Başak erkek niye hemen engelliyor?

2 senedir beraberiz ve 1 senedir işi çok yoğun. Bana fazla zaman ayıramıyor ama her aradığmda çalışıyor yani yalan söylemiyor. Sosyal medyayıda eskisi kadar kullanmıyor zamanı yok diye. Fazla kavga etmiyoruz ama genelde kavga sebeblerimiz bana fazla zaman ayırmaması yüzünden oluyor ve o kavgalar genelde hep büyüyor. Ben ona normal bi şekilde daha fazla zaman geçirmek istiyorum diyince zamanım olmuyor napim diye cevap verince sinir oluyorum sevsen zaman ayırırsın diye ve genelde o kavgalarda beni engelliyor bir kaç gün. Arada resim yolluyor kendisi ya da video atıyor durumum böyle diye ama birbirimizden uzakda yaşıyoruz ilgisini istiyorum özlüyorum diye. Bir kaç gün sonra siniri geçtiğinde bana yine aşkımlar bitanemlerle yazıyor gönlümü almaya çalışıyor ama nasıl tepki verceğmi bilmiyorum. Tersleyince kavga dahada büyüyor ve yine engelliyor ya da ayrılağa kadar geliyoruz. normal bende karşılık verince canım hayatımlarla her kavgada beni engellemekle devam eder kaybetme korkusu olmaz normale dönüşsün istemiyorum. Nasıl davranmam gerekiyor ne yapmam gerekiyor?
Başak erkek niye hemen engelliyor?