaçak et kesmeye gider bence haberin olsun hem belli ki senin kalça sağlam ;)
00 Yorumlasapıkmısın olum ne vuruyon de bir daha vurmaz:) sanırım erkek arkadaşın sana cinsel temaslarlarda bulunmak istiyo artık kalçana tokat atarak hem kendini hazırlıyo hemde seni alıştırıyo aklı sıra... bir müddet sonra vurduğu yerde bırakır elini çekmez artık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkusura bakma ama bu sebebi ne olursa olsun bu hareketi hic hoş değil zaten normalde değil... Kesin tepkini koy böyle hareketlerden hoşlanmıyorum bu tür hareketlere devam edeceksen senle görüşmeyi azaltacam de. Zaten o tamam yapmıcam derse izle ve gör. Ha sana ters tepki verirse emin ol o insandan zarar gelir sana. Uzak dur.
06 Yorumla
Soran+1 yılOnu seviyorum ama ve kötü niyetli olmadigini biliyorum 5 yildir taniyorum onu ve üc yıldır platonigimdi
Cevap sahibi+1 yıl:) sana bişe derdim ama üzülürsün o yüzden iyi geceler hayırlısı olsun hakkında.
Soran+1 yılSöyle
Cevap sahibi+1 yıl1 musubet bin nasihatten iyidir ben sana nasihat etsemde boş o yüzden gercekten bişe demicem. Sana diyecegim tek şey duygularının esiri olma. Evet deliler gibi aşık olabilirsin ama bu şerefin namusun ve DURUŞUNUN önüne geçmesin.
Soran+1 yılPüffff:// yine seref namusa vurdunuz ya herseyi...
Cevap sahibi+1 yılSen hakedersin. Bak bakalım orada vurgu nerye yapılmış ama valla seni yatağa atsa sen hakedersin iyi geceler. Ne halin varsa gör bu sözümüde unutma sen böyle aptal aşık olduğun sürece emin ol ileride çok ağlarsın.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendimi başka bir şey gibi (Orsbu fahişe ) gibi hissediyorum de nikahlı kocan mı l*n o sana böyle yapıyor.
Hiç namus yok mu sizde uln adam eğleniyor hevesini alıyor baksana :D hevesini aldıktan sonra kalcana tekmeyi atıp gidecek kızlar ne kadar safsınzı ya.10 Yorumla
+1 yılBende benim hatuna vuruyorum çıkıpta bana bişi demiyo canının acıdığını biliyorum ama kızınca veya şımarınca atıyorum şaplağı.
00 YorumlaVazgeçirebileceğini sanmıyorum. Ciddi tepkiler koyarsan, belki
212 Yorumla
Soran+1 yılBirde arkadas ortaminda filan da yapiyo cok utaniyorum:/
Soran+1 yılO gülüyo ama sonra sinirden bende gülüyorum:/ niye cok mu acıyo diye dalga geçiyo birde://
- +1 yıl
Yanlizken hadi bir nebze anlarimda. Arkadas ortaminda :) ilginc
Soran+1 yılBenim olduğun belli olsun diye arkadas ortaminda yapiorum diyo:/
- +1 yıl
He gel boynuma bide tabela as a. k de :)
Ali G geldi aklima alinin malıdır hacılamayın. Ahah :)
Soran+1 yılOna göre sahiplenmekmis
- +1 yıl
Seninde belli hosuna gidiyo bence
Soran+1 yılKalcama vurmasi degil ama sahiplenmesi koruyucu olmasi hosuma gidiyo evet
+1 yılKusura bakmada bu köpek değil eğitim verebilesin onunda bir canı isteği var bırakta vursun çeksin vurduktan sonra el orda kalırsa ondan sonra denersin birşey
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılSende onun nefret edeceği bir hareket keşfet yap, bunu yapma diyince de o zaman sende bana şunu yapma anlaşalım de.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı.
+1 yılulan iki senedir bir kez vermemişsin çocuğa
bırakta bari şaka maka karışık biraz ellesin be insafsız00 Yorumla Ooı elaman sert seviyo galiba. Fantazi imoda geçmiş. Çıkmaz ordan. Sen kolla g... nü :) zira zaman kötü...
00 YorumlaTepki gosterdim demissin bir kac kere asagida bir yorumdada rahatsiz oldugumu fark ettiremiyrm demissin daha nasl fark ettrcen onun isine gelmiyo o yuzden cinsellige cagiriyo seni kotu niyeti olmasa anlamazmi rahatsz oldugunu cok safsnz mk ya
00 Yorumla
+1 yılSende onun pipisine vur şaka de sonra acıyı hissetsin 😜
29 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle bişey yapamam cok utanirim muzip ama sert biri
- +1 yıl
O zaman soruna yanıt bekleme boşuna 😂 en güzel yıldırma yöntemi aynısını karşı tarafa yapmaktır bak bunu hiçbir zaman unutma
- +1 yıl
Kahkaha attim yeminle :) ama mantıklı :)
- +1 yıl
Öyle olması lazım ama kanka :)
- +1 yıl
" en güzel yıldırma yöntemi aynısını karşı tarafa yapmaktır bak bunu hiçbir zaman unutma "
Burada arkadaş çok güzel açıklamış ! - +1 yıl
Haklisin :) denese kesin cözum :)
- +1 yıl
Ben daha ne diyim kankalar kendi bilir 😂
- +1 yıl
Aksam aksam guldurdun allah da seni guldursun panpa :)
- +1 yıl
Adamsın 👌
+1 yılonun aklından geçenleri sana söylesem varya kaçacak yer ararsın sevgilinle beraber odugunda o şaplak çok şeyler anlatıyor
00 Yorumla
+1 yılbırak onu bari yapsın adamm :) yine gidip evde snei hayal edicek :D
00 Yorumla
+1 yılbence niyeti kötü değil ama büyük ihtimalle el alışkanlığı (bu iyi değil işte) :S
01 Yorumla
Soran+1 yılNiyeti kötü degil evet bu yüzden kirmak istemiyorum iste
kalcaların guzeldır demekkı bu yonden mutlu olmalısın vaz gecmesı ıcınde elını tut daima ellerını mesgul et yeter
00 Yorumla
+1 yıleline koluna sahip cık de. el sakasından hoslanmam de.
07 Yorumla
Soran+1 yılYaa kaç defa dedim gülüyo espriye vuruyo kendimi tutamiyip bende gülorum off cok gicik yaa şeytan tüyü var çocukta:/
- +1 yıl
gulersen tabi ciddiye almaz. biraz tersle istemiyosan yoksa yarın obur gun baska seyler de denemeye baslar
Soran+1 yılYaa ama güldürüyo yani biliprum sacmz gelio ama bende anlamiorum nasi oldugunu:/
Soran+1 yılKaç defa bu sefer ciddi konuscam gelmicem dedim ama hic beceremedim:((
- +1 yıl
gercekten kızmıyosun o zaman. bir ciddi sinirlen bak guluyo musun dovuyo musun :)
Soran+1 yılYaa bilmiorum kii:/basbasayken yapsin da arkadas ortaminda yapmasin bari://
- +1 yıl
acık acık konus o zaman rahatsız oluyorum insanların icinde yapma hos bisey degil de. ama sert ol sert.
Aileden görmüş belli küçükken bunu severlerken gtüne vurduklarından dolayı ona normal geliyor olabilir.
00 Yorumla
+1 yıl2 sene olmuş kızım tabi rahatsız oluyosan vurdurtma bidaha erkek bu ister bişeyler birbirinizi seviyosaniz izin vermelisin.
00 Yorumlasevgilin sado mazo adayı. ilk cinsel birliktelikte bu tur davranışlar uygulayacaktır hazırlıklı ol
00 YorumlaIndir l*n elini kirditma bana kolunu bacagini haaa. Falan de arkadas ortaminda kattiyen olmaz
00 Yorumla
+1 yılSen de onun penisine vur ya da dassaklarini sık bak bidaha yapıyomu :Dsfafd
00 YorumlaEe iki yıldır yeter demek istiyor olsun bişeyler diyor sen istemiyorsan ayrıl yapcak bişey yok
00 Yorumla
+1 yılbeğeniyrdur ben de kız arkadasıma öyle yapıyrm genıs dolgun bı kalcası var insanın vurası geliyor
00 Yorumla
+1 yılAzmis Ellemek istiyo Çok azdır içinde sert vuruyo
kusura bakma benim aklıma ilk gelen bu oldu00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı. kendini izole ederek kalçana elektrik akımı ver..380 yesin aklı başına gelir i...
10 Yorumlaonu bir yetiştirme yurduna felan götür biraz çoçuk sevsin kendine gelir :D
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle çok fazla p*rno izliyor uzak durmanı tavsiye ederim
10 Yorumla2 yıl iyi dayanmış :d adam çavuşu tokatlamaktan sıkılmış anlaşılan ki... :d
00 Yorumlakızım adam seviyo bırak vusun yapmıyor ya sadece seviyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılöyle erkekleri görünce bende iğrenirim resmen vuracağı zaman elini tut bacağınla ortadan kır
00 Yorumla
+1 yılTokatı bas ama hayatım şaka yapıyorum :(( de.
02 Yorumla
Soran+1 yılAhaha:)))
- +1 yıl
bak bu ıyıydı
+1 yılBir şey olmaz be vursun
22 Yorumla- +1 yıl
yaniiii
ben vurunca benimki lafını etmiyoooo - +1 yıl
Benimkide bir şey demiyor şaka sonuçta ve herhalde ulu orta yapmıyordur zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılcanının acıdığını söyle sadece
02 Yorumla
Soran+1 yılO zaman bana sarilip öpüyo yani kalçami öpmüyo ama yúzümü dudaklarimi filan öpüyo
- +1 yıl
sevgilin sapıtmaya başlamış kızım dikkatli ol :D
+1 yılYaptır iki yıldır yanında az cefasını cek nolcak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı. Gevsek olmasan yapamaz onu
010 Yorumla
Soran+1 yılPüfff://
Soran+1 yılKırmak istemiyorum diyorum
Soran+1 yılAsla öyle bisey yapmaz bilip bilmeden konusma
Soran+1 yılNiye gayet normal arkadas ortaminda rahatsız olmam
Soran+1 yılYaaa öyle deme:(((
+1 yılMesaj yolluyo sana :D
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi diyosun acıtıyo da bayaa:/
+1 yılarka tampona sahıp çık kızım lazım olur ılerde :D
00 Yorumlaşaplak onun adı şaplak :D
00 Yorumla
+1 yılE yapiversin nolcak :)
00 Yorumla
+1 yılSende ona hiç sevmediği birsey yap
00 Yorumlaherkesin için demi yapıyor bunu :d
00 Yorumlasende memesini cimcikle jhjdhf
00 Yorumla
+1 yılmajozit kızlardan degilsin sertligi sevmiyosun
00 YorumlaDemek ki mesaj veriyordur belki sana.
00 Yorumla
+1 yılBir erkek için çok güzel bir duygu.
Çok takma.00 Yorumla
+1 yılOnun bunun evladayım ben demek istiyor sana
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. napsın yuzune mi vursun
01 Yorumla- +1 yıl
ahaha :D aazına mı vursun diyeydin daha iiydi de olmuş bu da olmuş :D
Keşke bir sevgiliniz olsada kalcasına vursak:)
00 YorumlaBırak ellesin günahtır:)
00 Yorumla
+1 yılO işini bilmiyor daha neler yapanlar var :D
00 Yorumla
+1 yıltokatlama hastalıgı var demekki :)
00 YorumlaBende yaparm hep
15 Yorumla
Soran+1 yılRahatsiz olsa da yapar misin?
Soran+1 yılO da öyle diyo:/ ama ben cok utaniyorum
Soran+1 yılAynen yaa:// bunu bende söyledim ama beni sinirlendieme dizime yatirir sabaha kadar tokatlarim kalçanı dedi:/ tepki verince de ben şaka yapiorum nie büyüyosun diyo sonra da gúlüyo zaten yani cok muziplikleri filan vardir asllinda bunu da öyle görüyorum o yüzden tam kizamiorum da yani kirmak istemiorum ama rahatsiz da oluorum
Eliyle mi?
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet
sen şaplağa şükret
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 808 cevap paylaştı. ahaha
00 Yorumla
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi