"Müslüm Gürses- Nilüfer"
İnsan yanındakiyle yaşlanır, aklındakiyle ölürmüş doğru mu?
"Müslüm Gürses- Nilüfer"

Ben bu cümleyi ve bu tavrı doğru bulmuyorum.. eğer aklında başka biri varsa bunu tamamen bitirmeden başkasıyla bı yola girilmez.. yanindakinin ne suçu var diye sorarlar adama? Doğru insanlık yansitmama olayı değil.. kalbindekini yanında taşıyabilme eğer olmuyorsa yanindakini kalbinde en güzel yere koyabilmektir..
Olabilir ama bu yanındakine baya bir saygısızlıktır. Mesela bu adamın yazdığı yoruma bak, eşi bunu duysa nasıl üzülür. Geçmiştekileri geçmişte bırakamıyorsan efkarlanmak yerine kendini sorgulaman gerek bence.
Saçmalık! Bu da aldatmaya girer bence oldu adam benimle yaşlansın, ben ise hâlâ aklımda keşke dememe sebep olan birini düşüneyim. Bu yüzden akılda ve kalpte tamamen bitmeden yeni bir şeye başlanmamalı.
Bu kadar iğrenç bi şeyin edebiyatını yapmak aşırı derece ahlaksız bisey bence, madem o kadar aklında niye yanına başka birini alıyosun, allasen aşk sevgi denen kavramlar bu kadar yoruma açık değiller
Cevap
27Cevap
Aklında başka biri varsa evlenmeyeceksin kardeşim
karının neden hayalleri ve duygularıyla oynuyorsun
Aklındakini tek başına da düşünebilirsin..
ya çoçuğu o zaman evlenmeyecektin benim gibi evlenme o zaman
Aga iyi misin😄
tutmayın beni döveceğim p! çi olayın gırgırı fakat ne olursa olsun hiçbir zaman öyle birşey yapmam bak hayatımda şu an aşık olduğun kadın yok onun harici yüzlerce kadınla sohbet ettim fakat hep sözü ona getirdim karşımdaki kişinin duygularıyla oynamadım hiç bu terbiyesizliktir hatta eski sevgilim 5 yıl birlikteydik yazdı seni seviyorum hala kocamı sevmiyorum diye halime benim sözümde git eşine sarıl seni seviyorum aşkım de dedim arada yazıyorum fakat son aşkım hakkında geçmişten yazarsan olmaz yaşanmış yaşanmışla kalacak bu güne gelmeyecek en fazla merhaba merhaba dersin denk gelirsende yok seni seviyorumlar geride kaldı bunu başaramayan biri asla olmam olacaksamda hayatıma birini almam saygı sevgi güven ok aşk olmayabilir fakat sileceksin sadece basarabilirsen benim gibi yapacaksın nefisene yenileceksen onu dahi yapmayacaksın joyjoyjoyjoy
Ayıp bence, niye evlenip bir başkasını bu duruma düşürüyorsun :( Eğer hala başkasına aşıksan onu elde etmek için çabala veya tümden unut.
Malesef ne aklımda nede yanımda kimsem yok.. Sadece eşimin bana çeltirdiklerini düşünüyorum.. Amacım intikam değil ama pişman olup hüngür hüngür ağlamasını isterdim
Doğru olmasını istemedigim icin ya aklimdakiyle yaşlanmak istiyorum ya da yanimdakune aşık olmak sonuçta yastığa başımı koyduğum zaman çocuklarımın babasını düşünmek istiyorum
İnsan eski sevdiğini görmeye görmeye unutuyor. Hâlâ da unutamadıysa kendi sorunu. Sürekli düşünmeyiversin. Madem düşünmeyi kesemiyor evlenmeyiversin.
Ooo gidemedinmu buradan
Saol kedicik
Doğru ama bence yanlış bişey çünkü sevdiğin biriyle evlenmek o kişinin hayatını da çalmak olur doğru değil yapılan
Bu şarkıyı ona ithaf edelim o zaman
Geç kalınmış bir birliktelik neyseki artık kadınım dediğim kişi yanımda
Bu yapılan ihanet değil mi peki..
Anlam barındırmayan onursuz özlü söze bakın..
O yüzden tercihlerinizi düzgün ve kararında yapın. Sonra "Keşke" Dememek için acele etmeyin.
Demek ki neymiş aklındakiyle evlenemiyorsan gururunla yalnız kalıp puştluk yapmamak gerekiyormuş
Doğru bence herkes sevdiğiyle olamıyor olanlar çok şanslı
İnsan yanindakinin degerini bilemedikten sonra aklındakinin ne önemi var ki?
yalan bea bir ömür aynı kadınla geçermi allah aşkına 😂😂
Aklımdaki, yanımda ve kalbimde...
Umarım uzun yıllar böyle olur
Aklımdakiyle yanımda ki kişi aynı kişiyse ne mutlu bana.
Mağdem aklında biri vardıda niye başkasıyla evlendin diye sormazlarmı adama.. İçerdeki uyuyan kadına üzüldüm
Elbette çünkü herkesin bir ilki vardır
Allah yaşatmasın kimseye ya🥺🥺🥺
Amin🥺
evlenme o zaman sende biz boşa mı yalnız kaldık kimsenin günahına girmeyin
Madem unutamıyor neden evlenmiş?
Allah böyle birine denk gelmekten korusun.
O zaman ne yapmalı aklındakiyle evlenip beraber yaşlanmak doğru olan
Kim demişse çok doğru.
Yanindaki ile aklindaki bir degilse dogru olabilir
Yerden göğe kadar hemde🙄
Sorunlu bireylerde olur bence bu.
katılıyorum doğru
Doğru
Yanındaki çektiriyor demek ki 😊
Aklındakini de ölene kadar çıkaramıyor :)
Doğru olabilir
Çok doğru
doğru
Şarkıyı merak ettim
En haklısından bacım
Evet Doğru
Hanım bunu görmesin
Allah korusun.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?