bakıyorum çekici bir suratım yok , bildiginiz tipsiz sayılacak bir suratım var. Çok bakımlıyım, kaslıyım, temizim iyi giyinirim işim vs gayet iyi. Bunlar + ama tipsiz olunca etkisiz oluyor. Birde ağırbaşlıyım. Kızlar pek ağır başlı erkek sevmiyor.
nasıl olsa evlenmeyecegimi ve sevilmeyeceğimi artık biliyorum , tipsiz erkeği kızlar ne yapsın? Anca abaza gibi her önüme gelene sansımı denesem belki olur ama o tarz biri değilim.
Hep rededildim, yaşamdan soğudum. Onurumda, gururumda çok kırıldı. Hayatım baskaşarını izlemekle geçti. kısacası allah belamı vermis benı yaratarak. Bir başımayım, yeri gelir artık kaldıramam yanaklarımdan süzülür yaşlar. Dısarıya karşı sert gibi olsamda içsek olarak böyleyim..
Bir insan bile beni beğenmedi, bana sarılmadı. Lanet olsun doğduğum güne!
ölsem iyi degilmi?
allah neden cirkin yarattı?
allahın adaleti nerede?
allah yoktur belkide?
nasıl olsa evlenmeyecegimi ve sevilmeyeceğimi artık biliyorum , tipsiz erkeği kızlar ne yapsın? Anca abaza gibi her önüme gelene sansımı denesem belki olur ama o tarz biri değilim.
Hep rededildim, yaşamdan soğudum. Onurumda, gururumda çok kırıldı. Hayatım baskaşarını izlemekle geçti. kısacası allah belamı vermis benı yaratarak. Bir başımayım, yeri gelir artık kaldıramam yanaklarımdan süzülür yaşlar. Dısarıya karşı sert gibi olsamda içsek olarak böyleyim..
Bir insan bile beni beğenmedi, bana sarılmadı. Lanet olsun doğduğum güne!
ölsem iyi degilmi?
allah neden cirkin yarattı?
allahın adaleti nerede?
allah yoktur belkide?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat