Öpüşmek hissedebileceğin en iyi duygulardan biridir bana kalırsa...
çünkü öpüşmek iki kişi arasındaki aşkı ateşi şehveti açığa çıkartır...
zaten bu yüzden dediğin gibi zorla öpüşmek zevkli değil aksine mide bulandırıcıdır...
bunun asıl adıda tacizdir...
kimsenin öpme öpüşme öpülme gibi bir zorunluluğu yoktur isterse yapar isterse yapmaz... istemeden yapılan hiç bir şey zevkli değildir sonuçta (yani çoğu şey diyelim çok genel olmasın)
Ama biri ile isteyerek öpüşürsen ve karşındakide bunu arzuluyorsa o anki öpüşmenin verdiği zevk bambaşka olacaktır...
ayrıca ya beceremezsem ya olmazsa nasıl yapacağım bilmiyorum gibi kaygılara hiç gerek yok...
olaylar kendisi gelişiyor ve buna ayak uydurman yeter kendini ona bırakman çok iyi olacaktır...
ayrıca öpüşmeyide 1-2 saniye yapıp bırakmamak lazım en az 45 saniye öpüşülürse ortalık yanacaktır mükemmel hissedeceksin...
Her öpüşmenden bir sonrakisi en iyi öpüşmen olacak...
nasıl olsa kimse annesinin karnından öpüşme profesyoneli olarak çıkmadı...
sen bana güven nasıl öpüşeceğin hakkında kaygılanma...
ve özellikte kaygılanıp bu zevkten vaz geçme.
🔥🔥🔥🔥 41 Yorumla- +1 yıl
bu görüş beğenmeyen de ne biliym :D
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani kaç yaşındasın bilmiyorum ama öpüşmeden sakın kimse ile evlenme,çok var çevremde ten uyumu olmayıp, cinsellik olmadığı için ayrılan,ön sevişme de olsa yap, bana kızanlar olabilir ama arkadaşımın 5 yıllık evliliği öpüşmeden ön sevişme olmadan evlendiği için bitti, adam da ereksiyon sorunu varmış, hiç tat almıyorum diyordu, aşkda bitti zamanla sevgide,öpüştüğüm adamla evliyim, muazzam bir duygu, kalbin sıkışıyor, heyecandan gözlerin kayıyor, titretiyor iliklerine kadar :))) Bunu sevdiğin çok hoşlandığın ciddi olduğun biri ile yap tabi yaparsan. Muazzam bir duygu bacım.
83 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Mralone03 Hayata bu açıdan bakarsan doğrularının kurbanı olursun dikkat et, herkesin kendi tercihi, kimse öpüşmeden evlenmek zorunda değil, doğru ya da yanlışı tartışacak konumda değil kimse, sonuçta hayatında herşeyi doğru yapmanın mümkün olmayacağına göre, herkes istediği şekilde yaşasın.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBi his yok ya dudaklar birbirine değiyor hareket ettiriyorsun Fransız takılacaksan dillerinizi bide bir biriniz ağzına sokuyorsunuz diller dans ediyor 😂😂 abartı bi duygu yok ya ilkte bi heyacan oluyor
132 Yorumla- +1 yıl
@İzmirliPrenses00 tecrübe konuşuyor çok iyi tarif etmişsiniz dünyanın en güzel kızı 🌹🌹🌹
- +1 yıl
Ben değil bi arkadaşım öpmüş o dedi 😂😂
- +1 yıl
@İzmirliPrenses00 tabi tabi öyledir prensesler hiç öpüşmez dimi😂😂
- +1 yıl
Evet tabiki öpüşmez ayıp 😂😂😂
- +1 yıl
@İzmirliPrenses00 evet evet çok ayıp prenseler kötü hiç bişey yapmaz sadece süslenir güzel kıyafetleri ile evde otorur 😂😂
- +1 yıl
Tabiki evinde uslu sulu çayını kahvesini içer erkeklere hiç bakmaz bile 😂😂
- +1 yıl
@İzmirliPrenses00 aynen aynen alış verişe gitsede bakmaz kimseye 😂☺️☺️
- +1 yıl
Vitrinlere bakmaktan başkasını görmez zaten 😂😂😂
- +1 yıl
@İzmirliPrenses00 aynen aynen sadece alıl verişe odaklanır kafede sulu kahve bile içmez
Soran+1 yıl@youngblue iyi yürümüşsün dnndnsjjsjjsd
- +1 yıl
Oturup bi kahve içmek lazım arada mola şart 😂 yürüme değil konuşuyor resmen
- +1 yıl
@İzmirliPrenses00 aynen yalnız alış verişe çıktığınız da da kahve içermisiniz
- +1 yıl
Tabi ki mola önemli bi oturup soluklanmak lazım :)
- +1 yıl
@İzmirliPrenses00 aynen çok hakkısınız prenses hanım diğer mağzalar ve kıyafet denemeleri için enerji toplamak lazım
- +1 yıl
Zaten o giy çıkar ayrı eziyet ya😂😂
- +1 yıl
@İzmirliPrenses00 evet çok haklısınız sürekli giy çıkart yoruyor oyuzde alış verişte arkadaş şart
- +1 yıl
O mu giyip çıkartsın diye 😂😂😂
- +1 yıl
@İzmirliPrenses00 yok prenses aldıklarını taşısın diye 😂😂
- +1 yıl
@İzmirliPrenses00 aynı bedense o da olur
- +1 yıl
Paketler hafif oluyor yazlık alışveriş ise 😂😂😂😂 yani anca aynı boy beden olacak ki desenin 😂
- +1 yıl
@İzmirliPrenses00 aynen prenses hafif olsada prensesler taşımaz paketleri onların güzel ellerine yazık
- +1 yıl
1 2 crop şort etek ağırlığından bir şey olmaz ya onuda taşırız 😂
- +1 yıl
@İzmirliPrenses00 yok yok olmaz ben taşırım sizin yerinize prensesler taşımaz☺️
- +1 yıl
Yok yok tek alışveriş en güzeli 😂
- +1 yıl
@İzmirliPrenses00 ama prensesler tek alış verişe çıkmaz ki 😂😂😂
- +1 yıl
Çıkar niye çıkmasın hem kimse tanımaz prenses olduğunu bilmez 😬
- +1 yıl
@İzmirliPrenses00 yok prensesin güzelliğinden anlaşılır prenses olduğu gizleyemez 😂😂😂
- +1 yıl
Gizli gizli takıyorum anlamıyorlar 😁 tek olunca dikkat etmiyorlar 😂😂😂
- +1 yıl
@İzmirliPrenses00 olsun ben tanırım sizi tabi anlamayan anlamaz ben presesleri fark ederim 😂😂
Soran+1 yılÖzele geçin noluuurrr djjsnsndnsnnd
+1 yılAdam yaklaşsın öpüşürken dilleriniz dans etsin içinde dudaklarına em şehvetli olsun sonrasında zaten akıp gider. Öpüşürken elleri vücudunu dokunacak haberin olsun :) Büyük ihtimal seninde hoşuna gider ve azarsın
43 Yorumla- +1 yıl
:)) isyan etmiş resmen yorum yazarken, umarım sevgilin yoksa olurda yaparsın hahahaha
Soran+1 yılAhahahhaha😂😂😂😂😂😂
- +1 yıl
😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. öpüşmediğim için bilemiyorum shhs
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖpüşmek çok güzel bir duygu ama sevdiğin arzuladığın insan olursa karşında
Karşılık kendiliğinden olur zaten sen kendini rahat bırak dikkatin ne olucak nasıl olucakta olduğu için kendini rahat bırakmıyorsun.
O yakınlık bile başka bir his uyandırır insana30 Yorumla Merhaba!
Gerçekten aşık olduğun insanla öpüşmek bence dünyanın en güzel duygusu. İnsanın yaşamın anlamını keşfettiği anlar bu anlar diye düşünüyorum. Gözlerin kapanıp, dudakların kenetlenerek birbiriyle dans etmesini kelimelerle tarif etmek oldukça zor.. Yaşamak, hissetmek ve doya doya öpüşmek lazım. Böyle anların keyfini çıkarmak lazım. Kendinizi o anlarda dünyadan soyutlayarak, sadece sevgilinize odaklanmalısınız.. Böylece siz de öpüşmenin büyüsünü keşfedebilirsiniz..10 Yorumlaİlk kez oluyorsa hani unatırsın çekinirsin , nasıl öpüşüleceğini bilmediğin endişelenirsin filan ama bunlara gerçekten gerek yokmuş. Sen sadece kendini ona bırakacaksın zaten olay kendiliğinden gelişiyormuş. Hani dudaklar bir birine değmeden önceki kalp atışı inanılmaz bir his. Bir de sevgilin özgüvenli ve kendinden emin olunca tadına doyum olmaz hani Kendine bir anda çekerek dudağına yapışması, yani dakikalarca öyle kalabilirsin.
Tabiki öpüşmenin tadı sevdiğin insanla çıkar , iyi şanslar ❤20 Yorumla
+1 yılÖnce nefesler hızlanır, sonra eller vucutta gezmeye başlar. Yavaş yavas dudaklar birbirine yaklaşır. Önce kısa bir öpücük. Yavas yavaş büyür öpmeler. Dudaklar ıslanır. Ortam alev almaya başlar. Sonra diller girer devreye. Sanki düğüm olacakmışcasına diller dans etmeye başlar. 2 taraf da zevkin doruklarındadır. Bu kadar yeter 🤣
510 Yorumla- +1 yıl
Sextingin yararları xjdjdkdkxk
- +1 yıl
@ruya__0 sağol beğeni için 😅
- +1 yıl
@KhloeWalker sağol beğeni için. Okuyunca neler hissettin 😂
Soran+1 yılSextingin ne
- +1 yıl
^Sextingin ne ^ ne demek ya. Sextingin yararları dedim işte partnerlerim beğenir genelde
Soran+1 yılKelimenin anlamı ne diyorum
- +1 yıl
+18 bir şey ban yerim buraya yazarsam
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bas tokadi beni ne saniyorsun de.
Zaman kazanmis olursun. Bir iki ay en temizinden vaktin olur. O arada arastir ogren. Pis cahil. 😂21 Yorumla
Soran+1 yılTamam djjsjsjshshd
Zorla öpülürsen tabii miden bulanır bu bir tacizdir. Ayrıca öpüşmek sevdiğin kişiyleyse güzel bir duygu ama bunu senin yaşaman gerekiyor.. tarif edilemez bence.
00 YorumlaDuygusal biriyleyse eğer sanki tüm günahlardan arınıp cennet bahçesindeki dere kenarında sevgilisiyle öpüşen peri kızı gibi hissedersin sevap gibi gelir hatta.
Ama kötü serseri biriyleysen hiç bi şey hissetmezsin
Tutkulu hemde duygusal biriyleysen de çok zevk alırsın tutku olarak10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçıkça benim için çok tuhaf bir duygu çünkü ben sevdiğimle değil, hiç beklemediğim bir yakın arkadaşımın sevgilisi ile öpüştüm, o öptü desek daha doğru olur zaten o bir kerelik garip bir dönemde oldu, o bir anlık şok ile pek o duygunun neye benzediğini anlasamda içten içe bir mutluluk oluyor kesinlikle, sonra pişmanlık...
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKezban deyin ne derseniz deyin hiç öpüşmedim evlenince artık
32 Yorumla
Soran+1 yıl+sonsuz
Yumuşak ve tatlı bi his yani yanakları ellerinin arasındaysa küçük bi çocuk gibi hissediyosun karşındakini ama karşılık verince kadın diyosun her anı ayrı bi güzel
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence hiç vermemeli ve evlenmeden bunları yaşamamalisin eğer pişman olmak istemiyorsan.
10 Yorumla duygularla doğru orantılı bi duygu bence. eğer gerçekten bir şey hissettiğin biriyse çok güzel, sadece sevişmek istediğin biriyleyse ihtiraslı ya da sadece karşı taraf bir şey hissediyorsa berbat bi duygu. hem ihtiraslı hem duygusal olanı paha biçilemiyo
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. ilk öpüşme önemli. Sana tavsiyem. Temiz hijyenik bir durumda öpüş. Ben hayatımda ilk öpüştüğümde resmen küllük tabağı yalamış gibi oldum. Tiryaki bi kızdı benim ki.
00 Yorumla
+1 yılOpusunce kapatacaksin gozlerini karsindakine ayak uydurcksin. Icine woracaksin ne yapman gerektigini sana o soyluyecektir. Bizim sunu bunu yap dememiz sana zevk vermiyecektir
00 YorumlaSalğılanan hormonların yardımıyla tüm duyguları harekete geçirten, görsel bir şölene dönüşen tarifine ılık bir bir yaz akşamı bazen de gün batımı diyebileceğimiz tensel dokunuşlardır.
10 YorumlaOna ayak uydur, düşünerek yapma zorla öptüğünü sanar uzaklaşır senden. Öpmeye çalış gerisi kendi gelir. Bence hiçbir şey yapmamış isen temiz kal öpüşme de.
00 Yorumla
+1 yılgozlerini kapat dudaklarini em ama it gibi knka ahhahshhsnsnh
50 Yorumla
+1 yılSarılmayı tercih ederim ya biriyle öpüşmek hiç hoşuma gitmiyor nedense kim olursa olsun sevmiyorum o olayı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılKiminle öpüştüğüne göre aldığın duygu değişir. Öpüşmenin öğrenmesi yok. İçgüdüsel bişey bu.
30 Yorumla Yapma canım ya öpüşmek hisdir dudaklarınla dokunur sonra hislerinle akışına bıramırsın , lütfen abartma
01 Yorumlaİnsanın sevdiği insanla dudak dudağa öpüşmesi harika bir duygudur. Hele birde karşılıklı dudaklar emiliyorsa muhteşem bir haz ve duygu verir
00 Yorumla
+1 yılO diller birbirimizin ağzında gezcek ıslak ıslak seviscen tukurukler akcak agzinizdan
12 Yorumla- +1 yıl
Cokmu çekti kiyamam
+1 yılgizlenecek beyne sahipsrn pektr zevk alabilceğini sanmıyorum ,:D
00 YorumlaYerçekimsiz ortamda
Muz yiyip
Çilek tadi almak gibi bir şey 😅00 Yorumla
+1 yılbüyük keyif alırım uzun uzun öpüşmeyi dilleri dolamayı emmeyi falan 😋
00 Yorumla
+1 yılArzu, tutku,özlem, sevgi varsa eğer güzel bir duygu
10 Yorumla
+1 yılBende öpüşmedim, sanırım o anın etkisiyle ilgili bir şey.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yumşak ıslak ve sıcak birşeyin temas ettiğini düşün 😂😂
00 Yorumla
+1 yılDaha önce denemedim yalnız sevdiğin kişiyle haz vereceğine inanıyorum
00 Yorumla
+1 yılÖpüşürken gözünüzü kapatmayın kljasdilkajs bence çok itici
06 Yorumla- +1 yıl
Hiç öpüşmediğim için nasıl bir duygu olduğunu tarif edemeyeceğim.
00 YorumlaBende denemedim ama ayakların yerden kesiliyo kalp atışın hızlanıyo bulutlara uçuyosun gibi düşünüyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 569 cevap paylaştı. Işını bilen biriyle öpüşmek büyüleyici bir şey işini bilmeyenle öpüşmek azap gibi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,4b cevap paylaştı. Bilmem hayatımda hiç öpüşmedim bence iğrenç gereksiz
10 Yorumla
+1 yılMuck muck ye beni jony diye Hehehe
10 Yorumla
+1 yılErkek arkadaşınla öpüşmek modernlik yenilik çağdaşlık dimi? Harikasın böyle devam et
27 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bisey iddia etmedim nasipse Evlenicez 🙄
- +1 yıl
Nasipse evleniceksiniz nasip kader falan biliyorsun yani çok tuhaf hem erkek arkadaşımla öpüşmek diyorsun sonra da dinden bahsediyorsun karak ver hangisi😂😂😂
Soran+1 yılKardeşim manyak misin evlenince diye konuşuyoruz biz ya
- +1 yıl
@saat4 ne saçmalıyorsun sen ahmak sensin
- +1 yıl
@Kitaproman12
Sizin yorumunuza istinaden yazmamıştım..
Diğer arkadaştı yorumumun muhatabı. - +1 yıl
@saat4 bravo kanka böyle mükemmel bir açıklama görmemiştim.
@Kitaproman12 evlendikten sonra diyor kız. ahmak sensin.
+1 yılBenim doğru düzgün bir ilişkim bile olmadı nedense gidip badboylara ve goth takılan k-popçı kızlara aşık oluyorum 😢
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bir şey kaybetmemişsin boş bir merak😂
22 Yorumla
Soran+1 yılNasıl kaybetmemişim 🤔
- Aşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılakışına bırak 3 5 ten sonra kendine has bir tarzın olur
00 Yorumla Güzel, tutkulu bir duygu. İsteyip arzuladığınsa tadından yenmez
00 YorumlaDudaklarını arala ve onun bir dudagini iki dudağın arasina al devamı gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIyyy iğrenç iki kişinin dudağının deymesi falan midem bulandı ya ben küçük kardeşimin içtiği bardaktan su içmeyen kızım bebek severken bile öpmeyen insanım iğrenç yaa
00 Yorumla
+1 yılAnlatılmaz yaşanır öpüşmek duyguların konuşulmadan karşı tarafa aktarma sanatı. 😉
00 Yorumla
+1 yılYaşamadım o duyguyu bilemiyorum
20 Yorumla
+1 yılVideolar izle. 🤦🏻♂️😂
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç bisey anlamadim:/
- +1 yıl
Öpüşmek nasıl bişi onu bile bilmiyorum dedin ya bnde video izle dedim görürsün...
Ve güzel bir duygu ☺️
+1 yılEşsiz bir duygu. Tarif edilemez.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende hiç öpüşmedim. Nasıl bir duygu bilmiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDudaklarım uyuşmuştu beynimin donduğunu hissettim o an ama bırakmak istemedim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir anlamı olursa güzel olur
00 Yorumla Bebeğim bu bir yetenek ve doğuştan gelir 😀😀😀😀
00 Yorumla
+1 yılSevdiğinle çok güzel...
00 YorumlaBaya bağımlılık yapıcı, haz verici bisey.
00 Yorumla
+1 yılBen de bilmiyorum ki söylesem. Kimseyi öpmedim.
00 Yorumla
+1 yılBende bilmiyorum hiç opusmedim
00 Yorumla
+1 yılEvlenince öğrenirim de sen ona
00 Yorumla
+1 yılHiç tatmadım o duyguyu
00 YorumlaFilm izle cahil kalma egitim sart 😊
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. ruh gibi durma diyor yani sen de öp
10 YorumlaDaha özel birine sakla
00 Yorumla- Devamını Gör (41)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne