Çevrenizde tanıdığınız veya tanımadığınız, temiz hatta hiç sevgilisi olmamış, eli kimsenin eline değmemiş kız var mı?
Cevabın nedir?
"Temiz" olmaktan yana anlayisiniz bu demek...
Oysa eline belki erkek eli degmemis ama yüregi, akli kirli, pasli bircok insan var...
Temiz sayilirlar mi nazarinizda?
Temiz olmayi böyle sinirlandirmak sadece cok ahmakca kusura bakmayiniz ama
Bazi insanlar sadece sever ve bu onlari kirletmez...86 Yorumla- +1 yıl
Bir ara hatırlat, fıstıklı baklava ısmarlayacağım..
+1
Soran+1 yılYaptıkları filler kirletir ama.
Soran+1 yıl* fiiller
- +1 yıl
bu kızı seviyorum.
En İyi Cevaplar
İnsanın kalbi temiz olmalı
32 Yorumla
aynen bu siteye üye oldugumdan beri kadınlardan nefret ediyorum bilmiyorum yazıları çok kötüler çok şükür bu yaşıma kadar kadına muhtaç olmadım ihtiyaç duymadım sadece tek istedigim birine sabahları günaydın yazmak beraber dışarıda kahvaltı yapmak ama bundanda tiksinmeye başladım
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı. Annem var dio nerdeyse. d
Senin demek istediğin şu.
Davul patlamamış ama tokmağında deymedigi yer kalmamış insan çok. Yani sözde bakire.01 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir şey olmamşlardan bahsediyorum.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
24Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sevginin ifade ediş şekillerinden biridir dokunmak da. Yorumlarda okudum biriyle çıkmamışsın haliyle sarılmamış, öpmemiş, saçlarını koklamamışsın bu hissiyattan yoksun kaldığın için yargılamakta çok haklısın. Ama bilmen gereken şu var ki bir insana saf sevgiyle dokunmak başka baştan aşağı artniyetle arzuyla dokunmak başka. Temiz olmak bedenen mümkün olduğu kadar kalben de mümkün. bir insanın elini tutmakla mahremini açmak arasında çok fark var. Eşitmiş gibi konuşmak doğru değil.
18 Yorumla
Soran+1 yılPeki şunu sormak istiyorum. Evlenmeden önce dokunduğun insan evlendiğinde dokunduğun insanla aynı kişi olmasa. Bunu evlendiğin insana nasıl söyleyeceksin? Normal mi karşılayacak? Önemli değil karıcım nasıl olsa sevgi çok önemlidir dokunsan ne olacak mı diyecek? Hatta fotoğrafınız var mı sarılırken merak ettim göstersene mi diyecek?
- +1 yıl
Tabiki bu dediklerimin hiçbiri olmasa daha iyi. Benimki bir çeşit avuntu bile olabilir hatta söylediklerim doğru şeyler demiyorum ama hayat bu. Keşke birinin elini tuttuğumda o ilk tutmuşluğumdaki saflığım kalmış olsa, bitmemiş olsa. Bak her insan kendisi için en iyisini ister genelleme için söylemiyorum inan coğu erkek kızlarla vakit geçirir dilediğini yapar ancak en sonunda temiz kız ister. Niye çünkü öyle makbul ama Allah'ın terazisi dengi dengine verir. Benim için de öyle.
Soran+1 yılEven avuntu. Büyüğünden hem de. Herkes diyor ki gerçek aşk istiyorum. İstemeye gelince istemek kolay. Peki ne kadar hak ediyorsun bunu? Benim bildiğim gerçek aşk birbirinize özel olmanızdır. Başkasının olmamasıdır. Yanlış mı? Gözünüz başkasını görmez. Durum böyle olunca insanlar diyor ki : gerçek aşkı bulamıyoruz. Adam akıllı sevmiyorsun da ondan. Sevsen ayrılmazsın; ilk, tek ve son o kişi olur. Ayrılsan bile peşinden koşarsın barışmak için.
Soran+1 yılİlkin mi yani senin? Kaç yaşındasın? Peki sonun olacak mı?
Soran+1 yılO kaç yaşında?
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBakire çok var. Yapmayın lütfen Türkiyede yaşıyoruz bir Avrupa ülkesinde değil.
Hiç sevgili olmamış 20 yaşın üstünde pek yok 20yaşın altında var.
Eli eline değmemiş... Bunu hiç görmedim. Vardır ama mutlaka... Çok dindar kızlar da var.42 Yorumla
Soran+1 yılDoğrudur. Ancak sadece büyük günah değil, öpüşmek de var bunun içinde bence.
+1 yılAllah'a şükür temizim ve çevremdede benim gibi çok kız var ailemden aldığım terbiye ve Allah korkum var ama ahir zaman bu zaman Allah herkesi ıslah etsin ne diyeyim
71 YorumlaBiriyle sevgili olunca temiz olmuyor mu? Senin hiç sevgilin olmadı mı
Teraziyi biraz eşit tutun. Bakire istersin onu anlarım ama mükemmel kadını aramak için yeterice mükemmel olmak gerek. Ben sana sorucam temiz erkek kaldı mı peki?03 Yorumla
Soran+1 yılEvet olmadı. O yüzden temiz istiyorum ya.
Soran+1 yılYaptığın fiilleregöre kirleniyorsun ama.
+1 yılCidden sasiriyorum arkadas cevremde onune gelene veren birsuru kiz var ben bu tip seyleri evlenegim kisiye saklamayi tercih ederim ve oylede yapiyorum
53 Yorumla
Soran+1 yılNe demek önüne gelene veriyor? Yani tek şart karşılaşması mı? Erkeğin istemesi mi? Detaya girsen biraz.
- +1 yıl
Yani isteyene veriyolar kendileride firsat yaratiyolar erkekler zaten dunden razi.
Soran+1 yılNeresi peki burası? İl, ilçe olarak?
+1 yılTemiz kız ararken insan kendininde ne kadar temiz olduğuna dikkat etmeli bence sadece karşındaki kişiyi değil
23 Yorumla- +1 yıl
Yani herseyde genelleme yapmayin tabiki temiz olanlar varr
Soran+1 yılYeteri kadar temizim.
+1 yılKardes siteye bakarak yorum yapma. Bende kendini esine saklayanlardanim.
Bir insanin basortusune veya sacina bakmayacaksin. Kalbine bakacaksin.
Allah korkusu varsa tertemizdir o :)06 Yorumla
Soran+1 yılMaşallah ne diyim. Kaç yaşındasın?
- +1 yıl
18 yasindayim
Soran+1 yılGüzel. Ben de 18 yaşındayım. Ben de kendimi saklıyorum
- +1 yıl
En iyisi.
Soran+1 yılPeki açık mısın?
- +1 yıl
Turbanliyim
+1 yılEğer sende öyle isen merak etme karşına elbet çıkar Allah yüzüne güler ama yok ben her boku yedim evleneceğim insan böyle olsun diyorsan sittin sene bulamazsın.
10 YorumlaOlmaz mı ya elbet vardır. Bende bu işlerle pek ilgilenmeyen biriyim hoşlandığım oldu normal olarak ama kimseyle çıkmadım. Sanırım evlenmem de böyle devam ederim😊
01 YorumlaBiraz önce bir sorumda sevgilimle hiç opuşmediğimizi hareketlerine dikkat ettiğini bana saygı duyduğunu söyledim cevap veren bir çocuk bana saymadığını bırakmadı. İlk sevgilimdi 20 yaşındayım sadece sarıldı. Doğru ve özel bir adamı beklediğimden olmadı ama
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl"Kirli beyin" aramak lazım o zaman bu devirde. Malum içi boşaltılıyor kavramların, tersine döndürüldü kavramlar artık.
Cidden yazık. "Var" diyen şu hemcinslerime daha da yazık.02 Yorumla
Soran+1 yılKirli beyinle ilgili dediklerin doğru. Var diyenlere niye yazık? Hiç mi yok yani?
Cevap sahibi+1 yılBüyüyünce inşallah ablası, birgün anlarsın sen de belki denilmek istenen asıl şeyleri. Uçurtmayı Vurmasınlar'da İnci'nin dediği gibi. "-Neden uçmuyor İnci? -Uçar birgün."
Umut var yani. Kolay gelsin.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılBakire olanı bulursun da eline erkek eli değmemiş, sevgilisi olmamış bulamazsın kardeşim.
Ne hazindir ki sonumuz artık böyleye döndü...017 Yorumla- +1 yıl
benim kapalı bir sevgilim vardı elini tutmama izin vermedi öyle demeyin bence
- +1 yıl
Ben geneli için söyledim. İstisnalar kaideyi bozmaz @Liionel_ronaldo
- +1 yıl
tamam sadece yaşadığımı söyledim @Sakaryalim
- +1 yıl
:) :) @Liionel_Ronaldo
- +1 yıl
neden güldün saflığıma mı @Sakaryalim
- +1 yıl
umarım sen de kapanırsın ve o zaman anlarsın ne demek
- +1 yıl
@Liionel_ronaldo
1) Ben senin saflığına gülmedim. Tebessüm etmek sadakadır.. Alay için tebessüm edilmez
2) Ben zaten KAPALI bir bayanım. Neyi bilmeden konuşuyorsun burda!!
Kaybol yorumumun altından!!! - +1 yıl
özür dilrm kapalı olduğunu bilmiyordum ama eline erkek eli değmemiş bulamasın yazdığını görünce seni açık bir kız sandım
- +1 yıl
Devir değişti artık.
bu namus meselesi kapalılık açıklık durumu değil!
Evet gerçeği itiraf edeyim kapalı çok bacım var her boku yiyen.. Açık olup kendine nefsine hakim olan da var..
Tekrar ediyorum bu KAPALILIK , AÇIKLIK durumu değil, KARAKTER VE AİLE TERBİYESİ meselesidir!!!
@Liionel_Ronaldo - +1 yıl
insan sevince bazı hataları görmez belki ele ele tutma falan ama öpüştüyse asla affedemem
- +1 yıl
sizi sinirlendirmek istememiştim google da ararken bu soru çıktı eski soruymuş sanıyoruım da
- +1 yıl
@Liionel_ronaldo
Öpüşmeyen kız kaldıysa senin olsun!!! - +1 yıl
ya ben kendim bile öpüşmedim bakir bir erkeğim ya niye öyle dedin ki
sen kapalısın madem öpüştün mü yhani - +1 yıl
Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz!
Çok belli zaten. Profil fotondan bakir olduğun!!!
@Liionel_Ronaldo - +1 yıl
öncelikle arkadaşım lionel_ronaldo'nun selamı var. az önce engellemişsin.
google da kizlarsoruyor sakaryalim bakir yazdım bu konudaki cevaplarınız çıkıyor.
Kapalı bir kızım demişsiniz ona ama burada yazdıklarınız kapalı bir kıza yakışan şeyler mi
Hem kapalı olmak hem de zina etmiş bir erkekle evlenmeyi istemek. bişey demiyorum. arkadaşım için
yaptım bu küçük iyiliği. şu sorudaki cevabınız çok manidar
www.kizlarsoruyor.com/.../q1450878-bakir-bir-erkek-mi-yoksa-tecrubeli-bir-erkekle-mi-evlenmek-isterdiniz - +1 yıl
bu sorudaki cevabınız işte başkalarını eleştirken kendinize bakmanız gerekitğini anlatıtor kapalı hanım
www.kizlarsoruyor.com/.../q1450878-bakir-bir-erkek-mi-yoksa-tecrubeli-bir-erkekle-mi-evlenmek-isterdiniz
Sen temizmisin sen temizsen vardir yoksan temiz biride yoktur
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet temizim.18 yaşındayım kimseyle çıkmaıdm. Hiçbir şey olmadı.
+1 yılElbette temiz erkeklerin oldugu gibi temiz kizlarda var
20 Yorumla
+1 yılBakire ama orospudan daha o* arkasi tren yolu olmuş çok var panpa yollimmii
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılElbette var, vardır.. Ama bir şey soracağım benim bir tane sevgilim oldu 4 sene boyunca el ele de tutuştuk sarıldıkta hatta öpüştükte bu benim temizliğimi siliyor mu?
28 Yorumla
Soran+1 yılSen belirle artık onu.
Cevap sahibi+1 yılBen senin düşünceni merak ediyorum? Onunla ayrıldık ve ondan sonra bir kişiyle bile konuşmadım. Artık konuşacağım kişi evleneceğim kişi olmalı diyorum. Buna rağmen bana pissin dersen peki.. neyse..
Soran+1 yılKaç yaşındasın?
- +1 yıl
bence silmez
Cevap sahibi+1 yıl20 ye girdim.
Cevap sahibi+1 yılHaklısın sinem teşekkürler
Soran+1 yılKendi değerlendirmeni kendin yap tabii. Ama şahsen ben asla öpüşmüş bir kızla birlikte olmazdım.
+1 yılVar kundaktaki bebe. :D bu ne yaw nasıl bir kafadasınız?
015 Yorumla
Soran+1 yılNamusuna verdiğin değer bu mu?
- +1 yıl
namusumu sorgulamak sana mı düştü? Ben senin zihniyetini yargıladım.
Soran+1 yılGerçek istemeye gelince istersin ama di mi? Ne kadar hak ediyorsun peki?
- +1 yıl
Dinle ergencan. Senin gibi karşısındaki büyüğüne saygılı konuşmayı öğrenememişlerle daha tartışamam. Ben evli ve çocuklu bir bayanım. O yüzden tek bir laf daha edersen şikayet etmekten çekinmem.
Soran+1 yıl*Gerçek aşkı.
Soran+1 yılHanımefendi eğer evlenmişseniz sizin zaten yolunuz belirlenmiştir. Ona bir şey diyemem. Ama şunu sormak istiyorum. Eşiniz ilk, tek ve son aşkınız mı?
- +1 yıl
İlk aşkım değil dolayısıyla tek aşkımda değil ama son aşkım şuanda.
Soran+1 yılPeki onunla ilk aşkınız veya bundan önceki aşklarınızı tartışıyor musunuz?
Soran+1 yılVeya çocuklarınızla.
- +1 yıl
Yoo tartışmıyoruz niye tartışalım ki? Geçmiş gitmiş insanlar.
Soran+1 yılNeyse söylenecek başka bir şey söylemeyeceğim.
- +1 yıl
Senin çok fazla korkun var bu konuda galiba üzücü.
Soran+1 yılDiğer üzücü bir durum ise sizin gibi evli bayanların hç korkusunun olmaması. Üzülen çocuklarınız olabilir.
- +1 yıl
Terbiyeni takın napıyomuşum ki ben korkucak. Niye üzülecekmiş benim çocuğum? Dengesiz
+1 yılEvet var ben kardeşim ve kuzenim bunları sayabilirim tanıdık olarak :)
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılBunu diyen acaba hic sevgilis olmadimi bakmadimi kimseye temiz istiyosan temiz olacan erkegin namussuzda or*spusuda dolu ortada
11 Yorumla- +1 yıl
Benim sevgilim oldu ama Ben hiçbir kızı öpmedim sevişme yatak zaten hiç olmadı garip gelebilir ama dokunmaya bile kıyamadım. Ben bunu önce Allah'tan korktuğum için sonra da evleneceğim kadına ihanet olmasın diye yapmadım. Yaşım 24 üniversite falanda bitti. Birçok ortam gördüm ama uzak tuttum kendimi. Her haltı yiyip temiz kız arayanları zaten hiç sevmem. Sağda solda milletin namusuna göz dikip gezenle hiç arkadaş olmadım. Elimden geldiğince uyardım. Şimdi sence temiz kız istemek hakkım değil mi?
Her sevgilisi olan kız pis değildir kardeşim pis olan kız evlenmeden o işi yapanlardır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayatında belki hatalar yaptı yanlışlar yaptı, birisine kandı, İnsanız ve hata yapıyoruz. Bence temiz olmanın onla alakası yok yanlış düşünüyosun
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet var alakası
Cevap sahibi+1 yılkendi düşüncen başına gelmeden bilemezsin, burada konuşması değil
Soran+1 yılYani?
+1 yılHerkes dönüp kendi temizliğine bakıp sonra cevresini sorgulasa keske.
02 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu sorduğum için benden bahsediyorsan evet temizim.18 yaşındayım ve şu ana kadar kimseye elim bile değmedi.
- +1 yıl
Sitenin genel durumunda bahsediyorum. malum temizlik icerikli sorular yayginlasti su siralar.
Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. yok la herkes ya birine aşık ya verdi verecek ya da hamile :(
00 YorumlaVar.
Teyzemin 4 kızı öyleydi, 4 dü de namusuyla evlendi.
Yinede var. Türkiye'de bile çok00 YorumlaVardir tabiiki bu sitede donen muhabbetlere bakinca yok gibi gozukuyo ama var kasarlik moda olmus
10 Yorumla
+1 yılOkadar kız içinden sadece 1 kişiden %100 eminim :) yani 1 tane var ama zor bozulmamış hiç sevgilisi olmayan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilisi olmamış az ama bakire var hala ve gitgide sayıları azalıyor piyasadaki piçler yüzünden.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılÜmitsizliğe kapılıyoruz ama ciddi var çok fazla denk geldi aslında bana
00 Yorumla
+1 yılKendi adima konuşayım cok şükür Rabbime beni sasirtmadi.. lakin ben ölene dek rahibe gibi kalacağım:) mutsuz olmamak için evlenmeyecegim
00 YorumlaValla kardeş illaki vardır. Ben bir erkek olarak temizsem kızda vardır bulana kadar aramaya devam. Not : sevgilim oldu ama ne öptüm ne başka birşey. Sadece adam gibi sevdim uzaktan masumca...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç kalmadı... Bu devirde çoğu genç kız önden arkadan elden ağızdan almış oluyor genelde...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvar tabiki de neden böyle düşünürsünz ki bül güle karga çöplüğe götürür etrafındaki insanları herkes gibi saymamak genellememek gerektir.
00 Yorumla
+1 yılHahahahah napcan :D sen önce kendinden haber ver :D
00 Yorumlaben evlenecem öylede birini arıyomm ama nasip kısmet...
00 Yorumla
+1 yılVardır ama nesli tükenmektedir sanırım, ama burdaki kızları görünce bakış açım değişti. Özelliklede cinsellik bölümündeki fantezileri görünce
00 Yorumlabaşkasının eli kızın eline deymemişinden bulursun bulmasınada o el illaki başka yerlere deymiştir:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltabiki kalmadı. cidden safsn sen be. önden yapmasa bile arkadan kesn yapmştr
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben varım da el ele değse temiz olmuyormu yani sevgilisi falan olsa anlayamadım ben onu
01 Yorumla
Soran+1 yılEli kimsenin eline değmemişten çıkarılacak sonucu anlayabilecek kadar zaeki insanlar olduğunu düşünüyorum buradakilerin.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu durumda temiz erkek kaldı mı diye de sorarlar ve haklıdırlar.
10 Yorumla
+1 yılVar tabi ya benim kapalı bir sevgilim vardı elini bile tutmama izin vermezdi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilim oldu bir tane. Ama el ele tutuştuk sadece. O da 2 kere. Bence ben hala temizim.
00 YorumlaTemiz erkek kaldimi ACABA?
Lol..30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Vardır da sen hak etmiyorsun!
13 Yorumla
SoranHak etmemem için gerekli sebep nedir?
Soran+1 yılKimseye dokunmamış biri temizi hak etmezse kim eder.
26 yaşında hiç sevgilisi olmamış kızlar bile var..
30 Yorumla
+1 yılVar tabi. Umarım birbirinizle eşleşirsiniz.
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin.
el ele tutuşmak kirlenmek mi
05 Yorumla
Soran+1 yılİki insan ne için el ele tutuşabilir ki sence?
Soran+1 yılPeki araları bozulsa. Ayrılsalar. Sonra başkasını bulup onunla da el ele tutuşsa. Sonra başkasıyla. Sonra başkasıyla. Ee ne oldu namus? Ne oldu gerçek aşk?
Soran+1 yılBir kızın ilk ve tek aşkı olmak da namustur bence.
+1 yıltemiz erkek kaldı mı?
21 YorumlaTemiz erkek kaldı mı acaba?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Ben temiz olduğum için sordum. Benim gibi olupta kız olan var mı diye.
var komşunun kızı 7 yaşında..
00 Yorumlayalandan var diolar hacı yok öyle bir gız.
00 Yorumla
+1 yılumarım vardır
yoksa evlenmeyi düsünmüyorum00 YorumlaVar ne yapıcan kardeş isticwk misin : D
00 Yorumla
+1 yılNamus iki bacak arasinda degil unutma
10 YorumlaI'm here.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu siteye bakma dışarda çok var.
00 YorumlaKaldı..
00 YorumlaVarsa bitane de bana bulunda evleneyim cidden
00 Yorumla
+1 yılkaldı
00 Yorumla
+1 yılVar kezbanlar
03 Yorumla
Soran+1 yılFotoğrafın diyor bunu değil mi? Sen değil.
- +1 yıl
l*n yerli Bakuluyum. Lool.
+1 yılvar elbet..
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?