Ben genel durumu soruyorum
Bir de bana adamlığın bu kadar filan demiş ben adam mıyım ya
Bu kişinin düşüncesi nedir yani nasıl bir karakter

Ohhh ne güzel olmuski para için birinin canini yakanlara lanet olsun benimde öyleydi verdiğim paranın haddi hesabı yoktu şimdi yüzüme bakmıyo allahindan bulsun nefret ettim
Anlamadım
Cevap
9Cevap
Millete ne güvenip veriyon o kadar borç bide sana neler yapmış
Ben böyleyim ya
Akıllandım zati
Yani çocuk erkek arkadaşın mı? Bu kadar para verilmez çocuk neyin bilmiyorum ama delikanlı çocuk ödemiş ne adamlar var
Eskiden konuştuğum kişi
Evlenecektik baz geçti eskisine döndü onla evlendi
İnsanların iyi niyetini kötüye kullanan mahluklar yok olmalı
Aynen öyle
Alana kadar iste seni büyük ihtimalle eskisi için bırakmıs belki senin paranla ona hediye aldı kim bilir
Terk edilme sebebim eskisi zaten
İntikam soğuk yenen yemektir sana acımayana sen acırsan merhametin sana gücenir
Bu mesajlardan benim gaddar biri olduğumu mu düşündün
Hayır ihanete uğramış bir kadının acı çektiğini gördüm nomal şartlarda paranın lafını etmeyecek ama gruru ile oynanan bir kadının acı çığlığını duydum. İhanet eden erkeğe aslında para umrumda değil beni bu hale sokan sensin canımın ne kadar yandığını anla diyen kadın gördüm.
Ben gaddar değilim gözümün önünde düğün yaptı
Yine de çirkeflik edip borcu istemedim
Vadesi gelince istedim hala da vermeyecekti
Ben sana gaddarsın demiyorum asıl gaddar o keşke düğününde ikisinin başından aşağı para atsaydın o bile az kalır.
Onun sana yalvarmasına aldırma merhamet te bir yere kadar acını hafifletecekse paranı alana kadar bırakma hatta paranı al ondan senin paranın üstüne yatmasına izin verme kendini de suçlu hissetme
Ödedi borcu
Ben kendime kızdım çok küçüldüm çünkü
Asıl o küçüldü küçük insanlar karsıdaki hakkını isterse onu küçük görür duygu sömürüsü yapar büyük ihtimalle oda aynısını yaptı sen utanılcak küçük düşecek bişey yapmadın o yüzden rahat ol
Biz bu kişi ile hiç bi şey yaşamadık o da bakirdi ben de bakir evlenmek niyeti ile geliş 3 ay konuştuk ama ben çok aşık olmuşum sonra işte eskisi ile barışıp beni terk etti
Sonra ben üzüntüden hastanelik oldum filan çünkü aşırı hassas biriyim çok bağlanmışım ona neyse sonra borç istedi seviyorum ya verdim bende meğer kızla kolkola geziyorlarmış benim arkadaş görüyor ben duyunca bunu istedim geri borcu ver ihtiyacım var diye o da bi kısmını verdi ama büyük kısmını martta öderim demişti alırken bende marta kadar bekledim baktım nişanlanmış evlenmiş ama gözüm parada değil yani. derdim benle evlenmeyelim
Şimdi de kendime kızıyorum bu tarz şeyler yaşadığım için
En acısıda senin paranla o kıza hava atması olmuş allahtan bişeyler yaşamadınız bakiresin hakkını aldın bunun için hiççç canını sıkma
Aynen öyle hayatımın kazığını yedim
Ama ben hiç bu kadar üzüldüğümü bilmem
Canlı canlı gönüldüm sanki
Bana yalan söyleyerek aldığı para ile kızla gezip tozmuş. bana günah değil mi
Bir de mesajlarda artisleniyor ya
Bi kere aynaya nasıl bakar insan böyle durumda
Güzelim onda yüz olsa sana artistlenmez yüzü jiletle kazınmış yüzsüz biri kendine göre vicdan yapıp bana bunu yaptı demek için vicdanını rahatlatmak için sana artistleniyo sen kendini hiç üzme seni canlı canlı gömdü ya sen yeniden eskisinden daha canlı ve diri olarak küllerinden doğ
Sağ ol hakkımızda hayırlısı
Onun için kötü şeyler söylediğime kızdıysan kusura bakma kötü anın olsada tanımadığın birinin kötü konusmasını istemeye bilirsin
Geçti bolunun pazarı sür eşşeğini nideye artık mahkemede uğraşırsın
Sinirden duvarları yumrukluyorum
Bana mı
Hayır borcunu vermeyene
Verdi ama istedim de verdi
Olsun yine sinirlendirdi
16800 bu zamanda az para değil
Borcu ödediyse ne diye soruyorsun amacın nedir?
Güncelledim
aferin kız iyi yapmışsın
Nerde iyi yapmışım
kararlı konuşarak yoksa ödemezdi hala bence
Aynen öyle..
İyi ki terk etmiş beni dimi
şanslısın kesinlikle
Yani düğün filanmi yapti o parayla bayramı yapti neyse iyikide istedin fakat elinde imzalı kağıt yoksa nasil acicaksin
İmzalı kağıt olmada bile alırsın paranı ki zaten ödedi
Borca takılmadım ben
İyi ki böyle bir karakterle evlenmemişim değil mi
Amin seninde 🦋
16.800 tl borc mu verdin
Abla yanlış anlamazsan bende bir IBAN atabilir miyim
Ciddi bi şey sorduk şurda
Adam yüzsüzün önde gideni ciddi yorum yapamadım sadece onun adına üzüldüm bu denli anlayışlı birini kaybetmesine
Saol
Gerçekten borcu istemek bile istemezdim ama hem beni terk ediyor borç alıyor düğün yapıyor
Cidden ağır bir olay senin gibi biri olsa çevremde cidden el üstünde tutardım sen paranı almışsın bırak o karaktersizliğiyle yaşamaya devam etsin ne kadar yaşamak denilirse
Üzülür mü beni kaybettiği için
Üzülücek olgunlukta zeka da olduğunu sanmıyorum ama o zekaya eriştiğinde kafasını duvardan duvara vurucak
Neden vurur kafasını
Senin gibi bir insanı kaybettiği için
Sen niye borç verdin ki 🤦🏻
İhtiyacım var dedi bende kıyamadım verdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?