Hoşlandığım kişi bayadır konuşmuyorduk tartışmıştık en son çok kırılmıştım. Dün de soğuk isteksiz bir şekilde yazınca iyice sinir oldum üstüne pişman ediyosun dedi ve en son yazdığıma cevap bile vermedi girdiği halde. Ayıp değil mi yaptığı kırıldım cidden
Üff en katlanamadığım insan türüsün çocuk seninle konuşmak istememekte haklı. Doğum gününü kutlamış teşekkür et geç, ne laf sokma sitem etme çabalarına giriyorsun
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Birinden gaz bekliyorsun herhalde de ortada hala soğuk konuşma yok. İstersen 25 kere sor aynı soruyu hala senin kendi kuruntun ve çocukça triplerin.
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tamam herşeyi geçtim ama cevap bile vermedi yazdığım şeye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Üff en katlanamadığım insan türüsün çocuk seninle konuşmak istememekte haklı. Doğum gününü kutlamış teşekkür et geç, ne laf sokma sitem etme çabalarına giriyorsun
Birinden gaz bekliyorsun herhalde de ortada hala soğuk konuşma yok. İstersen 25 kere sor aynı soruyu hala senin kendi kuruntun ve çocukça triplerin.
Tamam herşeyi geçtim ama cevap bile vermedi yazdığım şeye
Çocuk mu avutacak? Kavga etmişsiniz yine alttan alıp kutlamış hala bıkbık. Uğraşılmaz sizin gibilerle
Offf gereksiz gerginlik çıkarmışsın, nasıl yaranacak bu adamlar ya? Kutlamasaydı sevdiğim adam doğumgünümü kutlamadı diye üzülürdün, teşekkür et geç
Ergen triplerine girmişsin
Kanka yani teşekkür edebilirdin sadece
Haksızsin.