Merhabalar ben 21 yasinda 3 cocuklu boşanma yolunda olan biriyim tek korktugum masAllah cevremde begenilen cok guzel bulunan biriyim ve ailem dahil herkesin dedigi sey koca defterini kapat oyle bisey yok cocuklarina adayacaksin kendini zaten hicbir erkek kabul etmez felen, ben ise evliligimde goremedigim sevgiyi aşki birgun bulacagima buldugumda ise kiymetini bilecegimi dusunuyorum? Cocuklarim herseyim ama bundan sonra bana mutluluk haram mi yani herseyi cok erken yasadigim icon bittimi bukadarmiydi hayat bana? O ise gece alemlerinde (kizlarla) takilabiliyo iciyo vs. Her yol var benim tek istedigim huzur güven ve mutluluk.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılYazılan bütün görüşleri okudum. Her fırsatta çok güzel olduğunu ve çevren tarafından beğenildiğini dile getirmişsin. Güzelliğinle ilgili bir takıntın mı var? Neden sürekli bunu vurguluyorsun? Aşk yaşamak ve yuva kurmak gibi konularda ciddi düşünen erkek sadece dış görünüşe bakmaz. Onlar da insan olduğu için duygu ve düşünceleriyle hareket ederler. Yani güzelliğinle ön plana çıkmaya çalıştığın sürece eski eşin gibi seni cinsel obje olarak gören erkeklere mahkum kalırsın. Ayrıca bekar kızlara taş çıkardığına dair bir söylemde bulunmuşsun. Kusura bakma ama 15 yaşında cinsel hayata başlamış ve 6 senelik evlilik süresince 3 çocuk dünyaya getirmişsin. Hangi açıdan bakarsan bak bence bekar kızlar değil sen bekar kızlara kem gözle bakıyorsundur. Daha iki kelimeyi bir araya getiremiyorsun. Yazdıklarını doğru anlamak için iki üç kere okuyorum. Bence sen yeni koca bulmak yerine yarım kalan eğitim öğretim hayatına devam et. Yoksa o 3 çocuk elinde ziyan olacak.
11 Yorumla
Soran+1 yılBirincisi beni taniyomusun kuzum o bekar kizlar cevremde cok hepsinin sevgilisi beni bekar sanip bana yuruyo dolayisiyla dusmanimda cok ikincisi egitim durumum orta duzeyde klavyem ise ingilizce klavyesi dilini ogrenmeye calistigim icin ve evet cok guzelim Allah herkese guzellik versin yaninada cirkin sansi
En İyi Cevaplar
Anladığım kadarıyla lise bile bitmemiş. Önce liseden mezun ol hatta istersen üniversite de oku. Kendini geliştir ve maddi güç elde et. Öyle ki karşındaki adam maddiyat için evleneceğini düşünmesin. Ve sorunun cevabı elbette bulabilirsin ama biraz zor olur. Özellikle genç yaşta daha da zor. Ama gönlüne göre eş kısmetinde varsa illaki gelir.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklisin once bi hayatimi rayina koyup duzeltmem gerkk
Her şeyi güzel yazmışsın kendine göre. Ancak bana biraz bencilce bir istek geldi. Sonuçta 3 çocuğum var diyorsun ve bu çocuklar anne ve babası ayrı bir şekilde büyüyecek. Psikolojik durumlarını göz önüne almanı tavsiye ederim. Elbette güzelsindir daha iyisini hak ediyorsundur. Ama her şeyden önce evliliğini düzeltme yoluna git.
010 Yorumla
Soran+1 yılCocuklarima siddet gosteren bana dahil yerli yersiz esir hayati yasatan psikoljik manyak olan 40.000 kere sans verdigim evlolige bidaha mi ver diyosun bu kadar mi senin degerin diyosun?
Soran+1 yılDiyorum ya buda kendini bisey saniyo lar gelmeden diyim herkesin dedigi Allah sana cirkin sansi verseydi Allah sana guzellik verdi kaderinle dengeledi diyip psikoljik manyak yapmaya calisiyolar beni soruya gelcek olursak babamgil biz sana bakariz evde otur duzgunce diyor
- +1 yıl
Şans mı kader mi bilemiyorum sonuçta insanlar bir çok şey yaşıyor. Senin yaşadığın kolay değil ama daha fazlasını yaşayanlar var bunları biliyorsun. Sana sahip çıkıyorsa baba ocağı gel diyorsa arkana bile bakma. Yaşın daha ne güzel genç. Güzel düşüncelere ve isteklere sahipsin. Emin ol seninle yüreği bir olan birisi karşına çıkacaktır.
Soran+1 yılYaa 🥺 umariiimmm evet ailem sahip cikiyo cok sukur
- +1 yıl
O zaman hiçbir şeyden korkma. Baban yani çocukların dedeleri yanında olacak onlara kendi öz babalarından daha iyi ve güzel bir baba profili olacaktır onlara. Örnek alacakları kişi o olacaktır aynı senin örnek aldığın ve gördüğün gibi. En azından mutlu bir hayatın olur tekrar bir adım atma hayatını değiştirme fırsatın olur.
Soran+1 yılAynen oyle babam aşkim ya❤
Soran+1 yılYaa cok guzelsin tesekkurler🙏🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılİyi bir koca bulursan, seni çocuklarınla kabul edecek ve onlara çocukları gibi davranacak o zaman mutlu olursun. Erken yaşta, seni tenzih ederek diyorum ama para için özellikle evlenen kızların çoğunun sonu maalesef böyle oluyor. Milyonum olacağına, çadırda mutlu olabileceğim bir kadınım olsun, hayat güzelleşir bana.
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen keske zengin OLSAYDI babam zengin gittim çulsuzdu neyse sevdim sonucta zamaninda:D
- +1 yıl
Ya bak siz kadınlar aslında başta hata yapıyorsunuz. Meselâ, bir insanı ay beni bunalttı, ay bana çok yazmasın, ay bana bazen soğuk yapsın, ay bana çok iyi olmasın diye seçiyorsunuz. Sonra size diğer vermeyince de e niye böyle oldu diyorsunuz. Bakın, net diyorum, hayatınıza sizle bir simitle bile gulebilen insanı alın. Parayla sınır zaten olmaz ama mutlu olduktan sonra para bahane olur.
Soran+1 yılNe diyosunnn😲
Benimki bana BASTA nasildi ask doluydu temas bagimlisiydi hep benimleydi aglardi be benim icin evlendikten sonra BASTA kendine zarar veriyodu sonradan bana sonradan cocuklara malmis iste
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
66Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Bu durumda seni alıp eş yapacak erkek inan ki cennetten gönderilmiş melektir.. Aslında mutluluk arayan bir erkek senin gibi bir kadınla mutluluğu tam yaşar.. Ancak çocuklar nedeni ile eski kocan buna müsaade eder mi işte önemli olan o.. Benim üvey babam anneme çok ama çok saygılı ve deli gibi seven bir insandı beni de öz oğlu gibi yetiştirdi.. Tüm güzellikler yüreğine ve evlatlarının mutlulukları adına olsun..
23 Yorumla
Soran+1 yılYaa senin yorumlarin harika her daim tesekkur ederim umarim o melek banada gelir🙏🏻
Soran+1 yılBuna cok ihtiyacim var🙏🏻🙏🏻
+1 yılDaha yasin genc tabikide yasicaksin ama 21 yasinda 3 cocuk yaparak bi hata yapmissin zaten iyi ya da kotu babasiz kaldilar ve bence koca bulabilirmiyim demek yerine once cocuklarimi nasil bi hayat bekliyo babasizlikla nasil basa cikcaklar evlenmeye kalksam cocuklarima uvey babalik yaparmi diye dusun lafim sana degil ama genc yasta cocuk yapip bosanip daha gencim guzelim evlenirim benimde yasamaya hakkim var diyerek cocuklarini harcayan cok kadin gordum olan o gariplere oluyor
21 Yorumla
Soran+1 yılAsla onlar benim herseyimm esime bile guvenip vermiyorum evlilikte erkekte Şu an dusunmuyorum zaten hersey yoluna girdiginde diyorum gencligim boyle heba mi olacak yoksa bende biriyle mutlu olabilecekmiyimm :-/
Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı. 21 yaşında üç çocuk hangi kafayla yaptınız prezervatif diye bişey var biliyorsunuzdur umarım. Aile planlaması önemli ve sizinki berbat. NEYSE bence koca bulmak için kendini yorma gir işe çocuklrınnı büyüt kendi ayaklarının üstünde dur. Bir gün çıkar gelir biri senide 3 çocuğunuda kabul eder umarım. Acele etme
11 Yorumla
Soran+1 yılBende hemen koca istiyeeemmm been demedim zaten hayatim yoluna girince dedim
Yani çocukla zor.. ama çocukların asıl sahibi baba onları babayı bırakırsan daha fazla şansın olabilir çocukları götürüp dedelerine bırak ya da velayet istemiyorum de bak bakalım adam bir daha gece alemine akabiliyor mu evlenemez bile ama genelde boşanan kadınların yaptığı yanlış analık dürtülerini ffrenleyememeleri.. unutulmasın ki yeniden evlendiğinde tekrr çocukları olacak
birde sevilmek için güzellik falan yalan kendin ol düzgün ol04 Yorumla
Soran+1 yılYa tabi dedigin gibi yapan kadinlari gorunce asiri hosuma gidiyo mesela diyoki aklim hep cocuklarimada ama onun hayatini anca boyle s... diyor 🤣🤣🤣 ama ben gormeden saatlerim gecmezkii yapamam sirf hayatimi yasiyacam site arkamda 3 cpcuk birakamam🥺
- +1 yıl
Ya hayatını yaşamak değil aslında o çocuklar eninde sonunda babalarını istiyecek sen eğer gezeyim tozayım bend ealemlere akayım dersen o zaman haksızlık etmiş olursun ama ben öyle bir insan değil sadece hakettiğim gerçek bir aile ortamı istiyorum diyorsan çocuklarla olmaz zaten bakamazsında babanın hovarda olduğu bu durumda çocuğa sahip çıkmak çok zor
Soran+1 yılEvet yanlis birini 1 kerede devil 3 Kere baba yaptim hangi slk yapar bunu!
+1 yılKaçarak mı evlendin? En erken 15 yaşında evlenmiş olman gerekiyor. Her şeyi çok hızlı yaşamışın. Daha kendin çocuksun. Boşalırken 3 çocukta sende mi kalacak? Elbette aşık olabilirsin ve sevebilirsin ama 3 çocukla birlikte nikah yapman çok zor. Bu devirde kimse başkasının 3 çocuğuna bakmak istemez ve zaten ekonomik olarakta bakamaz.
07 Yorumla
Soran+1 yılHepsi bende kalacak karsi tarafa versem ister ama veremem madden bagimlisi oldu ve siddet yapiyo cocuklarada
- +1 yıl
Neden arka arkaya çocuk yaptın? İstensen takp atablrsn. Kız/Erkek?
Soran+1 yıl2 erkek 1 kiz 2 si istedim sonuncu karsi tarafin baskilariyoa
- +1 yıl
Madde bağımlısı olan, şiddet gösteren birinden çocuk mu yapmak istedin? Tebrik ederim
Soran+1 yılSorma beyinsiz kafam
- +1 yıl
Kaçarak mı evlendin?
Soran+1 yıl15 yasinda ivit
+1 yılBence..
ailenin ne dediğinden çok senin ne istediğin önemli
Allah kalbine göre versin01 Yorumla
Soran+1 yılAmiin cok tesekkur ederimm
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden 3 çocuk yaptın bunu anlamıyorum daha 21 yasindasin yazik gunah hem sana hem o cocuklara daha adami iyice tanimadan o kadar cocuk yapilir mi gençsin hayatını batırdın sakın evlenme daha ne evliliği dersini almadin mi git ev tut çocuklarına bak erkekler sevgiliyken iyi evlendikten sonra nefret ediyorlar
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle yaptik bi hata 🤷🏻♀️😅
+1 yılBi kaç sene uzak dur bence çocukların büyüsün hele kız çocuğun varsa bu devirde güvenilmez mutlu olucam derken daha çok acı çekersin 27 28 e kadar bekle kafani dinle çocuk sahibi olduğun icin daha olgun erkekler sorun etmeyecektir diye düşünüyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılYaa haklisin umarim bende oyle dusunuyosun yavrulari biraz daha buyuteyim:D
+1 yılOlan olmuş artık geçmişi sorgulamanın bi anlamı yok. Yaşın erken bence çocuklarına güzel bi gelecek hazırlarsın babaları olacak adam da maddi destek vermek zorunda! ondan sonra her şey düzene girdiğinde inşallah güzel bi hayatın olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılHarikasin sen insAllah❤
- +1 yıl
Aminn
- Aşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı.
+1 yılcome on giiirl evlenmek tabiatından gelen bir hak aşk kendini çocuklarına adamanın önüne geçemez hatta mutlu aile olursa çocuklarında mutlu olur bence. sence aşko like atmayı unutma
03 Yorumla
Soran+1 yılYaaa aşkoo haklisinn bundan sonra böyle
- +1 yıl
yeahh bitch! hadi görüyüm seni erkeğe muhtaç değilsin kendini dominantriks gibi düşün istersen hayatına girer istemezsen girmez merkezde sen varsın iki üç grzk değil karşınada çıkarsa öyle biri 37 numara platform topuklularını geçirirsin taşşaklarına birinda 3 birinde 7 yazısı çıkar üreyemez bi daha cano sıkma canını
- +1 yıl
pe*z yazcaktım cano çıkmış
Onu vercen mahkemeye sana nafaka verecek nr maas alıyosa yarısını sana vermesi lazım hatta seni boşayamaması lazım eger sen kabul etmediysen.. bunun dışında pek yorum yapmak istemiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılBosanmak isteyen benim elbette nafaka verecek
Yapacak bir şey yok genç evlenme ile ya da geç evlilik ile alakası yok bunun sizin suçunuz hiç yok. Severek evlenmişsin ve iyi niyetini kötüye kullanmış sevdiğini zannettiğin beyfendi. Bosanip hayatını kurmaya bak ve kendi ayaklarının üstünde durmaya çabala ve başına gelene üzülme. Birde başka evlenecek birileri arıyorum demişsin keşke senin istediğin gibi olsa ama bizim toplum bu konuda onyargilari çoktur bu yüzden bu işlere ara ver ve kendine iş ara ve evlatlarin için çalış
02 Yorumla
Soran+1 yılŞu an demiyorum zaten hayatimi yoluna koyunca sirf 3 cocugum var diye gencligim heba mi olacak anlaminda yoksa hemen Şu an koca istemiyorum
Bundan sonraki süreç evet senin için biraz zorlayıcı olacaktır fakat bu tekrar mutlu olmayacagin anlamına gelmez çocukların biraz büyüdükten sonra yeniden evlilik yapabilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılYaa evet bende boyle seyler duymak istiyorum zamanla
Soran+1 yıl💪🏻💪🏻❤
Mutluluk her Zaman gelebilir sen umudunu yitirme çocuğunun olması sevmene sevilmene engel değil. Kendi fikrimi söylüyorum anlasabilecegim hayatımı paylaşabileceğim bir insanda bu konuyu sorun etmem
02 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibi ADAMLAR cogalsin ozaman 💝💝
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıl1 olsa neysede 3 cocuklu birini kimse istemez bence erken evlilik aptallıktır bence olamaz diye bişi yok ama sana kör kütük aşık olması gerek
12 Yorumla
Soran+1 yılHa 1 ha 3 ne farki vaaar😄😄
- +1 yıl
3 boğaz beslemek zordur katlanmasıda zordur sonuçta kanından canından değil
+1 yılCocuklarini Kabul Eden birini Bulman Lazim, e tabi o Kisiyide sen begenecekmisin o da var, kolay degil ama yinede yolun acik olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılYanima yakissin yine cocuklarimada Abi olsun yeter babalik yapmasin yani.
O tür g. erizekalilara bakma koca bulamaxsin dulsun falan vs... onlar m. al bulursun hayirli bi insan insallah🙏ümidini kaybetme
02 Yorumla
Soran+1 yılYaa tesekkur ederimm🙏🏻😇😇
- Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılSenin için zor bir durum Allah kolaylık versin umarım aradığınız mutluluğu huzuru hayırlısı ile bulursun
01 Yorumla
Soran+1 yılYaa tesekkur ederim 🙏🏻🙏🏻
+1 yılBence bulabilirsin. Ama her önüne gelene de güvenme bence. Umarim ileride değer görüp, sevip sevilebileceğin bir ilişkin olurr.
02 Yorumla
Soran+1 yılYaa ağzin bal yesin Amin hepimizin
- +1 yıl
Aminn inşallah.
+1 yılKendini övme ovuceksen doğru düzgün adam bulduğun için ovseydin oda olmamış bide 3 çocuk yapmış iyi olmuş sana bu kafayla daha çok çocuk yaparsın
04 Yorumla
Soran+1 yılÖf vasviye teyze ya
- +1 yıl
Konuşma kes sesini teyzeme başlatma
Soran+1 yılHahaha özürlü bu ya
- +1 yıl
Gel sana özürlü kim göstereyim
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Aşk belki olur ama dul olmanın verdiği bazı sıkıntılar yaşayacaksınız bazı kişiler sizi bu yüzden ret edecekler ama hayat daha devam ediyor
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle esimimide cok seviyodum aylarca agladim kimse bilmeden ne acilar yasadim hepsi geride kaldi artik sevmek sevilmek guzel duygular istiyorun
Soran+1 yılAmin hepimiz
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Öyle bişey yok. Tabiki mutlu olmak seninde hakkın yeniden evlenebilirsin de. Boşandın diye evlenmek yok hayatın bitti diye söylemesin ailen çevren
03 Yorumla
Soran+1 yılHepsi oyle diyor ya bide ciks ciks vahhh yavrumm nasil kiydilar sana senin gibileri hep yanar guzelligkne guvenmicen boyle mahvederler haystini felen diyolar cildirtiyolar😵🔪⚰🤣
Soran+1 yılYa harikasin😎👏🏼👏🏼
Bir an önce evlenmeliyim kafasıyla hareket eden her karının sonu sen gibidir, tüm evlilik meraklısı karılara ibret olsun sonun..
01 Yorumla
Soran+1 yılKarılarca🤣⚰
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlan olmuş ama senin de bir hayatın var çocuklar senin olduğu kadar onun da karşına artık aşk meşk olarak değil de düzgün çocuklarınla kabul edecek biri çıkarsa hem sana hem çocuklarına iyi olur onun dışında aşk peşinde koşma bence
01 Yorumla
Soran+1 yılCok haklisin hemen simdi demiyorum zaten kendime gelince ve evet benim oldugu kadarda onunda cocuklari
+1 yılKendi hatsnin bedelini sen degil cocuklar odeyecrk senin yine gizli de olss bir ask ve seks hayatın olacak. Olan cocuklara olacak
010 Yorumla
Soran+1 yılBen or... bu hayati demedim vercek olduktan sorna bana heryer erkek guzelim diyorum anlamiyomusun🤣 ben sevilmek sevmek deger gormek istiyorum
- +1 yıl
O***pu diye kendini parayla satan asagiliklara denir. Cinsellik en dogal hakkın o***puluk ne alaka. ne kadar cahil yobaz bir ailede yetişmişsin yazık. Zaten bu yaptigin hatanin tek sebebi de yetistigin cahil yobaz aile
Soran+1 yılOldu bu ülkede kadin zevk alacak olsa neler derler biliyomusun sen biraz yasadigimiz ulkenin farkinda olalim
- +1 yıl
Yooo gayet de cinsel hayatını ozgurce yasaysn milyonlarca kadin var. Senin ailen ve çevren cahil ve yobaz. Işin çok zor çok
Soran+1 yılPeki
- +1 yıl
Nasıl geçineceksin peki? Büyük ihtimalle eğitimin de mesleğin de işin de yoktur.
Soran+1 yılZengin bir baba?
- +1 yıl
Yeterli tatlım basks bir şeye gerek yok. Hayat sana güzel.
Soran+1 yılCiddimisin zengin bir baba herseyi cozuyomu
- +1 yıl
İşini bilirsen tabi ki çözer bebeğim , yeter ki işini bil.
+1 yıl21 yaşında 3 çocuk maşallah... Zor durumlar elbette, inşallah kalbini seven, sana değer veren biri olur hayatında.
04 Yorumla
Soran+1 yılYaa cok tesekkur ederim😇😇
- +1 yıl
Rica ederim, herkesin sevilmeye, ilgiye ihtiyacı vardır. Sen kalbini temiz tut, yaradan sana da nasibini çıkartır. :)
Soran+1 yılAmin InsAllah ya
- +1 yıl
Amin :)
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSimdi evlenmissin ama. iyi ama kotu madem bosanacaksiniz neden 3 cocuk neden? Herseyi salla evlatlarina sahip cik kimseyi dinleme gir bi işe adam gibi calis dulsun kosanin asilan cok olur aldiris etme kimseye kednide hemen kaptirma
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. 3 cocuk evet zorlar seni ama istedigin seyler imkansız degil
04 Yorumla
Soran+1 yılDimi ya kalabalik seven tutkulu bir erkek bulabilirmiyiz bee 80.0000 kisi arasina 🤣🤣
Soran+1 yılSacmalama 21 yasinsa hormonlari agir insanim evlendikten sonra ilk 1 hafta cocuklari şutlariz 1 sini babaya digerini dedeye ebeye🤣🤣
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. 21 yaş 3 çocuk ve başka evlilik düşüncesi. Hayatını biraz frenle ! Ne bu hız
01 Yorumla
Soran+1 yılOyle diyince bi hop napiyosun diyorum kendime
- Aşk İlişkileri konusunda 551 cevap paylaştı.
+1 yılMaşallah 21 yaş ve 3 çocuk trolmü gerçekmi
18 yaşındamı evlendin bu ne hız Allah aşkına01 Yorumla
Soran+1 yıl15yasinda evlendim tesekkurler
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ben 21 yaşındayken daha çocuk tutmayı bilmezdim sen diyorsun üç çocuğum var , 😳
01 Yorumla
Soran+1 yılEveeeet🙆🏻♀️🤦🏻♀️💁🏻♀️🤣🤣
Gizli Üye(25-29)+1 yılşimdi şöyle düşün. bir erkek gelse seninle evlenmek istese haliyle o da senden çocuğu olsun isteyecek. e sende 3 tane var zaten 1-2 tane daha yaparsan noolacak? ev mülteci kampına dönecek
04 Yorumla
Soran+1 yıl🤣🤣 yaa cocuk istemesinn
Cevap sahibi+1 yılvalla kusura bakma istemesin diyorsun da ben aşık olduğum kadından bebiş isterim yani mesela.
Soran+1 yılOda bebiş yapsin ole gelsin bana :D
Cevap sahibi+1 yılha ne fark edecek peki? aynı evde çocuk sayısı yine 5 -6 olmucak mı :D zarhoşmusunuz acaba dkjdjdj
2. Evliligini yapıp mutlu olucaksın üzme kendine boşan kurtul
04 Yorumla
Soran+1 yılAhh gaza getirdin🤣💪🏻💪🏻
Soran+1 yılTabikide ya herifimin kiymetini bilirim ben eski esime herkes guzeller guzeli gül gibi kiza yapilirmi bunlar diyormus🤣 kotuyu gormeden iyinin kiymetini bilmezler InsAllah. Neyse ben cocuklarimi birakamam ki zaten onlar benim cocuklugim neşe kaynagim gücüm kuvvetim ama mutlu olmak benimde hakkim💪🏻🤣
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. 21 yasa 3 çocuk sığdırmak? Bravo... ayvayı yemişsin abla...
01 Yorumla
Soran+1 yılDeme be ablamm
+1 yılBaşka birini bulursun o yaşta elini sallasan ellisi merak etme gençsin
03 Yorumla
Soran+1 yılDimi ya en buyuk avantajim yaşım 🤣?
- +1 yıl
Tabi güzel bakımlı olmak şartıyla
Soran+1 yılSukur oda bol
+1 yılYaşın çok genç. Kendine yeni bir hayat kurabilirsin. Evlenmek için acele etme. Öncelik çocukların. Zaman bu belli olmaz anlasacagin biri karşına çıkabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılOzaman sabir😅💝👊🏻
+1 yılherşey kader kısmet..
ama artık çok daha dikkatli olmalısın..01 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle onu biliyorum😄
+1 yılSenin dusuncene saygı duyarım ama ben olsam çocuklarıma arardım kendimi insanlara kadınlar a hayvanlar a saygı duyan üç çocuk buyuturdum çocuklarımla mutluluğu yakalardim
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ogretmek istedigim en cokta bu kadinlari hayati sevsin saygili olsun Allahini bilsin insAllah
Gizli Üye(30-35)+1 yılErken yaşta evlenmeyin..
Sende istediğin hayatı yaşayabilirsin..026 Yorumla
Soran+1 yılTenks
Cevap sahibi+1 yılNe demek çocukların için çabala bence zamanla sende aradığın aşkı bulursun da
Soran+1 yılis isten gecmis olur de🤣 gencken guzelken hala daha bekar kizlar bana kem gozlerle bakiyoken yasamak istiyorum bunlarii tabi once psikolojimi duzelttikten sonraq
Cevap sahibi+1 yılDüzelir her şey kendine güven inan..
Kem gözlere bir şey diyemem tabi 😂
Soran+1 yıl🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılHa son bir şey..
Hiç bir zaman iş işten geçmemiştir :)
Soran+1 yılYaaa 🥺🥺 biliyodumm hayat banada gülecek🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılTrol müsün la yoksa ciddiye alıp yazıyorum ben 🙄
Soran+1 yılHayir ya yapisal olarak mutlu bi insanim😎👊🏻
Cevap sahibi+1 yılİnsanı gıcık edebilecek bir neşen var diyelim o zaman
Soran+1 yılOyle derler düsmanim coktur🤣
Cevap sahibi+1 yılDostun çok olsun be 😂
Soran+1 yılYaşaa🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılCovidi atlatırsam o dediğin olacak 😂
Soran+1 yılYaa gecmis olsun..
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim daha da yorum yapmayım çok olmuş 😂😂
Soran+1 yılBi yandan kaffalti yapan ben🤣
Cevap sahibi+1 yılAfiyet olsun bir yandan da aç olan ben 😂
Soran+1 yılYe sen ya koku tat alabiliyomusunn
Cevap sahibi+1 yılHenüz o evreye gelmedim ne kadar tatlı varsa yedim 😂😂
Soran+1 yılBen ins olmamda bigun covid olursam ondan korkuyorum birincisi guzel kokulara zaafim var ikincisi tatlıya
Cevap sahibi+1 yılGeçiyormuş ya kalıcı değil en azından korkma o kadar 😂
Soran+1 yılAynen korona diye bisey yok diyolar ya gripmis ama psikoljik stresten ölünüyomus felen komik olcak ama gecirmis falan olabilirim yağnii🤣
Cevap sahibi+1 yılDünya genelinde olan bir şey ya..
Geçtiyse iyi geçmiş olsun 😂😂
Cevap sahibi+1 yılİstersen virüsü yollayabilirim sana 😂
Cevap sahibi+1 yılAa kaale almamış püü sana
Çocuklar ve sen yeni bir dünya bu yaşta 3 çocuk nedir ki
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen devir kotu ama onlar can ya
+1 yılDul kalmak ayıp mı ya neden evlenip ayrılan kadınlara kötü gözle bakılıyor erkekte dul kalıyor seni seven erkek 3 çocuğunlada kabul eder
112 Yorumla
Soran+1 yılHelal hadi inş bakalim
- +1 yıl
Doğrusu bu çok kızıyorum bu duruma kadın ayrılınca sanki kötü yola düşmüş gözüyle bakılıyor kimseyi umursama sana aşık olan biri kesin olcak
Soran+1 yılHadi bakalimm🤣💁🏻♀️👏🏼
- +1 yıl
Olur olur hiç merak etme olumsuz konusanlarada aldırma😊
Soran+1 yılAldirmiyorum anca konusurlar🙃😇😇
- +1 yıl
Mental olarak seni çökertmeye çalısırlar zaten ama seni seven biri çıkınca onlara kıs kıs gül😊
Soran+1 yılYaa ciksin herturlu haklarindan gelirim:D
- +1 yıl
Neden çıkmasın belki yakınlarında bir yerdedir😊
Soran+1 yılSanmiyorum😅
- +1 yıl
Bence san😊
- +1 yıl
Etrafına bir bak😊
- +1 yıl
Özelden yazar mısın
Gizli Üye(30-35)+1 yıl21 yaşında 3 cocuk o iş olmaz hiç umut vermek istemem
00 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Evet bulabilirsin ancak öncekinden daha kötü olabilir. İnsanlar sevmeyi bilmiyor, boşuna arama aşkı...02 Yorumla
Soran+1 yılBunu deme işte
- +1 yıl
Ama böyle kardeşim malesef
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl21 yaşına kadar kaç yaşında evlendin ve 3 çocuk yaptın
01 Yorumla
Soran+1 yıl15 😅😅
+1 yılYoo niye haram olsun. Genceciksin. Hayat yeni basliyo
01 Yorumla
Soran+1 yılYaa adamsin
Umarım karşına iyi biri çıkar yaşın genç daha nolursa olsun bir annesin unutma ♥️
02 Yorumla
Soran+1 yılEveet 💝💝
ya 21 yasında 3 cocuk ne az bekleseydin bulursun tabi ya
02 Yorumla
Soran+1 yılYaa bebişim tabakhaneye b. k yetistircem gibi hizli hizli yasadim herseyi sorma🤣🤣❣
ne vardi erken evlendin bekleseydin sende okulunu okusaydin
01 Yorumla
Soran+1 yılYaaa ozaman tatli geliyo Boyle seyler🤣🤣
+1 yılKardeşim sen kaç yaşında evlendin 21 yaşında 3 çocuğun var ne yaptın sen öyle
03 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum bacım inan bilmiyorum neyin imtihanj
- +1 yıl
Allh yardımcın olsun canım yanlış anlamzsan ne iateğin varsa hemen burdayım
Soran+1 yılYaa guzel kalpliim sagolasinn❤
sevmiyorsan 21 yaşında neden 3 çocuk yaptiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılSeverek yaptim ama hataymis gec anladim
+1 yılDalga mi bu 21 e 3 nedir. 31 olmasın o
08 Yorumla
Soran+1 yılValla 21 🤣🤣 oha yani 10 daha koydun gencecik yasima
- +1 yıl
Çıtır hatunsun korktuğun şeye baka 😃
Soran+1 yılHahaha yaa 🤣❣👊🏻
- +1 yıl
Ben olsam kaçırmam hazır çocuk olayi halledilmis hemde cok çıtır daha ne ister insan 🙂
Soran+1 yıl🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Pek neşelisiniz maşallah hanımefendi 😃
Soran+1 yılBunu soylerler insani çileden cikartan bir neşem varmis🤣🤣
- +1 yıl
Beni de çileden çıkartabilir misin acaba 🤪
21 yaşında üç çocuk🙄
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet bunu yapan benim efendim🙃
Soran+1 yılHahaha surekli yumurtladim ozaman
Çok güzelim dediğine göre bulursun.”, endişe etme
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederimm🙏🏻🙏🏻
allah gönlüne göre verir sen üzülme
01 Yorumla
Soran+1 yılInsAllah hepimizinnn
Ben kabul ederdim
Seversem02 Yorumla
Soran+1 yılSevgi hersey olmuyo 🥺
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. 21 yalında ve 3 çocuk sen ciddinisin ya
07 Yorumla
Soran+1 yılVallahi ya
Soran+1 yılAnne olmasin nesi kotu imaj?
Soran+1 yılOlmanin*
Soran+1 yılVar tabi 2 guzel yani var birincisi cocuklarimla kardes gibiyim hele ileriki yaslarda Dana avantaj ikincisi ise cocuk sayimi tamamladim yani 3 tane evladim var yanliz kalmam
+1 yılYani işiniz zor allah yardımcınız olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılAmiiinnn
+1 yılÇocukların olmasa seninle evlenirdim
08 Yorumla
Soran+1 yılNe zararlari olur ki
- +1 yıl
Babalarının zararı olur görmek ister
Soran+1 yılKocama ne yapacak allasen🤣
- +1 yıl
Kıskanırım ben
Soran+1 yılHahah nesini kiskancen ya ex artik o
- +1 yıl
Ben ex falan istemem sadece benim Olcan işine gelirse tanışalım
Soran+1 yıl3 bebem var diyom anlamiyonmuhh🤣
- +1 yıl
Olsun bakalım konuşalım at adım
+1 yılYok mesela ben isterim seni
02 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederim😇😇
- +1 yıl
Rica ederim bebeğim
+1 yılDul olmak başka şey boşanmış olmak başka.
03 Yorumla
Soran+1 yılYes duzeltme icin saol
- +1 yıl
Güzel olur korkma be çocuklarında ayrılma Allah kapı açar.
Soran+1 yılAmin hadi bakalim
- Devamını Gör (25)
Devamını Gör(70)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 21 yaşında 3 çocuğumla dul kaldım. Sizce yeni birisini bulabilir miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler