Arkadaşlar klasik gitar mı elektro gitar mı? Neden? Artı kızlara özel sorum klasik gitar çalan erkek mi yoksa elektro gitar çalan mı?
Klasik gitar
Elektro gitar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer kusura bakma ama soru biraz sacma olmus i bu tamamen kisinin ilgilendigi müzik dalıyla ilgilidir, bir asturiası elektroda calmaya kalkarsan klasikteki tadı alamazsın güzel olmaz yani , ya da tam tersi herhangi bir rock jazz blues solosunu klasikte atman cok anlamsız , kısacası iki gitarında kullanım alanları farklı , hangi müzikle urasıcagına karar verip ona göre secım yapmalısın , bunu ıstedıgın kısıye sorabılırsın , bir gitar digerinden ustun ya da ıyı degıldır bu yapılan muzık turuyle alakalı ve kısının yetenegıyle alakalı bı durumdur
kesinlikle ELEKTRO GİTAR! :)
klasik yada elektro diye ayrım yapılmaz önce klasikle başlanılır ardından akustik son olarak da elektroda profesyonelleşirsin. yani bi insanın ben elektro çalabiliyorum diyebilmesi için klasiği de çalıyo olması lazım :)
benim de fikrim değişti. elektro çalmak isteyen birininin klasik veya akustik gitar almasına gerek yoktur. sıfırdan elektro gitar da çok rahat bir şekilde öğrenilir bence. ayrıca, mesela hard rock, metal gibi sert şeyler çalmak için yanıp tutuşan birine klasik gitar verirseniz içindeki ataşi söndürebilirsiniz.
Millet hurafe bunlar, hangi enstrumanı çalmak istiyorsan onu çalarsın kendi tarzın belirler bunu ama şuda vardırki akustik, klasikü elektro her hangi birini çalabiliyorum diyorsan eğer diğerlerinide eline aldığında 1-2 bişey yapabilirsin, yapmalısın bir fizikçi ne kadar kimya biyoloji biliyorsa elektrotistte o kadar klasik çalar zaten.
pek tabi elektro gitar :) her duygumu harekete geçiriyor çünki. çalan kişiye gelince çekici olduktan sonra davulda .alsa farketmez :)
Cevap
20Cevap
Klasik değil ama flamenko gitaristi Paco De Lucia
https://www.youtube.com/watch?v=2oyhlad64-s
Elektro :Steve vai,john petrucci,joe satriani ve de malmsteen
Ayırt etmek zor,ikisi de güzel
klasik çalabilen elektroyuda çalar ben ikisinide çalıyorum lisede çok ekmeğini yedim gitarın :)
çalında farketmez hnagisinin oldugu :)
ya aslına klasik dedim de... akorda klasik iyidir... ama soloda elektronun verdiği zevki klasik veremez... çelişkiye düştüm :)
neden herkes önce klasik sonra elektro ya takılmışki.bence elktro çalcaksan drek elektrodan başla geçiş yapmana hiç gerek yok.
Eskiden klasik gitar severdim şimdi elektro gitar daha çok hoşuma gidiyor :)
Öğrenme sürecinde önce klasik, sınra elektrogitar ama nihai olarak elektro gitar. Yekpare amerikan Fender Stratocaster hatta.
çalmayı biliyorsan elektro, bilmiyorsan önce klasik, sonra elektro. bana sorarsan bas gitar :D :D
11 senedir gitar çalıyorum. o yüzden sen beni dinle.elektro çalacaksan elektro ile başla. zorlanmazsın aksine kolay gelir elektro. klavyesi daha ince ve daha rahattır.
Klasik gitar çalan çok rahat elektroyu da çalabilir ama klasiği eline almadan elektroyla başlarsan "gitar çalıyorum" diyemezsin.
Elektro gitarın sesini daha çok beğeniyorum. Ama şöyle bir şeyde var ki klasik gitar daha zor. İkisin de başlangıç zamanımda çaldım. Açıkçası elektroda bana çok basit geldi. Klasikte notalar zor çıkar, bare basmak eziyet vb.
elektro gitar, çalmayı geçtim ses çıkartması bile zor olan bişeydir ama biraz çalışmayla çalınabilir amfi falanda gerekiyor tabi elektro için, elektroyu öğrendikten sonra muhteşem şeyler yapabilirsin tabi ki :)
elektro gitar candır :D ama klasik gitarın tonu verdiği o haz bambaşkadır.klasik gitar çalınmasını bi başka bulurum.yeri ayrıdır klasik gitarın.
sahne alınan yere ve müzik türüne göre değişir. klasik tercihim değil. Akustik en güzeli bence.
klasik ne ya elektro iyi rock yapalim onla kafalari sallayalim isyanimizi cikartalim icimizden
Elektronun telleri parmagi cok acitiyor. Klasikle ogrenmeye basla.
hurafe.
Bu aralar elektro gitar daha ön planda, elektro gitar diyorum ben:)
elektroyu çalmakta çok zorlanırsın..klasikle başla..
İkisinin yeri de bende ayrıdır.
klasik gitar. daha romantik olduğu için..
elektroo tabi kii... karizmatik hareketler :D
klasik gitar tabiki daha romantik
Klasik gitar. Hatta flamenco .)
elektro kesinlikle
klasik gitarrrrrrrrrrrrrrr
Elektro tabıı kı
tabiki elektro hatta bas
Klasik Gitar
turntable!
Bass
klasik...
Doğu Avrupa