Biriyle konusuyorsunuz, anlasiyorsunuz vs vs. Bence ask zamanla birbirini tanidikca alistikca olur. Ama normali nedir?
ornegin 3 aydir konustugun yeni tanistigin insana hissedilen ilgidir meraktir bana gore, ask degildir. Bu kisiden ayrildiysak ve sonrasinda pismansak, sadece buyuk kalp agrisi varsa mi donmeli, yoksa sirf tanimaya devam etmek icin de donulebilir mi?
Ayrilan taraf benim bazi soru isaretlerinden dolayi. Ayrilmak istedigimi soyleyince bi kismini kendisi giderdi ben sormadan ama, kafamda oyle bitirmistim ki fayda etmedi. Simdi de acabalarim var. Ama ask acisi cekmiyorum. Donsem mi ona iki hafta sonra olsa da?
ornegin 3 aydir konustugun yeni tanistigin insana hissedilen ilgidir meraktir bana gore, ask degildir. Bu kisiden ayrildiysak ve sonrasinda pismansak, sadece buyuk kalp agrisi varsa mi donmeli, yoksa sirf tanimaya devam etmek icin de donulebilir mi?
Ayrilan taraf benim bazi soru isaretlerinden dolayi. Ayrilmak istedigimi soyleyince bi kismini kendisi giderdi ben sormadan ama, kafamda oyle bitirmistim ki fayda etmedi. Simdi de acabalarim var. Ama ask acisi cekmiyorum. Donsem mi ona iki hafta sonra olsa da?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ben de öyle oldum 3 ayşış süreçti hoşlantı vardı da ama sonradan ben bitirdim. Geri de döndüm kendisi kabul etmedi bunlar riskli hareketler iyi düşün
Ilk ayrildiginda nasil tepki verdi sormamda sakinca yoksa? Geri dondugunde nasil tepki verdi?
Bunlari da dusunuyorum evet cok riskli
İlk ayrıldığımda benim suçumdu tabi kendisi de bir şey soylemedi pek fazla gururlu bir yapısı var zaten ama belki yine olur gibi bişey soylemişti. Hatta bir hafta sonra numaramı kendi sildi ben de sildim. Geri döndüğümde de kimse hayatımda yok artık olmaz da sen vardın evlenebileceğim biriydin gibi şeyler söyledi kızlardan uzak duruyorum artık dedi. Ama geçç kalmıştım biraz erken dönseydim olurdu.
Gec kaldim derken sure olarak mi yoksa onun duygusal durumu olarak mi gec kaldin?
Ne kadar sure sonra dondun?
3 ay sonra döndüm hem süre olarak. Hem de kafasında bitirmiş artık kızlarla olan ilgisini vs okuluna odaklanmış falan daha önceki ben olsaydım ben dönerdim dedi bana
Iki hafta oldu gec mi kaldim? Bir de cesaretimi toplayana kadar belki bir ay gecer. Sevgili de degildkk
Biz de sevgili gibi değildik aslında ama ciddiydik yani ve onda da bende de vardı hoşlantı sevgi de vardı gibi. Ve gec kalmış sayılmazsın şimdiki kafam olsaydı erken dönerdim dedim. Ama ilk defa birine geri döndüm o da olmadı bir daha birşne dönmem artık. Yine de sen bilirsin gec kalmış sayılmazsın tabi bir iki gün iyi düşün artılarını eksilerini vs döneceğine değer birisi olmalı çünkü ben de öyle yaptım
Yani aslinda tanismaya devam edelim
Teklifi olacak. Devami gelir gelmez o da aramizdaki uyuma cabaya bakar.
Ama keske arkadastan fazlasi icin daha buyuk bi uyum gerekiyor falan dedim keske demeseydim ya. Belki de kafasindan sildi beni. Gerci ben isindim sana olumlu bakiyodum falan dedi ama
Iste insanoglu. Bilac gun dusunsem 3 hafta gecse. Sence 3 hafta da gec olmaz demi?
Bir iki gün düşün iyice tamam mı sonra yaz
tamam canim tesekkur ederim cok 🙏🏼 Basini agrittim da kusura bakma 🌹
Estağfurullah önemli değil rica ederim🙂
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!