Bir durum keşfettim erkeklerden hoşlanmaya başladım ama seks anlamında değil duygusal anlamda ve kızlar ile seks yapmak güzel geliyor ve erkekler dikkatimi çekiyor bu olayı nasıl yenerim arkadaşlar 1 senedir deli gibi sevdiğim kız vardı yavaş yavaş soğumaya başlıyorum kendimi kötü hissetmeye başladım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Boş kaldın herhalde. Ciddi işlerle meşgul olmaya çalış. Mesele sadece bir arkadaşının bir erkeğin yakışıklı karizmatik vs. olduğunu düşünmek, imrenmek, özenmek falansa bu normaldir olabilir. Ama bir kız gibi erkekten cinsel anlamda hoşlantıya gidiyorsa bu iş, o zaman 2 şey tavsiye ederim: Birincisi doktordan yardım almak. Psikolojik veya hormonal bir bozukluk olup olmadığını tespit etmek. İkincisi maneviyat eksikliğini gidermek. Yaratılış gayemizi, Allah rızasını, Allah'ın emir ve yasaklarını uygulayarak yaşamaya çalışıp, boş işlerle vakit öldürmemek. Namaz, abdest, oruç, kul hakkı, içkiden ve kumardan uzak durmak, haram bakmamak, harama el uzatmamak, zinaya yaklaşmamak vb. Bunlara dikkat etmekte fayda var.
02 Yorumla
Soran+1 yılHormonal bozukluk varsa çözümü varmıdır nerede test olucam
En İyi Cevaplar
+1 yılBesmele çek, dua oku ve aynı zamanda psikolojik yardım al. Bu senin elinde değil anladığım kadarıyla. Her aklına geldiğinde besmele çek. Ama ne yap et uzaklaştır bu düşünceleri. Allah'ın gazabı eşcinsellerin üzerinedir. Lûd Kavmi olayını araştırmanı tavsiye ederim, birşey kaybetmezsin, ama nefsinin korkmasını sağlayabilirsin.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
15Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılKafani öyle düşüncelerle meşgul etme.
Öyle olmadığını biliyorsun sevgiliden soğudun diye bütün kızlardan soğumadın.
Öncelike buna inandırma kendini lütfen sen bunu sürekli söylersen olmayan birşeyleri hissedeceksin. Kafan karışık sadece psikolojik bunu bil buna göre davran kendini alıştırma sakın11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılDaha çok kadin bedenini arzulayan biseksuel olabilirsiniz her biseksuel erkekle yatacak diye bir durum yok
02 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğim kız için 3 gün önce ağladım sonra bir anda böyle oldu varmıdır tedavisi
- +1 yıl
Kanka eger boyleyse kolay kolay yoktur kimse ben lezbiyen olayım kimse ben gay olayım demez cinsel kimlik oturdumu kalkmaz galiba ama dert edersen bir psikolga görun burda kimse uzman değil
Bi çok insanıniçinde eşcinsel duygular barınıyor muş (bi yerde okumuştum) bazıları bu duyguları bişekilde bastırabiliyor bzıları açığa çıkarıyor muş. bu durumda içindeki duyguların açığa çıkması muhtemel. bisexüel etkileşimin olabilir.
010 Yorumla
Soran+1 yılTedavisi varmış ama artık onu olucam
Soran+1 yılYani artık hep böyle mi yaşıycam çok kötü
Soran+1 yılKızlardan uzaklaştım erkeklere ilgi göstermeye başladım ama sevdiğim kız bile var ondan uzaklaşmaya başladım kendimi çok kötü huzursuz hissediyorum 😔
Soran+1 yılDuygusal ama sevdiğim kızda var ve onu sevmemeye başladım çok kötüyüm
Soran+1 yılPek bişi söylenemez meraktan istediğim oldu ama kızlar hala hoş geliyor cinsel yönden
+1 yılBence normal olduğunu düşünüyorum çünkü bazen kızlar arasında da olur duygusallık hata abartan bile var ama cinsellik olarak hayır
110 Yorumla
Soran+1 yılAma 1 senedir canımdan çok sevdiğim bir tanem varken böyle olması beni aşırı strese soktu
- +1 yıl
Çok rahat ol kendine durduk yere psikolojik baskı yapma eğer beğendiğin erkeklere karşı ileri gidemiyorsan o zaman yok bir sıkıntı
Soran+1 yılBak bende şöyle birşey oluyor gay olmadığımi kabullendim ama içimden bir ses durmadan sen gaysın eşcinselsin diyerek beni bitiriyor psikolojik sıkıntı yaşıyorum kızlardan biraz soğumaya başladım birde ondan böyle olduğunu düşünüyorum yoksa Gay olmak kolay değil
- +1 yıl
Dedim ya kızlar içinde geçerli oluyor sen yine de kafanda bir erkekle yakınlaşmaya çalış bakalım ne oluyor çok ileri gidersen bir psikoloğa danış ki bence kendini bulma yaşlarındasın
Soran+1 yılPek birşey olmuyor normal geliyor anlamadım
- +1 yıl
Nasıl ileri gittin ve kötü hissetmedin mi
Soran+1 yılYa seks yaparken kızlar hoş oluyor ama yolda kız görüyorum hoşuma gitmiyor sebeplerinden her hangi biri bunlar
1) Sevdiğim kız varken başka kızlara bakmak istemiyorum yani ondan başkasını sevmek istemiyorum onada ilgim azalınca gayliga gidiyorum
2) Çok güzel kızlar görüyorum pek dikkatimi çekmiyor ama sıradan bir adam bile ondan daha hoş duruyor yani erkekler gözüme daha güzel geliyor neden anlamadım- +1 yıl
Sanırım biraz biseksüel var gibi
Soran+1 yılAslında öyle düşünmüyorum artık ben baya kızla takıldım artık sıkıldığım içinde kızlar normal gelmeye başladı gibi
- +1 yıl
Bak bence toplumun baskısı var sende kim ne düşünür diye bu durumun kimsenin bilmesine gerek yok insan ne kadar sıkılmış olsa kolay kolay aynı cinse ilgi duymaz belki sen de küçük heyecan arayışları doğuyordur
Gizli Üye(25-29)+1 yıl3 gün düşünme geçer. Ben birinden hoslanmaya baslayinca dusunmeyi birakiyorum birkac gün geciyor. Ayrica cogu zamanda insanlar tanıştığı yeni birini asiri benimseyince öyle hisedebiliyor. Ayni cinsten olsada.
10 YorumlaKızdan soğumana bağlama belliki bisexual sin çekinecek birşey yok yenmenede gerek yok kabullen sadece
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı. Biseksüel olabilirsin ve bu yenmen gereken bir durum değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılEskisi gibi hetero olmak istiyorum 3-4 gün önceki halim gibi
Allah seni ıslah etsin gül gibi kızlar varken uzaylımısın nesin 😂😊
00 Yorumla
+1 yılEğer gerçekten gay olmadığından eminsen ama içindeki sesi susturamiyorsan bir doktora gitmeni oneririm hormonlarınla ilgili sorunların olabilir aynı zamanda bir psikologla görüşmek senin için daha iyi olacaktır
06 Yorumla
Soran+1 yılSon zamanlarda çok kadın ile beraber oldum ama seksten zevk almamaya başlamıştım bende anlamadım hormonlarda bişi var galiba
- +1 yıl
Biran önce doktora gitmen senin için iyi olur zaman geçtikçe kafan daha çok karışacaktır
Soran+1 yılBencede peki doktora ne diycem utandım birde hangi bölüme gitmem lazım
- +1 yıl
Psikologa direk durumunu anlatman gerek normal olarak ama hormonlar için hangi bölüme gitmen gerektiği hakkında bir fikrim yok açıkçası kusura bakma
- +1 yıl
İnternetten biraz araştırırsan hangi bölümün baktığıni bulabilirsin belki
- +1 yıl
Ya da psikologla ilk görüşmeye gidersin ve seni bu konuda yönlendirmesini isteyebilirsin eminim az çok ne yapılacağı konusunda bilgisi vardır
Fazla ilerlemeden piskolojik tedavi alman lazım belkide kendi kendine yaptığın birseydir emin olamazsın
06 Yorumla
Soran+1 yılDüzelirim demi gece şu an bu konu yüzünden uyuyamadım çok berbat hissediyorum
Soran+1 yılKızlar daha güzel ama erkekler daha çekici geliyor neden olabilir çok saçma
+1 yılNasıl mutlu hissediyorsan öyle yaşa kardeşim.
03 Yorumla
Soran+1 yılGay olmak istemiyorum Asla
- +1 yıl
Eğer yaşam tarzını akıbetin için iyi görmüyorsan ki hani tercihtir bana laf düşmez gel lakin şahsi fikrimce türkiyede eşcinselliğin ve biseksüelliğin akıbetindeki tüneli karanlık görüyorum. Eğer bir an önce evlenip kendini ailene adamaya odaklanırsan bu rahatsızlık hissinden kurtulabilirsin. Ama tabi hayat senin hayatın, karar senin kararındır.
Soran+1 yılSevdiğim kız var zaten eğer olursa bir an önce öyle yapıcam
+1 yılgay olmak bir sabah uyandığında olucak bir şey değil yavaş yavaş yönelimini değiştiriyor olabilirsin ama bir piskiyatri uzmanından yardım almanda fayda var
019 Yorumla
Soran+1 yılOlmamak için napmak lazım
Soran+1 yılBeni rahatlatan bunun doğuştan geldiği söylenmesi ve ben 20 yaşıma kadar hep kızlara ilgi duydum son zamanlarda böyle oldu 2-3 gün önce ve ben 3 gün önce o kız için ağlıyordum aşkımdan
- +1 yıl
yorumlara baktım da bence bu böyle 2-3 günde olabilecek bir şey değil sevgilin ve yanındaki erkeklerden ve en önemlisi hormonlardan dolayı olması daha muhtemel dediğim gibi bir pisikiyatri uzmanına görünebilisin ama bence kafaya takma
Soran+1 yılBende şöyle bişi farkettim Obk hastalığı varmış yani takıntı ben 1 senedir bu hastalığı yaşıyormuşum ama adını daha dün öğrendim bu hastalık beni eşcinsel olmama durmadan sorgulamaya itebilir mı?
- +1 yıl
gay olduğun hiç düşünmüyorum hem böyle bir şey olsa doğuştan olasada en geç 13 yaşında kendini belli ederdi
Soran+1 yılİşte ben bu olayın Obk yani takıntı hastalığı yüzünden olduğunu düşünüyorum sence?
Soran+1 yılBakırköy hastanesine gidicem orda kesin tedavisi varmış
- +1 yıl
eğer okb sorunun varsa tam adamını buldun kesinlike gay değilsin her şeyi kafaya azla takıyorun ve bu seni takıntılı olduğun duruma da çok itiyor ben 16 yaşındayken bende buna benzer şeyler yaşadım bir süre başka şeylerle uğraşmaya başladım kafamı topladım bu sıkıntı geçmesede büyük oranla azaldı yani gay olduğunu düşünüp bundan korkma ve kafanı başka şeylerle uğraşarak dağıt
Soran+1 yılSöyle birşey var gay olmadığımi biliyorum içimden bir seste öyle diyor sonra diğer ses beni hayır sen gaysın diyerek uzaklaştırıp kızlara karşı ilgimi bitiriyor psikolojik travma yaşadığımı düşünüyorum artık dayanamıyorum
- +1 yıl
dediğim gibi tamamen okb yüzünden sadece bunu kafana takmayı bırak tatile git, yeni bir hobi edin, yeni insanlarla tanış ve başka şeyler ile ilgilen eğer bu sorunun ilerlerse okb için bir psikiyatri uzmanına görün ama bu tamamen seninle ilgili
- +1 yıl
yani sen gay filan değilsin korkularının üzerine git içindeki ses sana eşcinsel olduğunu söylerse bir gay olamdığından emin olabilirsin
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim çok mutlu oldum peki şimdi bunları yenmem için napmam lazım?
- +1 yıl
yapman gereken bu düşüncelerden olabildiğince uzaklaşmaya çalışmak mesela ben sürekli elimi yıkamak istiyordum beynimin bir yanı elin tertemiz derken diğer yanı kesin temizlenmedi diyordu bir sabun kutusu bitiriyordum ama bunu yenmek için o dürtüyü bastırmaya karar verdim beynimin bir yanı her ne kadar elimin temiz olmadığını söylesede daha fazla yıkamadım ya da hep bir şeyler kontrol etmek istedim kapıyı kilitlerken, çöp atarken, hazırlanırken... o anı net bir şekide hatırlamama rağmen abartısız kırk kere kontrol ediyordum ve özgüvenim tamamen yok olmuştu bunlar küçük şeyler ama nedeni aynı aynı o dürtüye ben gay değilim demeyi öğrenmelisin bu konuda aile ve arkadaşlarından da yardım alabilirsin ama sen o dürtüye söz geçire bilinen emin ol o dürtü sen farketmeden yok olacak
- +1 yıl
yeni arkadaşlar edin, kitap oku, seyahate çık, yeni hobiler edin mesela bir kitap yazmaya bile çalışa bilirsin ama dediğim gibi içindeki o ses her sen eşcinselsin dediğinde kendine bu o hastalık yüzünden oluyor ben eşcinsel değilim de ve bu düşünceleri bir kenara at
Soran+1 yılEvet bende onu istiyorum çünkü hayatımın aşkı ile geçiricegim birsürü yıllar var
- +1 yıl
olmazsa bakırköy hastanesinde kessin tedavi varmış oraya gidersin🤣🤣
Soran+1 yılBakırköy Dr Sadi konuk hastanesi arkadaşım dedi burda tedavisi varmış
- +1 yıl
seviyorsun ya işte kızı, ilişkiler bazen inişli çıkışlı olabilir hiç bir şeye gerek yok o senin hayatının aşkı ilk gerçeğin değili mi bunu düşünmen bile bunu yenmeni sağlayacaktır
Soran+1 yılBencede haklısın yenicem artık
+1 yılDicek bişey bulamadım Allah kimseye vermesin böyle bişe
13 Yorumla
Soran+1 yılBende memnun değilim'ki
- +1 yıl
Piskilojik olabilir doktora git
Soran+1 yılÖyle yapıcam
Felak nas oku seytan vesvese veriyor bi psikologa da git derim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 551 cevap paylaştı.
+1 yılYeni bir Bülent ablamı geliyor
03 Yorumla
Soran+1 yılAslında Okb hastasıymışım yani hoşlanmamama rağmen zihnim hoslandigimi tekrarlayıp beni rahatsız ediyormuş zaten sevdiğim kız var kolay kolay olmaz
Soran+1 yılVe dediğin komik değil dostum bunu ben kendim seçmedim zihnim ile savaş yapıyorum eğer öyle olursam zaten benim için hayatın amacı kalmaz
- +1 yıl
Geçmiş olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılBiseksüel olabilirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma 2-3 günde olcak iş gibi gelmiyor hiç
- +1 yıl
Belki sonradan anlamışsındır ama bu durum seni rahatsız ediyorsa bir psikolog ile görüşmen senin için daha iyi olabilir.
belkide psikolojiktir kardeşim
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle kardeşim bencede sevdiğim kız yüz vermedi böyle olmaya başladım nasıl yenicem anlamadım ama daha 2-3 gün oldu
Hayırlı uğurlu olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini buna inandırma bence 3 günde olcak şeymi?
04 Yorumla
Soran+1 yılBencede saçma takıntı gibi geliyor
Cevap sahibi+1 yılAynen ya da hevesmi desem bilemedim ama kesinlikle geçici bişey
Soran+1 yılAynen birsürü kızla birlikte oldum onların tadı damağımda sonra erkekleri merak ettim nasıl diye sonra böyle oldum
Cevap sahibi+1 yılİnsanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş 😅 şu an anladım kesinlikle kendini kandırmışsın erkeklerden hoşlandığın falan yok
- Aşk İlişkileri konusunda 800 cevap paylaştı.
+1 yılYou are gay? 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılKomik mi
- +1 yıl
Evttt, salak
Soran+1 yılLan benmi istedim böyle olmak kodugumun salağı ayrıca kesin birşey yok daha
- +1 yıl
Tm
İşin kötü
06 Yorumla
Soran+1 yılBende anlamadım nasıl yenicegimi çok kötü hissediyorum
Soran+1 yılNasıl yapicam
Soran+1 yılOna eminim zaten
+1 yılGit psikoloğa bence hatta psikiyatr e
00 Yorumladostum kendin karar ver ne istediğini
00 Yorumla
+1 yılEşcinsel labilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsaglam becerilirsen sogursun
04 Yorumla
Soran+1 yılSeks anlamında sevmiyorum
Cevap sahibi+1 yılilerde severisn
Soran+1 yılKızlar hoşuma gidiyor o konuda ama sevgi anlamında böyle olunca kafam karıştı sevdiğim kızdan yüz alamamama bağlıyorum bunu
Cevap sahibi+1 yılinsallah ama sanmam
Bir sorun yok bence
13 Yorumla
Soran+1 yılVar var hemde çok
+1 yılBi... olabilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum ama istemiyorum ayrıca 2-3 gün oldu
- +1 yıl
Hormonlarla alakalıdır. Fazla kilon varsa sağlıklı şekilde vermeye çalış
Soran+1 yılBiraz aldım eskisine göre ama boy var
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında