Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Anlayışlı olursa, bana karşı merhametli olursa
Sorunlar karşısında çözüm odaklı yaklaşırsa
Olgun davranırsa
Gözü dışarda olmazsa, başka kızlarla ilgilenmezse (o zaman benimle işi ne, uzaklaşırım takılsın dursun kendi haline)
Öyle basit bi olayda bırakıp gitmezse
kolay kolay bırakıp gitmezse ya da hiç bırakıp gitmezse daha iyi olur
İyi günlerle birlikte, kötü günlerde de yanımda olursa
Ve tabii ki benimle ciddi bi ilişki isterse bunu dile getirirse
Dile getirmek yetmez tabii ki zamanla adım atması da gerekir ciddiyetini göstermesi gerekir
Beni gelecek planlarına koyarsa ve o geleceği de birlikte yaşarsak süper olur 🥰00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAnnesine ve ailesine olan davranışlarından. Bize zaten iyi davranacak bu süreçlerde evlenebilmek için. Ama hayatının her döneminde var olmuş olan ailesine karşı davranışları onun gerçek kimliğini yansıtır. Anlayışlı mı, sabırlı mı, bencil mi, sahip çıkıyor mu gibi detaylarla anlaşılır evlenilecek erkek olup olmadığı
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
73Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43,3b cevap paylaştı.
+1 yılBunun için kişinin kalbi ve mantığı onay vermeli gadası. Ayrıca erkeğin merhametli, kişilere karşı saygısı, sevgisi, hoşgörüsü, ailesine karşı saygısı kesinlikle olmalıdır. Eğer ki bunlar varsa o kişi ile ciddi bir ilerleme kaydedilebilir. Allah her insanın karşısına iyi kişileri çıkarsın.
10 Yorumla Anladığınizi düşünseniz de insan değişen bir canlı. Garantisi yok bunun. İşinde gücünde güven aşılayan biri dünyanın en çapkını olabilirken ya da sadece kendine sorumlu olabilirken, serseri gorunumlusu en masumu olabilir ya da en fedakari, sorumlusu. Şans biraz bence.
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Dini imanı var mı? ALLAH kitap tanıyor mu? düzgün birimi sana saygısı bağlığı var mı..
Barlarda Clublarda gezen alkolik, uyuşturcu kullanan, her kıza yazan, çok konuşan,
sırıtıp duranlar genelde güvenilmez kötü erkeklerdir.
Fakat resimdeki sensen işin ZOR , düzgün erkekler senden kaçacaktır "PİLLİ" bebek36 Yorumla- +1 yıl
Dış görünüşe göre yargılamak yanlıştır bro.
Çok kapalı gördük ne haltlar yiyor ne haltlar bir bilsen ikincisi bu kız dürüst bir insan tanıyorum bunu. - +1 yıl
@ibni_falankes Kapalı olmak dinda rolduğunu göstermez.. sen bakınca kapalı görebilirsin ama ben bakınca yaptığı hareketlerden oturmasından kalkmasından din'e göre yaşayıp yaşamamsından onun KAPALI MI tiyatrocu mu olduğu anlarım.. Sen başörtüsüne göre ne kapalılar gördüm dersen kendini kandırıyorsun. Kapalı olup HALT yiyorsa zaten o kendini kandırıyordur, bu ülkede her tesettürlü dindar deği sahtekarlarda var ama bunu dinle alakası olmayan anlayamaz çözemez sen rahat ol BRO sıkıntı yok.. BAKMAK ve GÖRMEK diye birşey vardı bilmem hatırlarmısın işt eöyle birşey bu.
"Pilli"bebeğin dış görünüşünden bahsediyorsan.. benim bakış açım ve görüşüm BU ! bunu sen değiştiremezsin.. onun dışına bakınca ben göreceğimi görüyorum , sen ne görüyorsun bilmiyorum.
Pilli bebeği bu kadar seviyorsan onla evlen ve ona sahip çık BOR.. OK? - +1 yıl
Ben ;dürüst oturması kalkmasını bilen saygılı bir kadın görüyorum.
Sen ilk bakışta kimin ne olduğunu anlamiyorsun burdan anladım. - +1 yıl
@ibni_falankes teşekkür ederim
Senin zaaflarını kullanmak yerine örtüyor ve seni senden çok düşünüyor ise, bu önemli bir kriterdir..
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı. Zor bir ihtimal ama sizi hep düşünen arada ufak süprizler yapabilen açık görüşlü birisi olduğundan eminsen bide maddi durumu iyiyse gül gibi geçinirsiniz tabi onu tanımak la olucak şey bu yani biraz uğraştırır
37 Yorumla- +1 yıl
Böyle olup bir süre sonra değişen insan da çok ama
- +1 yıl
Kadınım evet ama adamın içinde yoksa ne yapsan faydasız işini görür seni kullanır gene gider. İnsanın içinde olmalı her şey. Yoksa ne yapsan fayda etmez
- +1 yıl
Yani insanlar zorlaştırıyor her şeyi yoksa mis gibi geçinmek çok kolay
- +1 yıl
Haklısın elindekiyle yetinmeyi bilmiyorlar
Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. Kavun değil ki koklayasın, karpuz değil ki yoklayasın. Bir adam aykırı bir hayat yaşarken de evlenmeye hazır olabilir. Mütevazı bir hayat yaşarken de henüz vakti değil diye düşünebilir. Bir adamın düşüncesine bakarak değil karakterine bakarak anlayabilirsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Kişiliklidir, kültürlüdür, saygılıdır, nazikti, r ve müşfiktir... Evlenince evine sahip çıkar eşini mutlu eder ve iyi bir baba olarak nitelikli evlatlar yetiştirir.
30 Yorumlabirazdan birisi gelip yazacak
cüzdanı kalınsa evlenilir diye
işte bunlar hep hurafe
herkes aslında düşünceli, nazik, kibar, eğitimli, yakışıklı, vs vs olan erkek arıyor.30 Yorumla
+1 yılSorumluluklarını yerine getirip getirmediğinden, ufak sözler de olsa sözüne sadık olmayan biri iyi bir eş ve ebeveyn olamaz mesela. Şefkati de çok önemli, hayvanlara ve kendinden alt düzey insanlara davranış şekli.
10 YorumlaSorumluluk sahibi biri olmasından anlayabiliriz ama bu yeterli değil tabi. İdeal eş tanımını tek bir değer ile sınırlandıramayız. Sadık, dürüst, ilgili, anlayışlı kişilikte biri de evlenilecek erkektir...
10 YorumlaSorumluluk sahibi mi, anlayışlı mı vs.. diye gider.
Bi gerçekte aynı evin içine girmek var, orda çok başka bi insanla karşılaşabilirsin.
Ülkemizde evlenmeden aynı ev olayı inanılmaz ters görülüyor da evlilik yoluna girmiş bir çift için mükemmel bişi evlilik öncesi şöyle 1 sene falan aynı evde yaşamak (ciddiyetle) tüm soru işaretlerine cevap olacaktır.20 Yorumla
+1 yılErkeklerin az bir grup haric hemen hemen hepsi evlenilecek varlıklardır evladım. Evlilik düşünmüyorlarsa veya evlenilecek kriterleri gostermiyorlarsa bu karşılarındaki kızla ilgilidir.
20 YorumlaOnunla vakit geçirerek. Sohbet ederek. Bazı önemli sorular sorup cevapları değerlendirerek. Bence en önemlisi de aile. Sevdiğin insanın ailesi de çok önemli.
20 YorumlaHayvanları ve çocukları nasıl davrandığını gözlemle, kötü huylarını bil bu huyların neye maal olabileceğini ve İlerde nelere dönüşebileceğini az çok kesdir haa birde unutmadan sanata, müziğe ilgisi var ise naif biridir. Naif kişilerde kolay kolay karşısındaki kişileri üzmez.
20 Yorumla
+1 yılDinlediği şarkılara bakın. Eğer türkü dinliyorsa temiz sevmiştir yani benim gibi saflık yapıp temiz sevmiştir.
Memurum. Ama kimseye güvenim kalmadı. Evlenebileceğimi sanmıyorum.20 YorumlaKonuşma şekli ve davranışlarına bakarım. Zaten belli eder kendisini. Ama belli bir yaşa gelmeden ve olgunluğa erişmeden erkeklerin evlilik kafasına girebildiklerini düşünmüyorum.
20 YorumlaAllah korkusu olan ailesine eşine her zaman sadık ve ailesi için kendini feda edecek kadar sahiplenme duygusu olsun fiziki olarakta temiz titiz olsun eli yüzü düzgün olsa kafi
20 YorumlaMerhametli vicdanliysa ve cocuklari seviyorsa bi de sorumluluktan kacmayan biriyse iyi bir baba olur diye dusunuyorum
30 Yorumla
+1 yılKorurum saygı duyarım sahiplenirim biraz kıskanırım az bir şey kisitlarim romantik olurum hayvan olurum öküz olurum... Her şekilde mutlu ederim.. güldürür neşelendiririm. Gerekirse ölürüm uğruna.. biriyle gerçekten evlenirsem bunlardan daha fazlası olacağından şüphen olmasın. :)
10 Yorumla
+1 yılhttps://youtu.be/vssPxGwT7co
Mülayim Sert gibi mesela.10 Yorumla
+1 yılYeterince sahipleniyor mu...
Sana cinsel obje gözüylemi yoksa yar gözüylemi bakıyor
Kıskanıyor ve paylaşamıyormu...
Heran senle vakit gecirmekmi istiyor yoksa 100de 80 arkadaslarıylamı...
Gelecek hayallerine seni dahil ediyormu...
Aileni tanımak istiyormu...
Onlara saygı duyuyormu...
Bunları sorgula kardesim10 Yorumlahareketlerinden efendiliğinden yani anlarız amma velakin güzel eğlenip sonra da evlenirsen çok iyi olur eğlencesine de bakarım been evlenmek istersem evlenirimm
10 YorumlaAnasını seviyor ve sayıyorsa bence evlenilecek gibi🙄
40 Yorumla
+1 yılYani oturup kalkmasından, davranışlarından, karakterinden gibi bir çok faktör var
41 YorumlaŞiddet yanlısı olmayan
Olumlu düşüncelere sahip
Pozitif enerji Sahibi
Sabırlı
Edepli
Birisi ise doğru kişidir.20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Hayvan sever olmalı empati yapmalı kesinlikle her konuda kadın erkek eşitliğini savunmalı bencil olmamalı böyle bir kadınla evlenme ihtimalim var
20 YorumlaEmpati yapabilen sorumluluklarını bilen bir erkek evlilikde zorluk çıkarmaz diye düşünüyorum tabii sevgi ve saygı dahilinde.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 663 cevap paylaştı. Kavun mu ki bu... Herhalde ben anlayamadım. Onuna bununa şununa bakınca anlaşılmaz bazıları, güzel oynayanlar var.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenilecek erkek dersin çok iyidir her şey güzel gider birde çocuk olur aradan 3 ya da 5 yıl sonra aldatır hadi bakalım boşanalım
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 432 cevap paylaştı. Sana baban gibi davranıyosa senin iyiligini düsünüyosa evlendirme dairesine götür direk ama hedefi yataksa çılgınlar gibi seks ise kaç kurtar kendini o derce 😀
20 YorumlaEvlilik çok da heveslenecek birşey değil Ece. Yorma kafanı.
20 Yorumla
+1 yılParasi varsa tip olarak yakışıklı fizik olarakta çekici ise kaçırma bas nikahi
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 988 cevap paylaştı.
+1 yılBir ailenin sorumluluğunu alabilecek olgunlukta olmalı. Bu da 30 yaşın altında biraz zor.
20 Yorumla
+1 yılEvlenmeden, aynı evin içine girmeden asla anlayamayız.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHiç belli olmuyor evlendikten sonra herkesin huyu belli oluyor aha haberler gösteriyor bunu evlilik öncesi zaten 2 taraf da bi oyun peşinde bana kalırsa :D
26 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Sennxdhj bana kalırsa öyle yani benim akrabalarımın arasından da var eli açık bonkör birisi evlenince şehir dışına çalışmaya çıkıp ailesine para bile yollamayan insan müsveddesi..
Cevap sahibi+1 yıl@Sennxdhj en iyisini yapıyorsun dostum boş ver.
Cevap sahibi+1 yıl@Sennxdhj yok ben korkmuyorum ben sevgilim olsun diye sevgili de aramam hazır olduğumda gerçekten hoşlanıyorsam öyle yanaşırım evlilik ciddi bir şey o toplara girmem zaman alır
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Evlenince gerçek yüzü ortaya çıkar o zaman da iş işten geçmiştir zaten çünkü insanları birini elde edene kadar çok güzel rol yapabilir bilhassa erkekler
10 Yorumla
+1 yılDavranışlarıyla geçmişiyle tutumları ve düşünceleriyle hayata karşı bakış açılarıyla hayalleriyle
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAnnesine olan yaklaşımı çok önemli bu konuda
Ona hürmeti saygısı varsa banada olur10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılGöbekli erkek tercih edin 😂😂
Şakası bi yana evlilik bu zamanda zor
Doğru insanı bulmakta öyle
Kadını erkeği yok Korkar olduk evlilikten10 Yorumla
+1 yılYanında kendini güvende hissettiğindir. Kadın içinde geçerlidir bu.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Huy, kişilik ve karakteri düzgünse sıkıntı olmaz bence efendim.
10 Yorumla
+1 yılkoyun gibidir şahsi çıkarlarını korumaktan yoksundur zekası pek çalışmıyordur vs
10 Yorumla
+1 yılKadının dediğini dinleyen anlayışlı karakterli erkek olması lazım
14 Yorumla- +1 yıl
Öyle bir kadın kaç tane var
- +1 yıl
Bunun kız versiyonu ben
- +1 yıl
Umarim gercek hayatta bir gun senin gibi birisiyle karşılaşır ve hoslasirim
- +1 yıl
İnşallah allah nasip etsin
+1 yıl- Merhamet
- Hoşgörü
- Sadakat
Bunlar varsa yeterlidir bence.10 YorumlaVallahi cok guzel soru tersinide ben soruyorum
Bir kadının evlenilecek kadın olduğunu nasıl anlarız?12 Yorumla- +1 yıl
Benim soruma cevap verip sormak istediğin soruyuda siteye sorsaydin daha faydalı olmaz mıydı?
Bunu anlayamazsın, bu ilişkinin gidişatına göre değişir. Karşılıklı empati kuran ve ilişkide bir birlerine anlayış gösteren kişşlerse her zaman ilişkileri devam eder.
00 Yorumla
+1 yılAnlayışlı
güvenilir
kültürlü30 Yorumla
+1 yılTavri duruşu davranışları konuşması bir şekilde kendini ele verir ne kadar saklasa bile
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Seni her şeyinle seviyorsa ama her şeyinle olduğun gibi benimsiyorsa
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılValla ben hislerime bakıyorum bu aralar umarım kötü olmaz
21 Yorumla
+1 yılSeni senden çok düşünüyorsa , seni gerçekten saf ve temiz seviyorsa yani amacı cinsellikle kullanıp atmak değilse.
00 Yorumla
+1 yılbana gore seven erkek hemen evlenmek ister ve eyleme gecer istemiyorsa oyaliyordur zaman kaybidir belirsiz olani sevmem
00 Yorumla
+1 yılÇoğunuz mantıklı düşünemiyorsunuz gerçekten seven değer veren adam kim daha bunu ayrımını yapamıyorsunuz evlilik konu bile değil.
00 Yorumla
+1 yılÇocuklara, hayvanlara, insanlara güzel davranıyorsa o kişi vicdanlı ve güzel kalplidir baş nikahı gitsin
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadinlar pileyboylarla yatip kalkar. Evlenirken de karakterli adam arar
Tıpkı erkeklerin de herkesle yatip evlenirken bakire aramasi gibi30 Yorumla
+1 yılKalbinde merhamet varsa evlenilecek insandır. Yoksa mutlaka kendi denginde biriyle evlenir. Şüphesiz Allah iyi kadınları iyi erkeklere , kötü kadınları da kötü erkeklere nasib eder.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sayfa sayfa makale yazmam lazım ama üşendim şu an. 🙈:)
10 Yorumla
+1 yılAnlayamazsın hadi dedin iyi birisi sonradan değişecek
20 Yorumla
+1 yılAnliyamayiz yani ben hiç anliyama o konularda çok aptal olduğumu düşünüyorum. 😏
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Güven veriyorsa be tartışıp kavga falan edince çizgisini bozmuyorsa
00 Yorumla- Devamını Gör (50)
Devamını Gör(95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem