Öncelikle Merhaba Herkese Benim 1 Seneyi Geçik Yaşadığım Bir İlişki Var Ciddiyete Gitmeyeceğini Düşünerek İlk Aylarda Evli Bir Adamla Arabada Buluşurak Beni Tatmin Etmesine İzin Verdim Sadece Bunu Söyledim Sevgilime Biliyordu Geçmişimde De Başka Erkeklerle Olan Video Resimlerimi De Biliyor İgda da sürekli aşırı açık resimlerim vardı Orada da birkaç konuşmamı yakalamıştı. O ihanetimi bile bile 3 yerine dövme yaptırdı ismimi ama ben yaptırmadım çünkü rahattım bırakmaz diye düşünüyordum o aralar. Sahibelik kavramını bileniniz vardır o beni öyle biliyor video resim gördüğü için aslında öyle değil sadece sevgilime özel bir durumdu diğer gördükleri sadece öyle görünmek istediğim içindi işte bu ihanet olayı başkalarıyla konuşmam açık resimlerim kabus görmeye başladı canı falan yandığını söyledi hep ben dikkate almadım o aralar hep bir şey istedim pahalı almazsan gelme almadığı zamanlar sinirle hakaret falan ediyordum şu an abarttığımı düşünüyorum çünkü böyle biri değildim diğer ilişkilerimde ve özümde paraya önem vermem aldatmam da istemedim hiç öyle şeyler diğer ilişkilerimde aldatmadım da ama bunda rahatlıktan öyle özümden çıktım pişmanım şu an 15-20 milyar harcadı işte ne istersem yaptı sonra yiyicisin demeye başladı kavga ettiğimizde haketmiyorsun falan son aylarda çok değişti beni farklı tanıyor çünkü bende o boşluğa düştüğüm aramızın bozulduğu aralarda eski sevgilim yazdı evlenmiş sonradan öğrendim onunla konuşmalarımı sevgilime attım çok sinirlendi ama yine de vazgeçmedi hatta onunla evlenirim falan dedim sinirle sonra işte başka eski sevgililerimde yazdı onlarla da sadece derleştim bana geri dönmek istediklerini söyleyince başka sevdiğim olduğunu söyledim son 2 ayda çok değişti bana inanmıyormuş geçmişimi falan sorguluyor acıtıyormuş içini herşey ihanetlerim falan o da şimdi inadına ig açtı kızları beğeniyor takip ediyor bana herşeyi unutturman gerek sevgini göstermen gerek öyle herşeyi kafamdan silinir inanırım yuva öyle kurarım dedi dövmeleri de hala çıkarmadı 1 seneyi geçti seni hala çok seviyorum diyor ama güvenmiyorum yiyici olduğunu düşünüyorum sadık da değilsin göstermen gerek geçmişine geri dönmeyeceğini sadık kalacağını herşeyi unutmak istiyor çünkü kabuslar görüyormuş ağlayarak uyanıyormuş bazen o video resimleri görünce de ağladığını söyledi nefes alamıyormuş zaten ailesi çevresi de istemedi dövmeleri sildirmeye çalıştılar ayırmaya ama onların istemesi önemli değil ben istiyorum öldürseler de vazgeçmem diyordu şimdiye kadar ayrılmadı zaten benimde dövme yaptırmamı sözler vermemi unutturup inandırdıktan sonra benimle evleneceğini herkesi sileceğini gideceğimizi söyledi nasıl bir yol izlemeliyim? Nasıl inanır eskisi gibi değil aramız hiç çok soğuk ve takmıyor şu an ama seni sevmesem dövmeleri sildirirdim diyor dün gece de neler yaptın bana yine senden vazgeçmedim dedi (Not:Helalimsin deyip asla ilişkiye girmek istemedi seven dokunmazmış) seviyormu şuanda sizce
Güncellemeler
+1 yıl
asdasdsdasdasdsddcdzc
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar