Üniversite mezunu. Meslek sahibi olduk lakin gönül işlerinde rast gitmeyen şeyler var. Yakın arkadaşlarımla sürekli bu şekildeyiz. Bakımlıyız, ekonomik özgürlüğümğüz var. Anlayışlıyız yerine göre eğlenceli yerine göre ağırız. Ama kafamıza göre gönlümüze göre erkek bulamadık. Bizi beğeneni biz beğenemiyoruz. Bizim beğendiğimizde sorumsuz aşktan korkan oluyor. Sizce ne yapmalıyım bir kadın olarak? Yani bir öneriniz var mı? Çünkü sürekli kısa kısa flört edilip bir anda kesilen muhabbetler ve uzaklaşan insanlar silsilesi devam edip duruyor. Ne yapılmalı sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 710 cevap paylaştı. "Çünkü sürekli kısa kısa flört edilip bir anda kesilen muhabbetler ve uzaklaşan insanlar silsilesi devam edip duruyor."
Buradan şunu anlıyorum, direkt "badboy" tabir edilen erkeklerle takılıyorsun büyük ihtimalle. Onların peşinde çok kadın var o yüzden seninle yetinmez, canı kimi çekerse olur.
Kendimden biliyorum, eskiden saf iyi niyetliyken aşk yaşanacak moddaydım ama kimse yüzüme bakmazdı, bir süre sonra badboy moduna geçince her istediğimle değil ama bir çok kızla beraber olabilmeye başladım, sonra da aşk meşk olayı bitti zaten.
Bu tip birinden aşk meşk bekleme.
İkişki istiyorsan düzgün efendi adamla olmalısın ama büyük ihtimalle edendi adam ne kadar yakışıklı olursa olsun sıkıcı gelecektir sana.
Eğer tahmin ettiğim şekildeyse sevgilin olmaz sadece takılırsın o kadar.
Genel sorun şu, düzgün erkekleri zayıf olarak algılayıp çekici bulmuyorsunuz. Ben aynı kişiyim ama kibar ve düşünceli davranınca arkadaş ya da işi düşünce aranacak adam oluyordum, umursamaz takılınca, tek gece takılıp canım tekrar isteyene kadar aramayınca istenen adam olmaya başladım, çok garip bir durum, ama sizin doğanız bu galiba.
Şikayetçi değilim bu durumdan, gayet keyifli.
Mümkünse ve tahmin ettiğim gibi fırlama adamı çekici buluyorsan sevgili işi biraz yaş. Seçimlerini değiştir diyeceğim ama zor bira o da.
Neyse hayat bu belli olmaz çıkar belki ilgini çekecek düzgün adam karşına.14 Yorumla
Soran+1 yılGüzel ve detaylı yorumun için teşekkür ederim. Evet belkide yanlış kişiler tercih ediyor ya da denk geliyorum. Badboy kavramı maalesef biz Kızlarda var bunu kabul ediyorum. Ama kısa süreli flört tarzı ilişkiler insanı olmak istemediğim için düzeyli bir ilişki istiyorum. Onun içinde hem eğlenceli hem de doğru düzgün biri olması lazım.
Soran+1 yılAma öyle olmuyor işte. Üzülen yine biz oluyoruz
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılDış görünüşe önem veriyoruz tabiki kadın erkek her iki tarafda. İlk olması gereken o zaten
İnsanı insana çeken ilk şey güzelliktir asil duruşu, gizemli bakışlar , etrafa saçtığı enerji ve tatlı gülücükler. Ama o güzellik bir süre sonra değerini kaybeder ve çok daha kalıcı ve değerli olan değerler arasında.. sevgi vardır, aşk vardır, bunlar içinde tanımak gerekir biraz zaman vermek lazım. Hep istediğine değil birde isteyene şans vermek lazım belkide aradigin onda ve sen görmemekte ısrar ediyorsun.13 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel yazmışsınız. Ellerinizs sağlık. Keşke şans verebilsem. o içten gelmeli içten gelmeyince şans veremiyorsun. Dediğin gibi o kadar deli gibi güldüğüm mutlu olduğum insanla bir anda araya bir soğukluk giriyor nedensiz sebepsiz. Nasip değilmiş deyip kalıyorsun.
- +1 yıl
Her nasibin bir vakti vardır elbet 🌸
Soran+1 yılVaktinde önce açmaz çiçek bakalım 🌸 teşekkürler🎈
Merhaba,
Sevgilinin olup olmaması pek önemli değil aslında.
Mutlu musun sevgilin yokken? Huzurun, keyfin nasıl bunlar önemli aslında.
Çünkü hayatımıza bir başkasını aldığımızda hayatımız hiç düşündüğümüz gibi güllük gülistanlık geçmeyebiliyor. Sevgili olacak diye bir kaide yok. Sadece bekleyin zamanı gelince olacaktır zaten14 Yorumla
Soran+1 yılBu soruları sorunca çok mutluyum kendimle vakit geçirmeyi biliyorum. Sadece toplumumuzda yansıtılan genel yargılar yüzüne insan düşünüyor. Arada ama ben mutluysam onlara ne kime ne değil mi 🤗
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum 🙏
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
52Cevap
Benim de sevgilim yok. Ben üniversite birim. Fiziki özelliklerim ve konuşma şeklim pek düzgün değil. Lisede ise pek fazla sosyalleşen birisi değildim. Sevgilim olmamasının sebeplerinin bu olabileceğini düşünüyorum bazen. Ayrıca gelecek hayatımda düzgün bir kız beni sevebilir mi, bilmiyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden sevmesin ki herkes sevilmeye layık. Sadece doğru zaman doğru kişi doğru yer denk gelmeli. Konuşma şeklini düzeltebilirsin. Fiziksel özellikleri düzeltilebilir. Kalbin karakterin güzel olsun. Bence güzellikler bulur.
19 yaşındayın en son lise 1 de bi sevgilim oldu ulan o kadar da romantik bi insanım ki sarılıyorum kulağına şiir fısıldıyorum telefonda arayıp kitap okuyorum iltifatlar ediyorum açılıyorum sen benim kardeşimsin ben hiç mi sekmez 2 yıl önce tamamen saldım ciddi düşünüyorum ama kimseye gitmem gelen bana gelsin.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Her zaman demisimdir gerek burada gerek baska yerde.
Kadinlarin %90i zihinsel problem sahibi. Bu kesiminde yarisindan cogu mutlu bir hayattan ziyade bela ariyor.
O yuzden kendime soz verdim. Bir kadina asla nasihat etmem, fikir vermem.
Ben dersimi aldim cokca kez.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Seni seveni zehir olsada yut, sevmeyeni bal olsada unut😉
24 Yorumla
Soran+1 yılAh öyle olmuyor ki bu işler. Kötü çocuklar kazanıyor.
Soran+1 yılKötü çocuklara kazandırmamalıyız
Aşk İlişkileri konusunda 829 cevap paylaştı. Benim bir önerim var. Sizi beğenenlere fırsat verin. Belki iyi insanlar denk gelebilir.
16 Yorumla
Soran+1 yılBeğenmediğin biriyle çok sohbet ilerletemiyorsun ki şahsen bende öyle oluyır
Soran+1 yılTabiki dış görünüşe bakılmamalı sadece kafa yapısı uyması çok önemli genellikle beğenmeseme bile şans versem bir sıkıntı oluyor
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum öneriniz için haklısınız tabiki bazen dış görünüşe direkt ön yargılı olabiliyor insan. Bunu kırmak gerek.
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bir anda neden uzaklaşmış olabilecekleri hakkında bir fikir yürütme yapmanız gerek bence, bu sorunun doğru cevabına ulaştığınızda bundan sonraki ilişkileriniz bir anda kesilmez inşallah
10 Yorumla
+1 yılKendinizi çok begenmissiniz belli ondan bulamıyorsunuz. o sizin begenmedikleriniz varya sizi ölümüne sever be. Ama siz neymiş begenmiyorlarmis. siz insanlari görünüşlerine mesleklerine yaşantılarına göre ayirdikca kullanılmaya mahkumsunuz.
06 Yorumla
Soran+1 yılBir kaç cümleden insanları yargılayan biri olmanız üzücü. Öyle olmadığım için rahatım. Umarım herkesin kalbine göre biri denk gelir karşısına.
- +1 yıl
Ben çok iyi tanırım insanları kurdukları cümlelerden merak etmeyin
- +1 yıl
Hani o sevenler nerde
- +1 yıl
İnsanları yadirgamayip görünüşlerine göre ayrım yapmadığınız zaman geleceklerdir emin olun. Hanimefendi ne diyor bakın bizi begenenlerj biz beğenmiyoruz. bir şansi hak ediyor herkes bence. benim felsefem artık seni seveni seveceksin. Bu kadar net
- +1 yıl
Sende haklısın tespit doğru
- +1 yıl
Teşekkürler
herkesin kafası karışık benim mesela üni 1 yıl uzadı insallah seneye atanıp öğretmen olcam sana tavsiyem akışına bırak zorlama
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı sorunu yaşıyorum. Açıkçası ben artık kendimi geliştirmeye başladım bıraktım bu işleri
14 Yorumla
Soran+1 yılGeliştirmek daima olmalı haklısınız. Ama insan güzel bir mutlulukta istiyor
Cevap sahibi+1 yılEvet ben de bunu kafama takıp üzülüyorum ama zamanla daha seçici oluyorsun. Sonra da böyle tek kalıyorsun
Soran+1 yılAh o seçicilik yok mu cidden bir de tahammül seviyen azalıyor bence. Yani bazı davranışlar filan çok saçma gelince olmasın deyip bitiriverebiliyprsun
Cevap sahibi+1 yılEvet çok haklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAkışına bırakın ülkenin psikolojisi bozuk düzelir yakinda
10 Yorumla Bu şekilde olduğumuz için rast gitmiyo zaten shdhhdhd
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 507 cevap paylaştı. Buraya kadar her şey yolundaydı lise, üniverste, iş hepsi zamanında oldu, burada tıkandık var bi sıkıntı hayırlısı bakalım😀
03 Yorumla
Soran+1 yılDediğin gibi her şey olur olur ama bir yerde eksik kalır. Tabi işi olmayanın eşi, eşi olamayanın işi oluyor. Neyin ne zaman olacağı belli olmuyor. Nasip
Soran+1 yılHepimizin her şey istediği gibi olsun🙏
Bakınarak ve karşı cinse o gözle bakarak olmuyor maalesef. Beklemediğin anda beklenmedik bir yerde karşılaşıyorsunuz genelde.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer iki tarafta da yaklaşık aynı şeyler oluyor yanlizca size has birşey değil emin olun ☺️ biz de ayni durumdan muzdaribiz.
10 Yorumla
+1 yılCok secicisin o soyle bu boyle diyosun o yuzden sevgilik olmuyo deme oluyoda ben istemiyom onlari de
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen istemediğim biriyle olmuyorum.
- +1 yıl
tamam ozmn sen istemiyorsun olmasini olmuyor deme
Sizin flört veya sevgili hayatı yaşamınız gerekir mi, evlenme çağınız gelmiş zaten. Çıkacak birini bulmak yerine evlenecek birini bulun.
10 Yorumla
+1 yılBu durum halâ çözülemedi bir çok erkek ve kadın aynı durumda
110 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu çok garip değil mi? Bu şekilde düşünen bir sürü erkek ve kadın var? Ama kimse bunu çözümlemiş değil
- +1 yıl
Etrafımda sürekli böyleleri var güzel çekici yakışıklı egitimli ama kimsenin yok istiyorlar soruyorum nerden bulucaz hani diyorlar
Soran+1 yılBilmiyorum ama ben doğru kişi doğru yer doğru zaman üçlüsüne inanıyorum. Ve bu üçü bir arada olmayınca. Diğer her şey yarım kalıyor.
- +1 yıl
Doğruda 3übirarada olamıyo
Soran+1 yılUmarım isteyen herkes için bu olur
- +1 yıl
Bir yer olucak bunları doldurucan seç beğen al anca öyle😄
Soran+1 yılİşte öyle de olmaz sanki en iyisi rast gelmek denk gelmek galiba hiç beklemediğimiz anda olacak
- +1 yıl
O zor işte bişey olmalı denk getirmek için
Soran+1 yılO bir şey olmalı ama nasıl
- +1 yıl
Valla sihirli değnek lazım 😄
2 günlük sahte aşk lardan 1 ay sürmeyen dolandırma amaclı evlilik lerden. İftira ihanet lerden bıktı erkek ler
00 Yorumlaİnsanlar silsilesinin giriş çıkış nedenini anladığında bişeyler değişebilir.
00 Yorumla
+1 yılçok seçicisindir kendinden üst erkeklere bakarsan öyle olur
00 YorumlaHep öyle olur bizi beğeneni biz beğenmeyiz aynen devam sonunda hakettiğini bulma ihtimalin var
00 YorumlaYaş aldıkça seçicilik düşmesi lazım fazla da irdeleme bence genç kızlara yöneliyor erkekler pişman olursun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılİllaki aşk olmak zorunda mı evlenmeye debilirsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılBakalım işte zaman gösterecek onuda
Ablacım erkek kahrı çekip napican?
15 Yorumla
Soran+1 yılHaklsıın yaa gezelim tozalım demi
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum aynen işte bu tek takılmaya alışınca zaten insan birini zor istiyor. Ama hayallerimizi gerçekleçtirmek lazım ilk önce 💁♀️
Soran+1 yılAynne yaa uğraştırmasınlar bizi yaa herkes kendi dengine denk gelsin filan 😂
Tipe bakarsak bu iş asla olmaz gibi
16 Yorumla
Soran+1 yılYani yanımıza yakışır istemek doğal hak bence
Soran+1 yılİşte karakter olmalı dediğin gibi. Ama insanlar sevgi ve saygıyı önemsemiyor. Daha çok ne kadar çıkarları doğrultusundaysa o şekilde davranıyor.
Soran+1 yılTabiki doğru insana şans vermek lazım denk gelirse
Gizli Üye(25-29)+1 yılbendede ayni sorun kısmet bu isler aranmayla bulunmaz beklicen..
11 Yorumla
Soran+1 yılBekliyorum zaten acelem yok sadece insan düşünüyor arada
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılerkeklerde böyle düşünüyor
116 Yorumla
Soran+1 yılBöyle düşünen erkekler neden bulamıyor sence?
- +1 yıl
çevrende yoksa öyle biri ve ya varsa bağlantın yoksa bulamıyorsun gayet basit
Soran+1 yılKesinlikle zaten ya herkes belli bir yaşta evlenmiş oluyor. Çevremi ya evli ya da bizden küçük yaş insanla dolmuş oluyor. Yaşıtların hepsini evlendirdik😂
- +1 yıl
kaç yaşındasın ki yaşıtların evlendi
Soran+1 yıl26 yaşındayım
- +1 yıl
yaşıtlarında sıkıntı var demek ki hepsi evlendiğine göre benim iç bir arkadasım evlenmedi henüz yani :D
Soran+1 yılbenden küçük olan çoğu insan evlendiği için yaşıtlarım gayet makul insanlar evlenmesi normal.
- +1 yıl
çevren öyle demek senin benim ki öyle değil ondan şaşırdım :D
Soran+1 yılSenin yaş kaç ki evet olabilir ama türkiyede şu an baksan evlenme yaşı zaten çok düşük senin çevren gayet bilinçli insanlarmış galiba.
- +1 yıl
senden azcık fazla ama artık yaşımı söylemek beni kötü hissettiriyor :D
Soran+1 yılSöyle yaa olmadı bak şimdi 🤗
- +1 yıl
Neden ki 😅
Soran+1 yılYani merak ettim. Tabiki söyleyip söylememek size kalmış
- +1 yıl
27
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
ricalar
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok iyi kalpli olunduğu için. Biraz eğlence derdinde uçuk olunsa daha mutlu olunuyo diye gözlemliyorum
00 Yorumla
+1 yılkanka ekonomik özgrlüğün artınca bir yerlere gelince 4 kekoyu sen beğenmezsin beklentiler yükselir birazda sen burnu havada götttün kalktıysa normal yani
01 Yorumla
Soran+1 yılHerhangi bir havalanmam olmadı. Ama ekonomik özgürlüğüm için mücadele ettim. Karşındakimdende belirli sorumluluğu isteyebilirim
+1 yılFiziksel engelliyim abla insanlar bizlere karşı ön yargılı
00 Yorumla
+1 yılİnsanlık bu devirde bundan muzdarip
20 YorumlaHakkaten ya bizim niye sevgilimiz yok 😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kader kısmet nasip. Sabırlı ol. Olacaktır elbet
10 Yorumla
+1 yılVirüsten dolayı sekmeye uğradı :D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. İlacım olsa kendi başıma sürerim☹️
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılTek derdiniz sevgili bulamamak olsun
10 Yorumla
+1 yılrast gitmiyor bilmiyorum
10 Yorumla
+1 yılNiye sevgilim olmak zorunda mı canım seks isteyince zaten kız buluyorum sevgiliye gerek yok
00 YorumlaÖncelikle gizli sorma boyle bir soruyu kendine güvenin olsun KS her ne haltlar karistiriyorsan
00 Yorumla
+1 yılAynı dert bende de var duygularda yaşlandı )
120 Yorumla
Soran+1 yılDuygular canlı kalmalı yaa o sevginin heyecanı olmalı tadmalıyız.
- +1 yıl
Bende duygusal insanım ama yok bu işler bizden geçmiş demekki
Soran+1 yılBir arkadaşım bizden geçti dedikten belli süre sonra sevgili yaptı. Sende de o ışık olmasın
- +1 yıl
Bizde o ışık varda karsidakiler boş.. bosuda doldurmak sıkıntı işte
Soran+1 yılDolu insanlara denk gelmen dileğiyle en kısa zamanda
- +1 yıl
Teşekkürler inşallah sende mutluluğu bulursun
Soran+1 yılİnşallah 🙏
- +1 yıl
Pandemi yaktı bizi zaten herkesin psikoloji bozuk sende takma o kadar
Soran+1 yılYok takmıyorum olacak olan olur zaten olmayacak olan olmaz. Sağlıklı olalım yeter diyoruz işin sonunda zaten
- +1 yıl
Sağlıkta önemli ama hep sonra yaparım ederim demeler yok mu onlar geciktiriyor hayati
Soran+1 yılAnda kalmayı bilsek ne güzel olacak
- +1 yıl
Ah ah nerde o günler büyüdük dertlerde büyüdü
Soran+1 yılMaalesef ama anımızın tadını bilelim
- +1 yıl
Güzel anılar olsunda tadını bilmek kolay
Soran+1 yılOlacaktır elbet güzel anılarda
- +1 yıl
İnşallah bakalım işten güçten fırsat olursa anca
Soran+1 yılHaydi bakalım görelim zaman ne gösterecek
- +1 yıl
Gorecez bakalım nasip )
Soran+1 yılAynen öyle teşekkürler 💫
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim⭐
+1 yılÇünkü ne gerek var
13 Yorumla
Soran+1 yılİşte tehlike çanı da bu zaten olsa da olur olmasada olur modu 😂
- +1 yıl
Hahahadxa öyle mi oluyor ya cidden
Soran+1 yılYani o zaman çok umursamıyorsun yalnızlığa alışıyorsun
beğenmediğine bir şns vericeksin belki seversin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sevgımız ağır geliyor kımse kaldıramıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılFazla sevince kaçıyor insanlar haklısın
Gereksiz veri istemiyorum.
00 Yorumla
+1 yılGönül işi en zor sınavdır çünkü kesilmemiş karpuz
00 Yorumla
+1 yılBende üniversite okudum ama benimde olmadı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Aramaya devam et sorunun yok sonuçta hayatta
10 YorumlaAdam mı var haa
10 Yorumla
+1 yılCanım istemiyor
10 YorumlaBende bulamadım.
10 Yorumla
+1 yılAynı ben
10 Yorumla
+1 yılOlmasını istemiyorum o yüzden
10 YorumlaValla bizde var sıkıntı bende aynı durum var
10 Yorumla
+1 yılAynı durumdayız bizde bulamıyouz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Olur olur merak etme
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBence sizin çıta yüksek baya
00 Yorumla
+1 yılIste bılmıyorum
10 YorumlaBir çok şey şans ya
04 Yorumla
Soran+1 yılŞanssa güzel şans bize de denk gelsin ama
Soran+1 yılŞans gelmiştir belki de biz fark etmemişizdir olabilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvwt ya niye 😔
11 Yorumla
+1 yılOlmasimi lazım
00 Yorumla- Devamını Gör (7)
Devamını Gör(52)