Biz ayrılalı baya oluyor heryerden engelledi kendisi zaten ama bir hesap açmış ordan engellememiş beraber gittiğimiz mekanlardaki çektiği fotoğrafları paylaşıyor sürekli. Ben de ordaydım yani aradan bir sene geçti sonuçta hiçmi başka çekmedi de beraber gezdigimiz yerlerdeki fotoğrafları paylaşıp duruyor. Neden sizce ne ben yazdım nede o çok kötü kavgamız oldu zaten hiçmi insanın aklına gelmez o fotoğraf dan beraberdik diye yani bile isteyemi yapıyor yoksa.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Senin tepki vermeni bekliyor. Olumlu ya da olumsuz
Ne tepkisi vericem ki ben zaten hala kişisel hesabından engelliyim. Beraber bir mekanda kitap da ki şiirleri okumuştuk o kitabı orda çekmişti bugün onu paylasmı sayfası herkese açık hesap benim ona hediye ettigim kitabı paylaşmış geçen de okuduğu romanları paylaşıyor diye pek alınmadım üstüme ama. Bu son fotoğrafda bende vardım yani yanında
Tepki illede olumsuz olacak diye değil ki. İletişime geçip o fotoyu konuşarak başlayabilirsiniz. bu sayde eski hesaptaki engeli de kaldırmış olur
Kişisel hesabından hala engelliyim ordan başka birisiyle konuşmaya başlamış öğrendim yabancı birisiyle konuşuyor başka ülkede yasıyor o kişi onun için ordan engelliyim bilmiyorum zannediyor herhalde. Ama yazmam ben asla sonuçta ben onunla olan tüm anıları hesaplarımdan kaldırdım beraber gittiğimiz yerleri bile sildim ama o paylaşıyor bir sene olmuş benim kucağımda duran köpeği paylaşıyor. Ona hediye ettigim kitabı paylaşıyor kafede okuduğumuz roman ne yani bu ne diyorsa desin yüzüne tükürüğüm bitsin benim canımı yakıyor
Demekki oda değişik bir insan tipi.
Bile isteyemi yapıyor bunu sizce yani insanın aklına da gelir yani
Demekki bosa dustu. Bir kadin lazim. Oda kolay lokma olarak seni secmis
Konuştuğu kişi olduğunu biliyorum o bilmiyorum zannediyor ama kişisel hesabından hala engelliyim ordan yabancı bir ülkede yaşayan birisisiyle konusuyor
Peki sen neden halen bu kişi takiptesin onu anlamadım işte sizler böyle yaparsanız erkeklerde sizi elinde oynatmaya devam eder Amacın ne onu anlamadım eskiden olduğu gibi gene seni kullanıp bir kenara atmasını mı bekliyorsun
Perisan olmasını istiyorum. Benden ona ondan bana yar olmaz ben de biliyorum. Ama sekiz senemi verdim hep yuz üstü bıraktı pişmanlık duysun istiyorum. Sonrası yok zaten olmuyacak
8 seneni verdin ve 8 sene boyunca sürekli kullanıldığında değer görmediğin adam her seferinde geri geldi senin kullandığı ihtiyaçlarını giderdi sonra gele defolup gitti sonra geldi lazım olduğun işini gördü vakit harcadı bir şekilde yapacağını yaptı gene gitti gene geldi Kim bilir bu kaç sefer devam etti bu devam ederken sadece bir şeyden Emin di her yeri geldiğinde oda senin ona geri dönüş yapacağından emindi u sebeple her seferinde gitti geri geldi çünkü Nasıl olsa sen ona geri dönecektin İşte şu an yapmış olduğu hareketlerin sebebi de bu sen ona Nasıl olsa geri döneceksin düşüncesi Peki şimdiye kadar bunlar oldu ne kadardır hiçbir şey kaybolmuş Yıllarım var sadece elimde Şimdi intikam alacağım en büyük İntikam nedir biliyor musun Filiz Emin olduğu konularda Tokat yemesi yani şu an adam geri geldi ve senin ona geri döneceğim de emin Eğer sen onu umursamaz şekilde önemsemez yokmuş gibi davranırsan �şte o zaman tokat yer Ama görüyorum ki sen zannediyorsun ki bu kim ile başlarım sonra ben bir şekilde intikam alırım bu düşünceyle yola çıkan Kızların hepsi de maalesef üzülen taraf oldu yani intikam alma maksadıyla hareket eden bütün kızlar daha çok üzülen kızlar intikam almak için yola çıkmak büyük bir aptallık
Ben asla tepki vermiyorum zaten. Ne paylaşırsa paylasşın tepki vermedim. Dört beş kez hep kavga ettik sekiz ay konuşmadık beş ay üç ay derken işte hep o aralar da başkalarıyla olduğunu duydum benimle neydi neydim ben onun hayatında hiç bilmedim ben sevdiğimi söyledim sonuçta tam olduk oluyoruz derken. Bana bunu yaptı tekrar gitti ve sonra gözüm açıldı büyük küfürler ailelerin içine girdiği kavgalar oldu. Heryerden engellemisti ailesini aradım kavgayı onlar da ailemde duydu. Ve bitti ben şu an hiç birşey yapmıyorum. Yapmam da yoruldum çünkü hep çabalamaktan. Başkasıyla konuştuğunu bile biliyorum. ama bir yandan da başka hesap dan böyle resimleri paylaşıyor
Sen tepki ver ya da verme Şu an senin onu engellememiş olman bile o kişiye bir cevaptır yani halen ben seni takip ediyorum halen senden bir şekilde cevap bekliyorum mesajıdır Anladın mı Bir şey soracağım sana Sen bununla cinsellik yaşadın mı
Sevgili bile olamadıkki ne cinselligi öyle takılıyoruk. Sevdiğimi de zaten beş sene önce söyledim çocukluktan beri beraberdik gezdik filan zaten aramız çok iyiydi ama işte. Olmaz dedi öyle deyince sekiz ay konuşmadık başka birisiyle sevgili oldu. Sonra işte geri geldi filan magdem sevmiyordu neden böyle konuştu benimle yani oda bir umut vermektir. Bende saf gibi işte aşık olunca unutamadım hiç
Sende bir garipsin arkadaş ya Bu mudur yani neyin derdindesin sen ya Garip
Saçmalık
Bende anlamadım bir senede sanki hiç resim çekmemiş gibi yok ona hediye ettiğim kitabı paylaşmış. Beraber gittiğimiz mekan da oyun oynamıştık bir roman vardı beraber sayı söyleyip birbimize içindeki şiirleri okumuştuk onuda paylaşmış bugün zaten sayfası herkese acık kitaplar paylaşıyor sürekli ordan engellememiş beni