Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin ondan biran önce ayrılman lazım. Sen onu sevseydin buraya gelip böyle saçma bir soru sormazdın. İnsan birisini sevince başkalarına dünyanın en çirkin insanı insanı olarak gözükse bile senin gözünde çok yakışıklı olarak gözükür. Ama sen onu sevmiyorsun. Ondan ayrıl ki onu dünyanın en yakışıklı insanı olarak gören birisi ile birlikte olsun. Senin gibi tipe bakan insanlarda umarım bir gün karşısında ki insana yaşattıklarını kendileri yaşar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGeçenlerde trolüne sevgilim çirkin ben güzelim sorusu sormuştum.
Orada beni linçleyen arkadaşları bu soruya davet ediyorum. Hadi buyrun bakalım 😄
Soruya cevabıma gelirsem demekki sen güzel bir kadınsın ki çirkin bir sevgilin var. Bide bu yönden bak ve güzel olduğun için şükret.
#Cassie00 Yorumla
+1 yılDüşünceniz evlilikse ve sevgili diye hayatınıza almışsanız belli ki takıldığınız bir durum yok.
Karakteri düzgünse, anlaşabiliyorsanız bir süre sonra çirkin denilen kusurlar bile size güzel gelir.
En önemlisi bu saydıklarımdan eminseniz elalem örgütünden uzak durun; en büyük düşman.00 Yorumla
+1 yılMilletin ne alakadar eder hem sende çirkin diyorsun sen sevdiğine emin misin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
+1 yılSen Mecnun'a sorulan soruyu bilir misin kardeş? Dur anlatayım kısaca, vaktim dar çünkü; bir gün Mecnun'a sormuşlar ''Uğruna ölüp bittiğin Leyla bu mu?'' Diye, leyla sanılanın aksine dünyalar güzeli değil, çirkin sayılabilecek bir kızmış çünkü. Mecnun hemen cevap vermiş ''Siz onu kendi gözlerinizle görüyorsunuz, benimkilerle değil ki.'' Diye, bu hikayenin de bu kişilerinde gerçekliği tabi ki tartışılır ama tartışılmayacak tek bir şey vardır, o da insan sevdiğini bir başka görür gerçekten. Güzel bakan, güzel görür, güzel gören, güzel düşünür, güzel düşünen hayatından lezzet alır kardeş.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Kendin olmayı becerememişsin bunu neden diyorum? Onu hayatına alırken problem görmemişsin ancak şimdi insanların söylemlerine bakarak ilişkine yön vermeye çalışıyorsun. Bence sen sevgili vs edinme önce kişisel gelişimini yükseltip gerçek manada irade sahibi ol
10 YorumlaSevgilim çirkin ne yapmalıyım diye bir soru yönelttiğine göre sevgilin ama sevdiğin insan değil anlıyorum ki. Sevdiğin olsaydı bunu sorma gereksinimi duymazdın sevgilin için bu soruyu sorduysan madem ayrıl gitsin. Her şeyi kafaya takan çevreyi çok dinleyen ve kulağını tıkayamayan takıntı yapan tiplerde vardır bunlardansan psikologa git sevgin varda bunlar yuzunden goremiyorsan diye soyluyorum. Bunun dışında sana güzel gelmeyen başkasına dünya güzeli gelebilir güzellik görecelidir çünkü o yuzden sevmiyorsan bırak zamanını alma. Kul hakkı ah'a giriverirsin mazallah...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes olmeni isteseler kendi hayatina son verirmisin insanlan istedi diye? insanlarin agizina bakarak mi yasayanlardan birisin sende? ALLAH Senin gibilerini uzak tutsun benden... sen kendi hayatina odaklansana sen mutluysan kime ne? ... anlam veremiyorum.. ben mi deliyim acaba
02 Yorumla- +1 yıl
delisin
- +1 yıl
@giizlikullanıcıiıı , Tessekur ederim sen soylemeseydin farkina varmayacaktim :) tas***gin saolsun
+1 yılErkeğin çirkini olmaz fakiri olur😂😂🙈 şaka bi yana güzellik yüzde değil özde olmalı.. onlara çirkin gelen sana güzel geliyorsa sıkıntı yoktur. Ama buraya yazdığına göre sanırım ikilemdesin? Çocuğu ileride üzeceksen tez vakit bırak kendi yoluna baksın
00 YorumlaGerçekten sevsen bunu dikkate almazsın. Sevmiyorsan veya karakteri yoksa, seni güzel olduğun için seviyorsa ayrıl direkt bence her iki taraf da zarar görür yoksa. Ha yok illa ki seviyorum diyosan onun da onayıyla daha bakımlı hale getirebilirsin mesela.
03 Yorumla- +1 yıl
Neden
+1 yılEğer trolse komik değil. Gerçekse caziyetin içler acısı. Sana üzüldüm şu an.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgili olurken aklın neredeydi peki ya parasına vuruldun ya havasına bence parasına eğer gerçekten sevseydin her haliyle severdin çevrenin dediklerine kulaklarını tikardin bence ayrıl çocuğa yazık etme yakışıklı bir erkek bulabilirsin ama karakteri düzgün biri biraz zor bulursun senin için önemli olan karakter değil güzellik sanırım yolun açık olsun
10 Yorumla
+1 yılÜzme çocuğu. Dış görünüşü kendimiz seçmiyoruz. Kendi seçimimizle olsa herkes yakışıklı güzel olmayı seçmez miydi? Önemli olan iç güzellik. Sen onun içini sevmişsin ki sevgili olmuşsun. İnsanların ne dediğini umursama. Sev sevgilini.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende böyleydim bana hep derlerdi bu çocuğa nasıl bakiosun? Bende diyordum ki: çok güzel seviyor. Sonra bi güzel uyandırdı beni derinn uykumdan. Tipsizliğine falan bakmadan bi güzel aldattı (sanalda yakalamıştım kaç defa oysa ama kör ettim kendimi hep bi bahane buldum kendime) ilkimdi çnkü alışkanlık haline gelmişti. Ama yüzüne bakınca mutlu olmazdım. Sadece konuşmak iyi gelirdi. Uzak ilişkiydi bzmki
02 Yorumla- 1 yıl
ben de sanaldan kandırıldım baskasının fotolarını atmıstı ama ben onun karakterine baskasının tipine asık olmustum iki insana olur gibi sonra 4 ay gecti acıkladı napacam bilmiyorum
Cevap sahibi1 yıl@dşaflgkşfknkaflş123 karaktere aşık olmak daha önemli.. güzele 40 günde doyarsın, karaktere 40 yıl doyamazsın.. demekki kendini beğenmemiş başka foto kullanmış. Ama karakterin içine dürüstlükte giriyor bunu da unutma. 4 ay az bir zaman değil. 4 ay duyguların ile oynamış. Psikolojini alt üst etmiş. Büyük kul hakkı yani yapılacak şey değil.. yazık günah
Sevgilim cok cirkin diyebiliyosan ve bu kadar kucuk meseleleri takiyosan sevmiyosundur bence. Maneviyatini sevseydin dis goruntunun eksikligi cok batmazdi gozune.
20 Yorumla
+1 yıl" Ne yapmalıyım? " Ne herkes konuşur ve ayrı ayrı görüş dinlersen mutlu olamazsın belki hayatının aşkı o seni sonsuza kadar mutlu edecektir belki hiç kimse seni onun gibi sevmiyecektir bunları düşünmen lazım geçici şeyler ancak çevreni tatmin eder.
00 Yorumla
+1 yılHerkes içi içi demiş. Tip daha önemli arkadaşlar kimse yanında çirkin birini gezdirmek istemez. Çirkin ama özgüveni yüksekse kendini dışarıya güzel sunuyorsa. Bakımını yapıyorsa ve anlasiyorsaniz sorun değildir
01 Yorumla
+1 yılOnun tipi çirkin ise senin kalbin çirikin o zaman, böyle bir
Soruyu soruyorsun eğer sevgilim bile deme bunun sevgi ile alakası yok. Gün gelir o çirkin diye beğenmediğin o adamı mumla arayacak hale gelirsin 😑00 YorumlaBu nasıl bir soru ya böyle bir soru sorduğuna göre gerçekten sevgilini sevmiyorsun sevseydin eğer onun bunun dediği umrunda olmazdı gelip bura sevgilim çirkin diye dert yanmazdin hoşuna gitmeyen bir yani varsa ayrılırsin bu kadar basit
00 Yorumla
+1 yılSevgilinin 'çirkin' olduğunu düşünüyorsan onu sevmiyorsundur. Seven insan güzel görür. Çocuğa daha fazla ümit vermeden ayrıl, o da senden iyisini hakediyor :)
10 YorumlaZaten sevgiline çirkin diyorsan ve başkalarının dedikleri aklını karıştırıyorsa bu soruyu soruyorsan ayrıl gitsin.
Sevgilin senden daha iyilerine layık derim.10 Yorumla
+1 yılBu nasıl soru yaa sen çıkarken tipini görmedin mi çocuğun sonradan mı farkına vardın. Allah aşkına kimseyi oyalamayın üzmeyin sevmiyorsan ayrıl. Haaa seviyorsan git bakımlı olmasına yardım et.
10 YorumlaÇirkin olmayı o mu seçti yeter be İnsanları seçmediği şeylerle yargılamayın artık adam seni aldatmış mı üzmüş mü dövmüş mü ona bakacaksın tipine bakıyorsan sen onu sevmemişsin demektir.
10 Yorumla
+1 yılBence sevgilin senden daha iyilerine layık demicem seni çok seviyorsa bi bahane bul ayrıl knk benimde başıma geldi bin bir türlü bahaneyle ayrıldım daha iyilerine layıksın burda seni eleştirmiyoruz sorunlarına çözüm arıyoruz o yüzden eziklemeyin linçlemeyin kapalı tutun çözüm yolunu söylemiceksen kapa çeneni 😉
00 YorumlaCidden buna mı takılıyorsun tip ne için önemli olsun ki anlamıyorum. Belki daha iyi tipte biri daha kötü biridir layık oluşunu tipe göre belirliyorsan da ne diyeyim ayrıl o zaman
00 Yorumla
+1 yılSen herkesi dinleyerek mi onunla oldun? Kimsenin dediğine bakmadan sevgilini üzmemelisin belki seni seviyor belki başkası daha yakışıklı ama daha kötü yine mi çevreni dinleyeceksin?
00 Yorumlaeğer güzelliğine çirkinliğine bakıyosan bu çocuk en başından beri böyleymiştir neden sevgili oldun o zmn onunla
ya da sen hep çevrene göre mi hareket edersin00 Yorumlakarakterine bak. eğer karakterin güzelliğinin önüne geçiyorsa sadık kalın.
eğer karakteri güzelliğinin önüne geçemiyorsa ayrılık çanları çalsın.00 Yorumla
+1 yılYa çocuğun çevresi de sana öyle diyorsa zhwbzhsbz beyin yaşı max 8
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılOna göre bende güzelim sevgilim yok bunlar bir süreden sonra bir işe yaramıyor en önemlisi kalp güzelliği
00 Yorumla
+1 yılBu insanlar sanıyor ki yakışıklı erkek sorunsuz erkek bunun farkına vardıklarında belki de doğru insanı bulucaklar
00 Yorumla
+1 yılYakışıklısı da seni beğenmez lafa bak üç kıçıkırık döl artiginin lafina bakıp adamdan ayrılacakmış
Eğer öyle yaparsan haram olur sana mutluluk00 Yorumlaİnsanların söylediklerinin seni etkilemesine müsaade etme. Sevgilin olabildiyse, sen çirkinliğiyle o kişiyi sevebilmişsin demektir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sana karşı saygılı ve dürüstse bırak çirkin olsun. Çevren git kendini suya at dese atarmısın. Yakışıklı alsan belgi günü birlik seni aldatır
00 Yorumla
+1 yılBana da diyorlardı hep ben ciddiye almıyordum
Keşke alsaymışım10 YorumlaBir insanı görünüşü için sevecekseniz hiç sevmeyin daha iyi.
17 Yorumla- +1 yıl
Sen görünüşü için sevmiyor musun?
- +1 yıl
Şimdiye kadar birini yakışıklı olduğu için sevmedim. Aksine kalbini, ruhunu görüp onu sevdim. Hiç yakışıklı birine de aşık olmadım. Bana görünüş değil ileride de yanımda olabilecek, koşulsuz sevecek, destek olacak, her anlamda anlaşacağım, ruhuna aşık olacağım, birbirimiz için her şeyi yapabileceğimiz biri lazım. Görüntüde var mı bunlar? Ben hiç rastlamadım.
- +1 yıl
Yakışıklı değil demen bile o kişiye aşık olmadığını gösterir yalnız. İnsan sevdiğine bakınca en yakışıklı, en güzeli görür. Sanıyorum ki düşündüğün kadar aşık olmamışsın.
- +1 yıl
Şöyle ki yakışıklılık ya da güzellik kişiden kişiye göre değişir. Etrafımdan aldığım yorumlara göre söylüyorum. Elbette gönül kimi severse en güzel o görünür.
Henüz karşıma çok aşık olacağım biri çıkmadı dediğiniz gibi. Çok sevdiğim oldu yalnızca.
Eksik söylemişim kusuruma bakmayın
Söylediğim kadar aşık olmak istiyorum.
Ve herkes birbirinin ruhunu görerek sevsin istiyorum.
Umarım herkesin karşısına bir gün ruhuna aşık olabilecek kadar naif insanlar çıkar🙏🏻 - +1 yıl
Anlıyorum ki, hem kaliteli hemde kültürlü bir kadınsın. Yazılara dikkat ediyor, Fuzuli'nin dediği gibi "Gönül diyarında açmakta olan Güneş'in varlığından haberdar oluyorsun." Allah, karşına inşallah sen gibisini çıkartır.
- +1 yıl
Rica ederim :)
+1 yılonu kimse bilemez.. belki de daha kötüsüne lâyıksın.
10 Yorumla
+1 yılHahahaha hiç güleceğim yoktu :) güzelik görceli bir şey 🙊🙃😗
10 Yorumla
+1 yılOna gerçekten aşık olsan bunu diyemezdin. Yazık cidden ona.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBnmkide cirkin kanka napalm dunyann en guzel kizi hissi verend onlar kinadimi yasiyorumdur
00 Yorumla
+1 yılİleride tuvaletim var ne yapmalıyım diye de soru gelir.. Ne saçma bir soru böyle!
00 YorumlaSevmiyorsan sevgilim demicen seviyorsan da çirkinim diye sevcen :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılSorun sende, onun fiziksel özelliklerinde değil. Sevseydin onu çirkin olarak görmezdin.
00 Yorumla
+1 yılHerkese göre sevgili yapacaksan işin yaş. Ayrıl hemen oğlanıda üzme bence.
00 Yorumla
+1 yılYa nadem cirkin bas tekmeyi gitsin * TV bukadar basit
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı. Başkalarının lafıyla hareket ediceksen yatakta nasıl olması gerektiğini de onlar söylesin ozaman
00 Yorumla
+1 yılyani önemli olan sana ne hissettirdiği değil mi
tipi önemsiyorsan ayrıl00 Yorumlaİnsan sevdiğini güzel görür her şekilde. Sevmiyorsun demek ki ayrıl
00 Yorumla
+1 yılDemek ki sevmiyon ayrıl bu soruyu sorman bunun gostergesi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yıldeğiştir eskisini ver yenisi al kampanyasına katıl:)
00 Yorumla
+1 yılAyrıl bence hemen hiç düşünme. Senin gibi birisinden kurtulur ADAM :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Herkes öyle der zaten... Mesele ben ne istiyorumdur?
00 YorumlaBak ne güzel bir yerden açmışsın konuyu kişilik&karakter
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilinin arkadaşları da ona öyle diyorsa ya
O açıdan düşün00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkes dönsün kendi boklu hayatına baksın ilişkin düzgünse devam et kimsenin de sevgiline böyle bisi söylemesine izin verme
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo adamdan ayrıl..
çünkü o adam , senin gibi milletin akliyla hareket eden , kendi düşüncesine hislerine duygularına aklına güvenmeyen , kendi iradesiyle hareket edemeyen bir kızdan daha iyilerine layık..
bye00 Yorumla
+1 yılSürekli başkalarının görüşüne göre ilişki yaşarsan hiçbir ilişkinin sağlıklı yürümesini bekleme... Dış görünüşe bu kadar önem veriyorsanız da mutlu olmayı beklemeyin...
20 Yorumla
+1 yılKusura bakma bence ama sen ona layik degilsin bu soruyu sorman bile hata sevgilin adina cok uzuldum guzellik icin seviyosan zaten hic sevme benden sana tavsiye ortada kalirsin
20 YorumlaÇirkin veya yakışıklı/güzel olmak önemli değil. Sen sevmişsin sonuçta milletin düşüncesini neden önemsiyorsun ki? Eğer karakteri düzgün bi insansa sana gerçekten iyi geliyorsa ve ciddi düşünüyorsan insanların dediklerini önemsememelisin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana da öyle söylediler ama ben çok seviyordum ilişkiyi yönetecek kişi sensin çevren değil sen seviyosan onun görünüşü kimseyi ilgilendirmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla onu bunu bilmem, insanın kalbi güzel olduğu kadar yüzü de güzel olacak, en azından sana güzel gelecek.
00 YorumlaSen karar verirsin bu yorumlar olumsuz etkiliyorsa düşün.
00 Yorumla
+1 yılDaha iyi kime göre neye göre. Bana da aynı şeyi diyorlar ama benim için sevdiğimden daha iyisi yok. Yakışıklı olmuş çirkin olmuş ne fark eder. Ben ona baktığımda huzur buluyosam kime ne?
00 Yorumla
+1 yılBiraz bakim yap ona. Mesela aksam otururken maske yapin birlikte. Saçlari için bakım kremleri kullan yüzünde nasil kusurlar varsa ona yonelik malzeme al gibi. Çirkin yoktur. Bakımsız vardir bence
00 Yorumla- Devamını Gör (124)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne