Erkekler trip konusunda neden böyleler sizce? Neden Trip çekemiyorlar?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Erkeklerin çekememesi düşünüleceğine bence biz yerinde mi trip atıyoruz abartıyor muyuz demeniz daha mantıklı
Çünkü gerçekten abartıyosunuz
Kişiden kişiye değişir bu durum genel olarak yorum yapmayı deneyebilirsiniz
Genel olarak yorum yapmam demek bütün kızlar öyle demek değil kişisel olsrak sana hitap etmemek içindi
Dozunu bilmediğiniz davranışlar madem herkes ilişkide avrupa meraklısı bide orda ilişkilerde kızlar trip stıyor mu diye baksınlar
Siz baktınız mı peki?
Ben zaten türkiyedeki erkeklerin %90 ından farklıyım
Kendimi özendirip avrupa erkeği diyemem ama abuk subuk şeylerle uğraşmayı saçma buluyorum
Hiç aşık oldunuz mu?
Aşk demiyim de yakın duygularım oldu
Doğru kişiyi bulduğunuzda Bi bakıcaksınız ki hayat size en saçma sapan şeyleri yaptırıcak üstelik kendiniz ywpıcaksınız başkası etkisi altında kalmadan bile gerçekte yaşınız kaç bilmiyorum ama zamanı gelince anlıyacaksınız 😊
Çok kıskandığım oldu ama asla gidip saçma hareketler yapmadım illa sen veys bir başkası bir problem yarattı diye bende yapıcak değilim ben yapıcak olsam bile bunun mantığını sunabilirim karşıya peki sen yapabilir misin bunu
Karşındakine seni kıskandım bir daha böyle yapmıcaksın demek var ya da ona olan değerini sunup neden başkasıyla kıskandığını açıklamak var 2. Si benim yöntemim ve her zaman kavgasız saygı duyuldu buna
Kendim hakkımda yorum yapmak istemiyorum herneyse herkes kendi hayatında devam 🤷🏻♀️
:)
Çünkü niye çeksin?
Mantıksız, aptalca işler beklemeyin erkeklerden, kendinize çeki düzen verin, oyun mu oynuyoruz ulan burada, büyüyün biraz..
Büyüklük ve küçüklükle alakası yok siz erkekler biraz fazla ilgisiz ve umursamazsınız
İlgi istiyorsan ilgi istiyorum diyeceksin, birkaç çocukça söz söyleyip kaçmak nedir, kazık kadar adam seni mi kovalayacak bu yaştan sonra
Seven yapıyor kardeş yani napalım
Yani elini vicdanına koy ve doğruyu söyle tribi kim çeker ki? Trip kadar usandırıcı bir şey yok
Tribin amacı ilgi beklediğini göstermek
ben çok çektim güzel kadınların tribi bi başka oluyor çirkinlerin ise leş
Vaybe
Çoğu mantık dışı oluyor da ondan.
Neden trip atıyorlar ki açık açık konusun
Açık açık söylersek değeri kalmıyor ki kötü olduğumuzu sevdiğimiz kişi anlasın istiyoruz bizde
Erkeklerde istiyor onu ama yapınca erkeklerin trip atmasi iğrenç diyorlar hani eşittik
Valla ben hiçbir zaman öyle düşünmedim ilgi herkesin hakkı ve kadın ve erkeğin eşit olduğu konusunda da asla eşit olduğunu düşünen biri olmadım her cinsiyetinde kendine göre üstün olduğu özellikleri var asla denk olamaz bana göre standartlar var mı var mesela ilgi beklemek çocuk hayvan erkek kadın herkesin hakkı ama bu eşitlik değil yani böyle düşünüyorum ben
Düşüncen için teşekkür ederim gayet makul böyle böyle evde kalmayacaz😂
Allah herkesin nasibini vermiştir
Neden cekelim