Eski sevgilimle 1 ay önce ayrıldık. Ayrılan bendim. Birbirimizi instagramdan takip etmiyoruz ama 2 haftadır sürekli hikayelerime bakıyor. Arada göndermeli sözler filan paylaşıyor yok bi seviyorum yok bi umrumda değilsin falan filan. Sizce öylesine mi bakıyor yoksa ilk adımı benden mi bekliyor?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Instagram da hikayeler bakma konusunu anlamış değilim zaten girdiğin de hesaba ilk girdigin de karşılaştığı şey bu zaten
Tamam evet ama beni takip etmiyor işte bile bile girip bakıyor.
Sen bundan ne anlam çıkarıyorsan ve sen ne olmasını istiyorsan düşünmek yerine harekete geçebilirsin mesela
Bilemiyorum ama boşluğa mı düştü de beni geri istiyor ya da peşinden mi koşturmak istiyor. Daha önce yazmıştı aslında ayrılır ayrılmaz 4 gün sonra ama ben terslemiştim acaba diyorum terslenmekten mi korkuyor ama aşkta da gurur olmaz ki? Bir erkek olarak sen böyle bir şey yapsaydın neden yapardın en iyisini sen bilirsin
Özlemis seni. esksikliğini hissetmeye başlamiş. aynisi banada oldu.
Sanki bilemedim. Ama neden yazmıyor ki? Ayrıldıktan 4 gün sonra yazmıştı aslında ben terslemiştim 🙄 bu yüzden mi çekiniyor yine
E tabiki yani sen terslersen çekinir tabi. tekrar göze almaz senden birseyler bekler.
Ama oda haksızdı ayrılınca ergen gibi kız rakiplerine başladı hemen ben barışmak istedim bakmadı bile mesajıma şimdi özlediğinide pek düşünmüyorum aslında öyle olsa ne olursa olsun yazardı yani bu kadar süre ayrı kalabilir mi bi erkek?
Öyle olmuyor işte malesef. insan gaflete geliyor sonrada pişman oluyor. bunu karşi taraf kabul ederse pişmanlik fayda veriyor. yok etmezse iş işten geçmiş oluyor. bir ornek vereyim icin. rahatlasin diye; bundan 7-8 sene once çok yakin dostlarim beni birisi ile tanistirdilar.6 ay boyunca kizi sevmek icin cab verdim. cok. emek harcadi bana sonra sevdim deli gibi sevdim.4 seneye yakin beraber olduk hic ayrilmadik. sonra aramiza sogukluk girdi. yurutemedik ayrildik 3 sene boyunca kimse ile birlikte olmadim. acayip pismanlik cektim. insan bu durumlarda asalak gibi oluyor inan bana.
Yani ne demek istiyorsun tam anlayamadım ben aslında
Ya kapi açicaksin bir kereye mahsus affediceksin. he sonra baktin hakikaten olmuyor. ozaman sen. yoluna ben. yoluma diceksin. yapicak birsey yok.
Doğru evet ama hala milleti takip ediyor yani gerçekten seven insan neden hala birilerini takip etsin onlarla tanışmak istesin ki sence? Ben bu yüzden adım atmak istemiyorum
İste diyorum ya sana şu an senin yerini doldurucak birini ariyor. ama bulamicak emin ol;)
Siz erkekleri anlamak ne kadar ya vallahi billehi 😂 peki nasıl adım atabilirim böyle hevesli görünmeden
Valla kafasina vura vura yapmalisin bunu. hevesli olman seni eksik birakmaz. ne kadar oyle hissetsende alakasi yok yani. adimini at baktin olmuyor bir sure sonra donucek sana yine donucek ama senin icindekiler biterse zaten istemezsin
Analdım. Peki nasıl adım atatım ki mesaj olarak ne yazayım yani?
Ben ozledim seni. diyebilirsin sen hala beni ozlemedinmi? diyebilirsin. bir sekilde konu açabilirsin
Yani seni bunu yapmakla bir sey kaybetmezsin hatta daha çok. karsindaki insanin sana. ne kadar değer verdigini anlarsın.
Belkide beni sevmiyor sadece yanlızlığını doldurmak için kullanıyor olabilir. Nasılsın diye yazmak daha doğru olabilir 😊
Aynen dusundumde en güzeli bence. mantikli geldi.
Teşekkürler yorumun için 🙏😊
Rica ederim Allah a emanet ol Allah kalbine gore versin. umarim mutluluklar yakani birakmaz:)
1 ay olmuş daha yeni yakinda onu da yapmaz yeni aşklara yelken acar
Zaten ayrılır ayrılmaz kız takiplerine başlamıştı sonra silmiş hepsini bir ik kişiyi takibe alıp hesabını gizliye almış
Uzak dur ya 1 ay ayrı kalabilmis bak senden demek ki yapabiliyor bosluga dusmus senden adım bekliyo
İlişkide benim de hatalarım oldu ama bilemedim yani yazmayım yani dimi hiç
Yazmaa yazmaaa aslaa yazma
Dimi çok seviyorsa kendi yazsın hikayeye bakmayı biliyorsa yazmayıda bilsin 😂
Ayneen
İlk adımı senden bekliyor klasik ergen tavırları
Yok ya 27 yaşında adam. Ama ben biraz uzak duran bendim ona karşı. Bem bundan önce 3 yıllık bir ilişkim vardı 1 sene önce bitti bunu söyleyince hep eski sevgilimi unutamadığımı düşünüyordu bu yüzden de biraz uzaklaşmıştı benden. Bir erkek olarak sana sormak istiyorum sence ilk adımı atmalı mıyım ve atarsam da nasıl?
Kusura bakma da yaşı büyük ama akıl yaşı küçük bende 27 yaşındayım ama lise ergenlerinin yaptığı gibi dikkat çekmeye çalısmıyorum. İlk adımı bence sen atma ama eğer onu istiyosan dikkatini çekecek bir hikaye paylas görsün o sana yazsın kesinlik le sen yazma ki hata yaptığında sınırını bilsin
Anladım peki teşekkür ediyorum yorumun için 🙏
Rica ederim:)
olmaz ondan
boşver boşver et