Sevdiğim kız ile en yakın arkadaşım birlikteler ne yapmalıyım?

Olayı kısaca anlatmak gerekirse bu ''en yakın arkadaşım'' İstanbul'da ben ise Kayseri'de yaşıyorum bir gün arkadaşım internet üzerinden oyun oynarken bir kızla tanışıyor ve bizim Discord grubumuza davet ediyor kızda Kayseri'de yaşıyor öyle böyle derken aradan 1 sene geçiyor ben bu sürenin büyük çoğunluğunda kıza karşı olan duygularımı çözmeye çalışıyorum çünkü ben öyle kör kütük aşık olan bir insan değilim hatta o kızla tanışana kadar birisini gerçekten sevdiğimi bile söyleyemem yani bu aşk meşk işlerinde yeniyim. Ben kızı sevdiğimi arkadaşıma da söylemiyorum çünkü arkadaşımla kız biraz birbirlerine yakınlar. Günlerden bir gün ben tam kıza buluşma teklif edip hislerimi açacak iken kız bana mesaj yazıyor yazdığı mesaj ise ''Ben senin en yakın arkadaşından hoşlanıyorum ama sence bana friendzone mu atıyor?'' bu yazıyı görünce gecenin bir yarısında uykumdan oldum o gün hiç uyuyamadım ne diyeceğim bilemedim kızı öylesine geçiştirdim. Sonrasında bu olayı dostuma söylesem mi söylemesem mi diye çok düşünüp taşındım ve sonunda kızdan hoşlandığımı ona söyledim ve kızında ondan hoşlandığını açıkladım bunun ardından gel zaman git zaman başka bir dostumuz aracılığı ile en yakın arkadaşımın kızı sevdiğini ama ben kırılmayayım bana belli etmediğini anladım. Uzunca düşününce birbirini seven iki kişinin arasında durmamın yanlış olduğunu aradan çekilmem gerektiğini düşündüm ve ikisiylede görüşmeyi kesmeye karar verdim ama hala emin değilim çünkü dostum benim bu hayatta hep yanımda olmuş asla bırakmak istemeyeceğim birisi öteki taraftan ise kız ile flörtleşmelerini görmek hep moralimi altüst ediyor ne zaman kız ile onu birbirlerine yakın görsem gece uykum kaçıyor ve işin en kötü tarafı sanırım dün onları benim arkamdan konuşurken duydum benim hakkımda mıydı emin değilim birisini eleştiriyorlardı ama eleştirdikleri kişinin ben olmam ihtimali çok yüksek ne yapacağımı bilmiyorum moralim çok ama çok bozuk lütfen bu meselelerde tecrübeli bir arkadaş bana tavsiye versin
Sevdiğim kız ile en yakın arkadaşım birlikteler ne yapmalıyım?