Arkadaşlar lütfen kötü yorum yapmayın 😔
Benim vücudum çok kıllı ve ayağımda mantar var ne kadar ayağıma krem sürsem cildiyeye gitsem yazın geçiyor kışın tekrar çıkıyor erkek arkadaşım ayağımın o iğrenç halini de gördü mesela kol kıllarımı kışın almamıştım hiç hesapta olmadan dışarı çıktım o halini de gördü ama hiç soğumadı hala seviyor sizce bu gerçek sevgi mi
Benim vücudum çok kıllı ve ayağımda mantar var ne kadar ayağıma krem sürsem cildiyeye gitsem yazın geçiyor kışın tekrar çıkıyor erkek arkadaşım ayağımın o iğrenç halini de gördü mesela kol kıllarımı kışın almamıştım hiç hesapta olmadan dışarı çıktım o halini de gördü ama hiç soğumadı hala seviyor sizce bu gerçek sevgi mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Seni seviyordur. Keske beni de seven biri olsa ama erkeklerde haklı bi yana neden ameliyat izi olan bi kızı sevsin 😔..
Öyle deme illaki seven olur bunlar sorun değil lütfen üzülme 🌼
Aynen sorun değil artık , bu iz kaderim oldu çünkü. Üzülmüyorum , karamsarlığa bağladım o kadar. Alan seni sevdiğini mutlu etsin...
*Allah seni sevdiginle beraber mutlu eder inşallah.
İnşallah ve de sende hep mutlu olursun inşallah 😊🌸
Bence soylediklerinin hepsi degistirilebilir seyler. Kila mantara gore sevgi degismez ama duruma gore bir ihtimal sogutabilir. Zaten rahatsiz olursa soyler :)
Seviyordur benide böyle bu halimle seven olsa keşke olmaz ama
Seviyodur. Bence seni herhalinle seven biri olduğu için çok mutlu olmalısın. Tüyler alınır mantar geçer. Utanma kendinden ❤️
Teşekkür ederim 😊🌸
ya gerçekten seviyor ya da sen utanma diye birşey demiyor
Ben utandım ne var insanlık hali saçmalama dedi
Ozaman gerçekten seviyor
seviyorda olabilir sòylemeye çekiniyorda olabilir
Ben utanmıştım ama o ne var insanlık hali saçmalama dedi
yani canm bunu en iyi sen anlarsin halinden tavrindan hareketlerinden vs burdan en fazla bunları sòyleye biliyorum seviyorum seni hep mutlu oll❤😍
Temizliini kendin için yap başkası için değil
Kendim için yapıyorum zaten
Seviyor tabi ki