Gerçekten seni kullandığını anlamadın mı? Abin erkek kuzenin erkek kardeşin yok mu? Bi sor bakalım sevdiği kızdan öyle fotoğraflar ister mi? Karşı tarafa kızmıyorum senden böyle şeyler isteme cesaretini sen vermişsin oda istiyo bak benim kız kardeşim abisinin telefonunu uyuyunca açıyo Allah affetsin böyle kızlar görmüş gösterdi sevgilimle tanış diye ısrar etti erkek kardeşime dolapta ki kaşarı atıp ben tanışalı çok oldu sen o sıra uyuyodun dedim o anladı beni yaşadığım bi durumu anlattım asla genelleme yapmıyorum. O telefonlar erkek arkadaşlarının elinde de geziyo kanka ver bişeye bakıcam ve çoğu erkek kendi gösteriyo yolda giderken kulak misafiri olduğumuz insanlarda oluyo ya hiç erkeklerin sohbetlerine şahit olmadın mı? Seven erkek böyle bi cümlenin yanından geçmez sana saygısı olsa istemez kii zorlaması ayrı düşündürücü sana atla dese atlıcak çatıdan? Erkek arkadaşın diye eşinmiş gibi davranamazsın adı üstünde erkek arkadaşın kocan değil, evliliğe ne kaldı ne anlamı kaldı genelleme yapmıyorum ama çoğu anlatıyo hatta çoğu kız arkadaşına anlatıyo bi avukat arkadaşım var erkek arkadaşı kız arkadaşının özelini atmış yemin ederim gözümle gördüm algılayamadım defalarca sordum sana niye atıyo ne alaka diye arkadaşımın yüzüne seninle de böyle şeyler hayal ediyo ondan atmış dedim yok kankam vs dedi ama kankalara bile inanmıyorum çok nadir yok da demiyorum sevgilinle buluş tüm fotoğrafları sil hatta telefonuna format at noldu anlamadım de bidaha isterse de atma haberleride mi izlemiyosunuz 🤦🏻♀️
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ya şunu anlamanız gerekiyor, Nude isteyen bir sevgilinin sevgisinden şüphe edin çünkü böyle insanlar çoğunlukla kızlarla gönül eğlendirmek için birlikte oluyorlar. Atma Nude falan bırak ağlasın, ne hali varsa görsün. Yapabiliyorsun hatta hiç bir zaman atma eğer bu yüzden senden ayrılacaksa da bırak ayrılsın ya. Ne kadar karekter siz insanlar var. Sen o canını böyle insanlar için sıkma, değmez. Hatta o ayrılmadan sen ondan ayrıl ve hatanına bak.
Mutlu ol canım ❤81 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılSenin adına üzgünüm ama sevgilin seni sevmiyor bedenini seviyor senin yoklugun olmayacak onu ağlatan bedeninin yokluğuna dayanamıyor. Umarım gerçek değildir bu soru
100 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Nude isteyen erkeklerin sevgisinden ben şüphe ederim. Bana göre böyle kişiler sevgiden yoksunlar ve daha çok kadınların bedenleriyle ilgileniyorlar. Kalple sevmek bu değil çünkü.
13420 Yorumla- +1 yıl
Tebrik ederim , bu düşünce yapısının oluştuğu erkek sayısı çoğalır umarim
- +1 yıl
Yemin ederim teksin..
- +1 yıl
@dilaraainaann boş yere yemin etme canım
- +1 yıl
Adamsın abi
- +1 yıl
Gercek dusunceli bi adam ❤
- +1 yıl
Haklılık bir vitrin olsaydı sözünü en başa koyarlardı
- +1 yıl
Aynen oyle çok doğru söylediniz
- +1 yıl
Adamsın!..
- +1 yıl
@TheCeketli bakin bu adamin nesli tükenmek uzere dkdkdkifi
- +1 yıl
Ben de sana katılıyorum. "Evlenmeden olmaz." :D
- +1 yıl
Aferin kızları düşürmeyi biliyon
- +1 yıl
100. Olmanın sevinci içindeyim 😅😆
- +1 yıl
Düşüyor böyle gundi
- +1 yıl
Neslini çoğalt abim 12 çocuk falan yap hepsindende 12 şer çocuk iste
- +1 yıl
@kitapcümleleri244 12 çocuk yapmak zor ama ben 3 tane yaparım eşime de yazık acımasın canı 😀
Bizden gelenler de 3, 3, 3... diye çoğalsın yeterli :D - +1 yıl
Bence adam bile yorumunun tutulcağını düşünmüyordu djjdjdjdj
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
269Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
u +1 yılKıllı kıllı nude at daha istemez, ağlaya ağla helak olmasın
110 Yorumla Merhaba!
Evet oldukça zor bir soru. Gerçek şu ki gerçekten seven kişi sevgilisinden her gün nude istemez. Tamam yani iş veya müsaitlik durumlarının kısıtlı olması nedeniyle özlem doruklarda gezdiğinde nude istenmesi olayını anlayabiliyorum ama her gün istenmesi çok saçma geldi bana. Sevgiliniz sizinle cinsellik amaçlı birliktelik yaşıyor sanki..91 Yorumla- +1 yıl
sanki değil, öyle.
1 tane istemiş yetmemiş beyefendiye :D
şu eksileyen hatun da sapık galiba.
+1 yılSorunun detayında troll ibaresi aradım ama gerçekmiş
100 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 450 cevap paylaştı. At at o açık saçık resimleri, ondan sonra ayrılınca bana şantaj yapılıyor diye intihara kalkışıp show haber bültenlerinde ağlamayın! :D
Bu nasıl bir düşüncedir, nasıl bir kafa yapısıdır? ! Işin ilginç tarafı ise bu tip fotoğrafları sevgilileriyle paylaşan kızlar genelde tahsili iyi olan üniversite mezunu kızlar oluyormuş! Yanlız sonra şantajmış, internet köşelerinde resimlerim paylaşalıyor diye kimse çıkıp ağlamasın ve zaten hakkınız da yok çok çünkü zamanında o fotoğrafları hepiniz isteyerek paylaştınız kimse kafanıza silah dayamadı! Cinsellik yaşarken kendini videoya çeken kesimi hiç konuşmuyorum bile sanki p*rno yıldızı olmak istiyorlar :D30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılYahu sen bir önceki soruda evli değil miydin? Kocan çok tipsiz olduğu için boşanmak istiyordun.
Hangi ara boşanıp kendine sevgili buldun?
Tamam trollsün ama biraz destekli at.
40 Yorumla çocuk musunuz Allah aşkına ya kendinizi neden mücevher gibi sunarsınız şu adamların önüne arkadaş aşk için yemin ederim artık zeka gerek bunun da dersi verilmeli kursu falan açılmalı her önüne gelen sevgili olmamalı sorulara bak ne saçma sorular çıplak fotoğraf istemiş atıyorum da sürekli olmaz falan filan sabahtan beri bu tür sorular geliyor karşıma arkadaş biraz kadınlık gururunuz olsun lütfen onuda ayaklar altına almayın her denileni yap sonra bir isteğini yapma adam beni dövdü şiddet uyguladı de afedersin de o zaman kaldırma adamın poposunu her dediğini yapma köle misin sen? satılık mal mısın? her istenileni yapmak zorunda mısın sonra onlar sana şantaj olarak geri döner demedi deme kardeşim
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. İlginç adammış gerçekten.. Nude isteyip ağlamak ne demek ya? Seven insan bunu yapar mı? Zaten sevgi karşılıklı ise duyguların kabardigi zamanlarda sevdiğin sana istemeden atar nudeyi. Atmazsa da canı sağolsun. Ben normal foto bile istemem. Güvenen , isteyen kişi kendisi atar zaten.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu nasıl bir sevgi bu nasıl bir aşk.. bence hiç biri değil tamamen çıkar ilişkisi 1 hafta atma 2. Hafta erkek arkadaşın baskasinda mutluluk arıyor olacaktır. Umarım nude lerini yedeklememistir sonra buralarda ağlarsın erkek arkadaşım nude resimlerimi int. Te sızdırmakla tehtit ediyor diye
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılE sende atma her gün her gün sevgilini tahrik ediceksin diye neden nude atıp kendini kullandırıyosun?
20 Yorumla Ağlıyorsa ayrıl bu kadar mı zor?
Ayrıca ilk alıştırmışsın suç sende kusura bakma atmasaydın en başta canım.50 YorumlaSadece cinsel ihtiyacını gidermek için senle ilgileniyor olabilir mi?
Sana olan sevgisini hissedebildin mi?
İnsan aşık olduğu kişinin gözlerinin içine bakamıyor zaman zaman yanakları kızarıyor.
Birde kalkıp hergün nude mi isteyecek? Bence reddetmeli ve konuşmayı kesmelisin seni sürekli
Elinin avucunda görecekdir. Hatta bir not veriyim arkadaşlarına bile senin hergün kendisine nudeler attığını gülerek, alay ederek söylemiştir bile.
(Yazım yanlışım varsa affola)53 Yorumla
+1 yılKesin arşivleyip ayrılınca ya da ayrılmadan ifşa sayfalarına atacak orada gelen yorumlar daha pisleşirim ama gerek yok bukadar istemesinin en mantıklı nedeni bu ola bilir daha mantıksız olan erkek arkadaşın first class bir abaza.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 387 cevap paylaştı. İhtiyaç üzere dile getirilen bir muhtaciyet olduğunu düşünüyorum. Gerçekten sana bağlılığından da yapıyor olabilir (farklı maceralardan kaçınmak için); öte yandan takıntılı bir sapkınlık durumu da olabilir. Başka işaretleri de yorumlamak lazım.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAğlaması hikaye , sebebini hâlâ anlamadın mı? Seni ikna etmenin yolunu bulmuş , bu yüzden ağlıyor numarası yapıyor. O bunu yaparken kendisine bile ne kadar saçma geldiğini düşündüğü dakikalar hatta saniyeler içinde , senin yumuşak kalbin dayanamıyor ve fotolar ona gidiyor hepsi bu. Yapma bakalım iki gün sonra nasıl fevrilestigini göreceksin. O zamanda seni gerçekten seven biri olmadığını umarım anlarsın.
00 Yorumla Baska bir derdin var mı diye sordun mu sizin ki adı sevgili bence adamın amacı kendi zevki seni sevmiyor kesin ilişkinizde var birlikteliğiniz adamı kesmiyor neden böyle kişileri seviyorsunuz
Şiddet dayak atan Argo konuşan insan içinde sizi bozanKendi zevkini düşünen ve size ısrar edenSizi merak etmiyen sormiyan Neden bunları seviyorsunuz00 YorumlaNude isteyen erkek zaten samimi gelmez seni sevmiyor, atma zaten bugün atarsın yarın sana neler yapan o nudelerle güvenme bence.
40 Yorumla
+1 yılAyrılmadığına göre istemesi hoşuna gidiyor sanırım.
41 YorumlaNiye böyle birşey yapmak zorundamısın?
Göndermiyorum istersen defolup git de bu kadar?
Cinsellik üzerine ilişkimi olurmuş
Kendini kullandırma
Bu benim düşüncem
Kusurabakma.23 Yorumla- +1 yıl
aynen ya gerzek gibi ağlıyomuş bi de
Aşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı. Bence agarligini koy ve atma bu şekilde yumuşadigini gormus ki yapıyor belki numara yanii bi gun aglar iki gün ağlar susar sonra bu ne bebeklik
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. İstediği kadar ağlasın atmak zorunda değilsin 3 gün atmasan belki ayrılacak ama seni sevip sevmediğini anlayacaksın
20 YorumlaBu zamana kadar hiç istemedim. İsteyenden de pek hayır beklememek lazım. Koyuna çobanlık yapmayı ne çok seviyor kadınlar (!)
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNude isteyen erkekten korkulur Aga. Erkek milleti gururuna yediremeyince ifşa eder. Çünkü günümüzde onur adlı eser kalmamış hemcinslerimde. Karşılıklı ilişkilerin bir anlamı olması lazım. Seni kalben sevmiyor o oğlan kusura bakma. Daha nice kızlardan alıyordur. Yazık, sizin vücudunuz bu kadar değersiz mi de kamu malı gibi herkese atıyorsunuz. Benim bir tane sevgilim oldu, 4,5 yıllık bir ilişkimiz oldu bana, 3 yıl boyunca elini tutturmadı. Bu kadar sağlam ve karakter sahibi idi. Yolu açık olsun.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Katikatur Yok be Usta benim kadar çevremde bu konuda hassas insan görmedim. Sorun bende değil. Kimseye de elimi tutturmadım. Namusumla, şerefimle, onurumla yaşadım. Hiçbir kızı üzmedim. Yanaşan olduysa da kendimi korudum ve sakladım.
Cevap sahibi+1 yıl@Katikatur Çok yanlış düşünmüşsün karaktersiz olmayacaktı, ben kimseye de asılmam ve kimsenin vücudunda gözüm yok. Tutturmadı derken yani elini kendi isteğiyle uzatmadı ve bende bu durumdan aşırı derecede memnundum. Yemediğin nane derken kimseye el sürmedim usta korkmayın bizim gibi erkekler az da olsa var.
Evet bunu duyan erkeklerin eller ceplere😏🙄
Diloş yapma yanarısss31 Yorumla
+1 yılSende bir soruda evlisin bir soruda sevgilin var djdjdn. Galiba güzel trol yapıyorsun 😂😂. Istemiyorsa kimse nude atmak zorunda değil hatta bence digital ortamda mahrem kayıt bulundurmak sağlıklı değil ne olur ne olmaz.
10 YorumlaEğer o sevgilimi önemsemiyorsam nude isterim. Ama gerçekten aşk duyuyorsam ona bunu yapmam. Saygı denen bişey var saygıı
10 Yorumla
+1 yılSorudan soruya medeni hali değişen kurgucu kız seni hiç unutmayacağım 😂
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı. Yav bi s.. ktir git yav a... q bilge nin de trolü böylemi oluyormuş
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 551 cevap paylaştı.
+1 yılBide ağlıyor bak sen, özürlümü o
Bende ağlasam banada atarmısın nude20 Yorumla
+1 yılNude isteyen erkeğin sevgisinden şüphe ediyorum, ettimde hep ayrıca sadece bu erkekler içinde geçerli değil, bir kadını sevmek farklı bir şey bedenini sevmek farklı bir şey, aşk böyle olamaz olmaması lazım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Her ağladığında atarsan bu döngü sana döner bi bakmışsın sen agliyosun o başka nude atan birini bulmuş. d sevgi değil olim bunlar seven böyle şeyler yapmaz akıllı olun
11 YorumlaBu çocukluktan çıkması için güzel bir dövülmesi lazım. Şaka değil cidden en güzel tedavi onun için.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 569 cevap paylaştı. O attığınız fotoğraflar yarın obur gün ayrılıkta oraya buraya yayıldığında hiç boşuna ağlamayın hak ediyorsunuz
30 Yorumla
+1 yılZaaflarını kullanmaya devam ediyor. ... sende bitiyor iş atmam diyip atmana alışmış bir kere
Kararlı olman gerek.21 YorumlaSanki ağlayan bebeğini sussun diye emziren anne rol modeline girmişsiniz de haberiniz yok. Ama arada fark var. Biri şefkat yüklü, diğeri şehvet.
20 YorumlaBöyle sevgi olacağına hiç olmasın daha iyi bence. Ne yaşıyorsunuz siz böyle anlamış değilim. Atma ağlarsa ağlasın.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılBosver o erkek arkadaşını..
Onun ki gerçek sevgi değil.
Cikar ilişkisi dir.
Seni sen olduğun için sevecek bir kişi bulmalısın.
Bosver nude fotoğraf atmayı..00 Yorumla Erkek arkadaşın sevgilisi bu kadar salak olduğu için ağlıyordur büyük ihtimal. Gerçekten ağlamıyor o anlamıyor musun resmen duygu sömürüsü yaparak senden nude istiyor. Sen de salak olduğun için kanıyorsun tabi cidden canımsın her gün atmaya devam et bebeğim bu gidişle daha çok ağlarlar
01 Yorumla
+1 yılAt yazıktır garibana diyesim geldi benim de sen böyle anlatınca : ) sevgili dediğin de özleyip dayanamıcak ağlayacak işte böyle aşık olmasa neden istesin aşık adam ister.
00 Yorumlaeminim ki göremediği için ağlıyordur kardeşim bu kaddar saf olmaaa seni gerçekten sevmiyor!!! benimde var sevgilim aksine nude atarsam beni terk eder bu ilişkiyi gözden geçir!!!
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu nasıl bir aşk, nasıl bir sevda aklım almıyor. Zorla eğil ki bu işler. Güvenin, sevgin, aşk8n tam değil ise bırak gözleri aksın ağlarken kime ne yaaa? Nerden buldun böyle ağlak saçma sapan insanı?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılTroll hikaye yazıp hergün super soru yapıyorsun başarını tebrik ederim
30 Yorumla
+1 yılTroll olduğunu tahmin ediyorum, şayet öyle sen ona segilim falan deme. Sevgilim demen için önce kalbiyle sevmesi lazım. Nude isteyen erkekten hayır gelmez.
30 YorumlaÇıplak resim istemenin hiçbir bahanesi olamaz isteyen insan sapık ruhludur ve seni asla sevmemiş demektir seven bedenle değil kalple ilgilenir
10 YorumlaSakın öyle karaktersiz insanlara o fırsatı vermeyin; seven erkek sevdiğini severken kırmaktan korkandır.
10 Yorumla
+1 yıl
10 YorumlaNekadar şık sorularım 3 5 kişiye ulaşırken bukadar trol ve ergen soru vitrin oluyorsa pes diyorum
Sırf bu sebepten soğuyorum10 Yorumla
+1 yılCiplaklar kampina gidebilirsin.. Istiyorsa beraber
Utanirim laa ben20 Yorumla
Aklıma bu geldi zjsjsj 61 Yorumla- +1 yıl
Hdxhxjdjdjxhd
+1 yılBilim yeterince ilerlediğinde böyle insanlar için özel atom bombası talep ediyorum hakim bey 😂😂😂
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılIyyyy öğğğğ 🤮🤮🤮 böyle 💩 tan sebeplere ağlayan erkek mi midem kalktı
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı.
+1 yılKendini yıpratıyorsun yazık gençliğine istemediğin hiçbişeyi yapma
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılağlaması durması için at ordan memelerinden iki parça bebeğini emziğinden mahRUM etme :d
21 Yorumla- +1 yıl
Ah neler ister bu gönül ama söylesem şikayet olur
+1 yılKıyamam ya.. Her ağlayana atacakmısın peki? İleride böğüre böğüre ağlamaya başlamaz umarım. Bu sefer de koşarak vermeye gidersin sussun diye.
00 YorumlaCanım geçmiş olsun o çocuktan sana hayır gelmez kendi istekleri için seni kullanıyor. Atma ağlasın biraz böyle dene bak gör aranız bozulacak.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 653 cevap paylaştı.
+1 yılbi ara kocan vardı şimdi nası sevgilin var diye sorarlar adama GHDŞGHLFŞHKGFLŞGHKFLŞ bari konulu at kurgularıı :D
00 Yorumla
+1 yılŞahsen nude atmayı bile saçma buluyorken bunun için ağlaması **bence** seni kullandığını gösterir kusura bakma kızım.
00 Yorumla
+1 yılBen erkek arkadaşına 22 cm çift denklassor resmini atayım bidaha Nutella falan istemez sert ve damarli not:Türk değilim.
00 Yorumla
+1 yılSenin için sırf cinsellik yüzündne birlikte olmuş seni kullaniyor. Nefret ediyorum böyle hem cinslerimden
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılNeden böyle bi saçma soruya görüş yazınca 2 super kazandığımı merak ediyorum doğrusu, ama bence hiç bişey yapma
00 Yorumla Hergün hergün olurmu bebe.. haftada 1 taneyle idare et, yoksa döverim seni de.. nude arsızı olmuş çocuk.
00 Yorumla- Devamını Gör (337)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat