Aldatma eylemi sadece eşin, sevgilin dışında biriyle cinsel birliktelik yaşamak değildir. Hayatında ki insandan habersiz biriyle sohbet etmenizde aldatma sayılabiliyor. Bu nedenle görüşlerde ben aldatmam, aldatmak karaktersizliktir diye ahkam kesmeyin. Özelde kırdığınız cevizleri biliyoruz 🙄#whisky 🥃
İnsanlar fiziksel olarak aldatmaya kodlanmış mıdır?
Hayır demek istiyorum ama evet örnekleri de çok. Genetik olarak böyle bir faktör olduğunu düşünmüyorum ama yetiştirilme tarzı gibi faktörler mutlaka önemli. Varsa böyle bir kodlanma, toplumun ikiyüzlülüğüne ve kişinin karaktersizliğine bağlamak daha doğru sanırım. Bunu da daha çok erkekler yapıyor tabii. ‘Skor’ saçmalığını çıkaranlar da nitekim biz erkekleriz.
Şşşşşş @whisky_chocolate site sana özel mesajlarımızı okuma yetkisimi verdi ne yaptı? şaka şaka🙈aldatmam diğer ismi ile ihanet!!! Şöyle başlamak istiyorum yazıma:bir insan eşine ihanet ediyorsa (göz söz beden yani hepsi) şunu bilmelidir ki boynuzlanmaya her an hazır olmalıdır!!! sebep:bak kardeşim o duymaz haberi olmadan elimi ağzımı yıkar evime giderim ile olmuyor bu işler, hadi elini ağzını yıkadın, bir mesaj geldi, ya da çağrı, ya da ya da gece uykunda konuştun (şşşş ben konuşmam deme ateşli bir seks insan beynini ele geçirir gece ağzına sıçar senin) nasıl çıkacaksın işin içinden? En iyisi ihanete giden yola girdiysen o ilişkiyi bitirmelisin, her iki taraf için geçerlidir, Ama evet ihanete kodlanmış durumdayız oda başka bir olay:şöyle ki düşünüyorum partneri ile muhteşem bir seks yaşadı dışarı çıktı yanından geçen ilk kadının kalçalarına ben bakmam diyen erkek tanımıyorum ben, Efendim? benmi evet ben bakıyorum kalçasına bakıyorum göğüslerine bakıyorum dekoltesine bakıyorum evet bakıyorum hemde eşimin yanında ama inanın sadece bakıyorum hepsi bu. neden bakıyorum? ruhum sultanım hayat damarım onlardan ne kadar güzel bu tesbit için bakıyorum... Efendim hiç ihanet etmedimmi? elbette ettim!!! bana dört çocuk doğuran bu güzel kadına hamilelik döneminde her seferinde ilk aşkım Elizabeth ile ihanet ettim ve doğum sonrası üç ay psikoloğuma gittim!!! Unutmayın eldeki kuş daldaki kuştan her zaman iyidir... Dip not:yazılarımda asla abartı yoktur
birini seviyorsam eğer bir başkasıyla işim olmaz öyle bağlanırım.. ama bana öyle bağlanacak birini bulamayacam diye üzülüyorum :(( erkeklerin en sadakatlisi orda burda karşı cinsle flörtleşir gibi konuşuyorlar güya sohbet muhabbet.. ama cilvelisinden.. xsmfkfk
Fiziksel olarak insanın kaşı cinse bir yönelimi hep olmuştur ama buna müdahale edecek iradeye de sahiptir. Hayatımda birisi varsa başka bir kadına sadece bakar geçerim, alıcı gözle bakmam mesela.
Fiziksel olarak bilmem ama karakter olarak çoğu kodlanmıştır. Şimdi o aldatma fonksiyonlarını güncelleyip, mesajla fotoğraflarla sanal platformlarda yapıyorlar. Artık basit birşey
haklı bi yorum. ama illaki sevdiğini tek gören. adam gibi seven yok değil. bırak cinsel birlikteliği gözüyle bile başkasına bakmaktan sakınan insanlar var