Arkadaşlar daha önce hoşlandığım kişiden ben ayrıldım ve bana bu sözü söyledi burda ne anlatmak istemiş anlamadım şuanda arkadaşız ve başkasını seviyor ondan bi ay önce ben ayrıldım ve pişmandım ve oda bu sözü söyledi bana
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
bambaşka insanlar olduğunuzdan ve asla uyumlu olmadığınızdan bahsediyor. Yani zaten başkasını seviyormuş önüne bak bence
Anladım teşekkür ederim
Farklı dünyaların insanıyız'ın şekil değiştirmiş hali. Kafanı karıştırmak istemiş 😂
Anladım teşekkür ederim 😂
Farklı kültüre farklı değerlere sahibiz demek istemiş.
Hakaret mi etmiş yani bana
Hakarete mi benziyor yazdığım şey 🤦
Yani şunu demek istedim o kendini daha iyilerine mi layık görüyormuş anlamdım orayı
O sözü yazan çocuk iyiki senden kurtulmuş bu kadar kıt olmaz bı insan.
Hadi ordan kıtmışım sensin kıt anlamayabilirim normal bir şey bu insanım sonuçta
Ok. by
Toprağımız aynı değil diyor. Biz birlesirsek birimiz yok olur üzülür diyor. İyisi mi herkes kendi bahçesini güzelleştirsin diyor.
İkimizde insanız aga görür o paşa paşa yine beni sevecek
Emin olma derim.
Ben hallederim
Valla çocuğu bırakıp pişman olunca yine adım atıyosan afedersin de n. h halledersin
Of herkes öyle söylüyor niyetim kötü değildi ki bi şeylerden şüpheleniyordum onu denemek istedim ve ayrıldım 3 hafta olur olmaz benim adımda bi kızla çıktı
E şüphelerin doğru çıkmış. Ne diye zorluyon şansını 😅
Zorla güzellik olmaz derler ama ben yine de zorluycam olmaz böyle ben bitti demeden bitemez bana hala değer veriyor benimle hala konuşuyor aklımı karıştırıyor
Ben senin olduğun yerde yaşayamam sen benim olduğun yerde diyor ayrı dünyaların insanlarıyız diyor
Anladım teşekkür ederim :))
Jsjsjs
Edebiyatta yapıyo pezeweg
Onu ben bıraktım ama birazda olsa hakkı bence :/
Banane yiyin birbirinizi
Arkadaşız ben onun kafasının etini yiyorum zaten :D
Aferin
Eski sevgilin salak herhald
Niye sövdün ki şimdi ya bilmiyorum brn ondan ayrıldım ama pişman oldum be
Sovmedim salak dedim sen daha çocuğun ne dediğini anlamiyon seninle çıkmış bide geçen zamana yazık
Ya bende kafamı kaldı arkadaşlık teklif etti bende seviyorum salak gibi kabul ettim
Kanka yanlış anlamada cocuk seni kibarca s. ktir etmiş takma kafana arkadaş kal daha iyi
Salak onu bırakan benim omu hadi ordan etmiş beni zamanın da peşimden koşan oydu benim ben çoktan hadi ordan etmiştim onu da pişman oldum aga neyse hallederim
Ya ne biçim klavye nu ya
Sende egoda var he
İlk kez uygulamayı kullanıyorum dhprurprhşğur
Sırf bu soru icin açtın dimi
Ego yok sadece varmış gibi davranıyorum :)
İyi yapıyorsun bende öyle takılıyorum ama çocuğa işlememiş gibi duruyor
Benim adımda biriyle çıkıyor emin misin? :Dd
Öyle denk gelmiştir hafif ego iyidir de sen abartmışsin sanki mcmcşxmcp sırf senin adın diye de bi kızla çıkmaz
Ben öyle düşünmüyorum ya arkadaş kalmakta istedi arkadaş kaldım sevgilisinden ayrılmıştı tekrar barışabilirler ama bence tekrar ayrılırlar eminim uzaktan ilişki yürütüyordu bence yürümez ilişkileri
Sen daha iyi bilirsin ben şimdi ne seni tanırım ne çocuğu nede çocuğun diğer manitasini tahmin yapıyoruz burda mcmcşxmcp
Çocuğu ben kendime aşık etmiştim fakat hep benim yüzümden ayrıldık ben ayrıldım hatamı anlayıp özür diledim işe yaramadı bana hala iyi davranıyordu ama ben ters yapıyordum oda götü kalkmasın diye seviyorum hatta sürekli söylüyordum bunu bi şekilde söylemeye çalışıyordum boşuna uğraşıyorsun dedi de ÇOK büyük konuşuyor hemde çok benim koparamayacağım bi dal yok onu kendime ayarlayacağım görür o
Cidden sadece ego varmış gibi davranıyormuşsun cool ayaklarına yatmışsın ama becerememişsin yani özür dileyip sevdiğini söylememen lazımdı artık ipler onun elinde baksana sen kafayı ona takmışsın bile biraz bir şey biliyorsa seni peşinden koşturur
bilmiyorum soğuk yaparsam belki anlar ya
Oda özür diledi benden ama bende özür dilemek zorunda kaldım fazla da üstüne gitmemeye çalıştım çünkü hasta corona olmuş ne biliyim üzmek istemedim onu
Aşkından eriyip bitsende adım bile atma böyle olunca ilgiyi çekiyorsun işte
Öyle düşünüyorum ama öyle de çok egolu ezik kişilere dönüşürüm hem tutamam ben kendimi çocuğa bildiğin yürüyorum yani arkadaşız ama biz yawrumlu konuşuyoruz naısl desem cıvık değiliz arada böyle konuşuyoruz konuşunca bazen bana gülüyor komik bir şey yazıyormuşumda bilmem ne sude sen naısl birisin ya diyip gülüyor kendimi ÖVDÜM tamam sen güçlüsün ANLAIDM dedi güldü tabi hoşuma gidiyor gülmesi bende gülme dedim hoşuma gidiyor gibi böyle naısl aşkından öldüysem kendimi kaybedip yürüyorum ndownwojdowjwojsıe
Bence yanlış yapiyosun çocukta değerlendiremiyor
Haklısın
Yaşlar kaç sizin
O 17 ben 16
Fake hesabin varsa ulaş bu konuyu hallederiz
Gerek yok saol
Peki gn
Olmaz bizden imkansız demiş