Arkadaşlar ben kızlarsoruyordan biri ile sevgili olup hayatımın kazığını yedim peki ya siz?

Arkadaşlar benim bir arkadaşım kendisi devlet memuru buradan devlete atanmıs bir mimar kız bulup evlendi sonra ben de KS den biri ile sevgili oldum o da çok eğitimli biriydi 5-6 ay sevgili olduk sonra eski sevgilisi çıktı ortaya onunla da hala görüşüyormuş neyse onu atlattık barıştık hatta bir gün beraber olduk ve ben ilk kez onunla beraber oldum 😢 sonra benimle iken yine takıntılı eski sevgilisi ortaya çıktı ve yine ayrıldık arkama bakmadım hayatım boyunca bu tiplerle mi uğraşacağım dedim hiç üzülmedim gerimde bıraktım şimdi sosyal medyadan stolkladım bayağı çirkin araba üstüne oturup foto çekinen kro bir tiple evlenmiş ve evlenir evlenmez çocuk yapmış 😒 bu arada ben de evliyim eşime Herseyi anlattım bunların ortaya çıkacağı stresi ile yasayamazdım eşim sorun etmedi mutluyuz anlaşıyoruz ama geriye baktgımda keske hiç tanımasaydım diyorm siz siz olun benim gibi hataya düşmeyin
bu arada bizimki ailelerin bildiği heryere fotoğraf attgımız ailelerin tanıştığı bir ilişki olmustu hemen yargı machine lar gelir şimdi ama sağlık olsun
Arkadaşlar ben kızlarsoruyordan biri ile sevgili olup hayatımın kazığını yedim peki ya siz?