Şahsen düşünmem çünkü kendime güvenirim ona yeterli sevgiyi ve ilgiyi gösterdikten sonra oda aldatmaz bu tarz konularda özgüvenli olun.
Diyelimki öz güvensizsiniz belli başlı problemlerden dolayı sevgilinizin canı sıkkın olup uyuyamamış olabilir gece su içmeye yemek yemek yemeye kalkmıış olabilir gece arkadaşı mesaj atmış olabilir olabilir de olabilir yani...
Ama siz sevgilinize gece 5 de niye uyanıktın derseniz o kendisi böyşe düşünmese bile bilinç altı şunu düşünücek.
Bana güvenmiyo beni sorguluyo ya da ne kadar işssiz ki sürekli benim.
Ne zaman online olduğuma bakıyor ve sizden soğuyacak.
yapılacak en mantıklı şey görmemektir ama yok ben illede görecem diyorsanız o zaman 15 gün kadar takip edin bakın bakalım hergün mü online o zaman şüphelenin ama bu en son çözüm.
Şimdi öncelikle 'yakalamak' yani yakalamam için benim bunu ona yasaklamam gerekiyor, ki hiç huyum değildir. Bir diğer ihtimal ise uyuyacağım deyip oradadır, bunun da fazla üstüne düşmem fazla. Biriyle konuşuyordur, yü ben öyle hesap soran biri değilimdir. Karşımdaki insanın benim neye sinirlenip sinirlenmeyeceğimi biliyor olması ve ona göre davranması gerek. Ben hoşlanmadığım şeyleri bir kere söylerim sadece. Aynı şekilde onun hoşlanmadığı şeyleri yapmam, empati. Eğer bu denli hesap soracak kadar güvenmiyorsam zaten benim onunla ne işim olur. Ayrıca; diyelim ki oldu, kötü düşüncelere kapılıp gitsem de o insan benim onu orada görme ihtimaline karşı bir şey yapıyorsa zaten böyle gözüme soka soka yapmaz. Gizli kapaklı yapar.
Sevgilimden emin olacağım için kötü düşünmem diyelimki aldatıyor dünyanin sonu değilya elbet anlaşılır ya da bana söyler ilişki biter hiç o kadar kasmam açıkçası
Onu geç vakitte çevrimiçi gördüysem, ben de geç vakitte çevrimiçi olmuşum demektir. Bu bağlamda kızma hakkım yoktur bence. Ses çıkarmam, uyuyamamıştır arkadaşları ile konuşuyor da olabilir.
Aklima bile gelmez. Aldaticaksa sonucta karısi degilim cokda zor olmasa gerek ayrilmak. Baskasini istiyosa ona gider neden kendini iki kisiyle sıkıntıya soksunki.
Sevgilim yok ama durumu şöyle açıklayayım ben 04.30 05.00 gibi uyanıyorum genelde yani biraz bakış açısı diyelim sana göre geç olan benim için başlangıç.
Bana uyuyorum deyip de çevirim içi olursa düşünürüm kim düşünmez ki , ama her zaman geç uyuyan biriyse düşünmeme çünkü bende geç uyuyorum ve gece 4-5 trol mesaj attığım arkadaşlarım oluyor o yüzden
Sürekli olursa dikkatimi çeker de illaki WhatsAppta erkekle konuşacak diye bir kural yok. Ben gece arkadaşlarımla yazisiyirum o da arkadaşlarıyla yazisiyir olabilir tek başına anlam ifade etmez bu
Yok ya müşteri ayar ı çekiyordur hmn yanlış anlamayın ama kadın asla yakalanmaz cevrimiçi oldugunu kimse göremez son görülme falan kapalı dır prof kullanır teli yani
Yo olabilir ben bazen canım sıkılınca uyuyamayinca falan giriyorum boyle bisiy icin kiskanmam boyle bişiy icin tribi falan da çekemem
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Düşünürüm Düşünülmesi lazım Başıma geldi kardeş bak Şöyle oldu Sürekli girip çıkıyor Ablalarımla konuşuyorum felan diyor Ama ne oldu biliyormusun Boku herşeyi meydana çıktı.
Biz güvensiz bir milletiz. Zaten en büyük sorun bu. Ilişki de güven yoksa herşey sorun olur. Eğer ki şüphe duyuyorsan kesinlikle ayrılmalısın. Bu ne ask ne de sevgidir. Güven saygı yoksa gelecekte olamaz.
Kral güzel konuya denk gelmiş. Baktım çevrim içi beklerim bana yazmasını sonuçta seviyorsa dönüp benim çevrim içi olup olmadığımı kontrol eder baktım yazmıyor sürekli girip çıkıyor o zaman sıkıntı insanlara güven olmaz net
Ağa seviyorsun diye sürekli onu kontrol edip ona yazacaksın diye bir şey yok ki. Ben sevsem bir kızı sürekli kontrol mu ederim hayır. O gün konuşmuş ve konuşmayı bitirmissek sürekli sürekli yazmam. Arkadaşımla konuşuyorsam iki sohbet aynı anda zor oluyor bir ona bir ona cevap vermek sıkıntı hep ilişkili olduğun kişiyle konuşamazsin
Reis haklısın da gece iyi geceler yazmış veya ben uyuyorum dedikten sonra sen gece kalkıp bakmışsan aktif ise ve bu her gece her gece oluyorsa bi sorun vardır bence
Gamer bir sevgilim olursa hic dusunmem beni ister sona ile aldatsin isterse morgana ile aldatsin 3D degil ya oynasin oyununu sabahlara kadar ben onu gormeye giderim disari cikmasa da olur