Bazen hayatımızdaki kişiye karşı duyduğumuz sevgiyle beraber, beklentilerimiz de artar. Bu durum çoğu zaman insanı üzer ne yazık ki. Siz en son ne zaman beklenti içinde oldunuz?
Beklentiler hep üzer mi? En son ne zaman beklentiye girdiniz?
Bazen üzer. Beni son zamanlarda çok üzüyor. Bazı arkadaşlardan "Sana kız bulacağım" haberini duyunca seviniyorum, sonradan uzun bir süre sonra geri dönüş yapmayınca üzülüyorum. Üzülünce de üzmeye devam ediyorum. Artık kimse bana yardım etmiyor, bulunduğum ilden de arasam bulamıyorum. Artık beklentilerden sıkıldım. Yaz gelince, her şeyden habersiz telefonumun sim kartını eve bırakıp uzaklara gideceğim. En son Ekim ayında beklentiye girmiştim.
Beklentiler yaralar insanı, çok beklentiye girmeden sakınırım kendimi. İlişki içinde beklentim olur diyeceğim fakat bir ilişkim yok, o yüzden beklenti de yok.
Karşılığı yoksa bunu farketmem uzun sürmez.. Direkt olarak hayatımdan ve aklımdan çıkarırım kendisini. Sonu olmayan beklentilere girmek beni sadece hayattan soğutur ve yorar. Bunun cahilliğini geçmişte çok yaptım çünkü, insan tecrübe ederek olgunlaşıyor artık. :D
Beklentiler insanı yaralar. Eğer mutlu olmak istiyorsan insanlardan beklentiyi kesiceksin. Beklenti sadece üzer, kırar. En son ne zaman beklentiye girdim? Şöyle anlatayım işte bu saatlerde sevdigim adam yüzünden aglamıştım, oda kapat uyucm agla falan demişti sabah özür dilemesini falan beklemiştim. Aptallık 1 yıl geçti artık beklentim yok. Daha mutluyum.
Herşeyde olduğu gibi bunun da fazlası üzüyor tabi insanı. Ama bence de insan birine kıymet verince beklentisi de artıyor. Uzun zaman oldu aslında çok büyük beklentiler içine girmeyeli. O beklentilerin oluşması için artık hislerimin yeterli olmadığını biliyorum sadece.
Her zaman üzer. İstisnası yok. Hayat kurallarından biridir beklentiye girmemek. Hayal kurma ki kırıkları kalbine saplanmasın. Asla ama asla hayal kurmayın. Bu konuda kendinizi eğitin hatta.
Üzer, cidden üzer. Tabii insanlar üzerine kurulan beklentiler üzer.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hep üzüldüm.. hep hüsran.. en son geçen hafta nişan günü konuşuyorduk şimdi ayrılık rüzgarları altında kaldım.. bence hayatta hicbir zaman beklentim olmayacak bir daha ben yoruldum
her zaman oluyo duygusal olarak beklenti içinde olmak bazen seni düşünmediğini hissedip içten içe mahvoluyosun ama sevdiğin için bi şey diyemiyosun bitmişliğin noktası
beklentiler üzer mi üzmez mi orası belli olmaz ama beklentisiz yaklaşmak kazandırır
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Nisanliyken mutluluk beklentisi adam bir ay sonra beni terk etti. sonra. bende. tum insanları yeniden sevmeye çalışıyorum onları. umarim. basarabilirum.