Aşk İlişkileri Sevgili istiyor gibiyim hemde istemiyor? baran0721 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Karışık bir duygu içindeyim anlamıyorum ya kimse yazmadığı için ya da şansım mı yok tipimde kötü zatne temelli yok yazan Sevgili istiyor gibiyim hemde istemiyor? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
carpediemdedimm Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Kendine vakit ayır. Bu hayattaki Her şey sevgiliden filan ibaret değil. Biraz insan kendini sevgili olarak görmeli. 1 1 Yorumla baran0721 +1 yıl Zor ya vll zaman Yorumla
Kahve_-Kokusu Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Sırf tipine iltifat edelim diye kötü diye yazıyorsun. Tipin iyi iyi.😀 0 1 Yorumla baran0721 +1 yıl Vll öyle bir niyetim yoktu Yorumla
BeşiktAşklıHatunn Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Sana sevgili istettiren hayat ne bilim yanii 1 1 Yorumla baran0721 +1 yıl 😁😁 ya işte hayat bu yok napalım Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Anlamadım usta illa birininmi sana yazması lazım 😀😀 0 5 Yorumla baran0721 +1 yıl Haçım ben yazdım bir şey göremedim artık 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burdan falan böyle işler zor git canlıda yap git konuş sanal se istersen burdan rahat çıkar ama Yorumla baran0721 +1 yıl Haçım zaten ben yazsınlar demiyorum neden diye merak ediyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana sorarsan bir nedeni yoktur bence yani herşeye neden aramak saçma Yorumla baran0721 +1 yıl Eyw 🍀 Yorumla
Gizemlikizz2448 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 44% +1 yıl Hmm tip kötü değil huydan kaybediyosundır belkide 3 1 Yorumla baran0721 +1 yıl Tanısan öyle bir değilim Yorumla
geeccekusu Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Sen işini biliyorsun 😉 2 3 Yorumla baran0721 +1 yıl Yokk be ben kim iş bilmek kim 😂 Yorumla geeccekusu +1 yıl Ahh tabii kii kesin öyledir 😂 Yorumla baran0721 +1 yıl Çidden ya 😂 Yorumla
KSNamusBekçisi Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 88% +1 yıl Çenin ayaban vayda kıslara hava mi atiyon oyy oyh 0 1 Yorumla baran0721 +1 yıl Araba arkadaşın 😂 çen he Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Çirkin değilsin her türlü bulursun zaten 0 7 Yorumla baran0721 +1 yıl Vll bir tane bile yok 🤦♂️🤦♂️😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğulu tıp var sende nerelisin? Yorumla baran0721 +1 yıl Diyarbakır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende ağrı 😂😂 Yorumla baran0721 +1 yıl İsmin ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Söylemem burdan 😂😂 Yorumla baran0721 +1 yıl Anladım başka yerden söyle 😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 1 bardak kola versene abi 0 1 Yorumla baran0721 +1 yıl Gel kardeşim ayıp ediyon bir Bardak değil 100 bardak veriyim Yorumla
Nickyokkk1 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Tipim değilsin ama %90 beğenir iyisin 0 1 Yorumla baran0721 +1 yıl Senşn tipine bakıyım ona göre bende görüşümü söyliyim Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Dusuyor mu boyle 0 7 Yorumla baran0721 +1 yıl Düşse bunu yazman hwr halde haçım 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kardes neyin pesindesin gormuyor musun ilgileniyorlar iste amacin kendini gosterip kezbanlari dusurmek salaga yatma Yorumla baran0721 +1 yıl Yav hadi ordan git ya kendinle bir tutma beni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sg mk pezevengi ne yaptigini herkes anladi ama kezbanlar boyle kisileri sever ayrica tipin de bir numara yok kendini bir sey sanma Yorumla baran0721 +1 yıl 😆😆😆 he he hadi hadi git başka yerde havla Yorumla baran0721 +1 yıl Kemiğin bittiyse söyle atarım rahat ol sen 😏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin havladigin gibi mi 😂 kizlar beni gorun kekoyum ama para bende 😂😂 rezilsin mk Yorumla
insataminsatayoook Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Yakışıklısın yavv 0 7 Yorumla baran0721 +1 yıl Çidden yakışıklımıyım 🤔 Yorumla insataminsatayoook +1 yıl Evet 🤔 Yorumla baran0721 +1 yıl Sen öyle diyorsan Yorumla insataminsatayoook +1 yıl Öyle dedim samimi bir şekilde Yorumla baran0721 +1 yıl O zaman samimi bir şekilde teşekkür ederim 🍀 Yorumla insataminsatayoook +1 yıl Samimi bir şekilde rica ederim iyi akşamlar ☘️ Yorumla baran0721 +1 yıl Samimi bir şekilde iyi akşamlar sanada 🍀😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kendine vakit ayır. Bu hayattaki Her şey sevgiliden filan ibaret değil. Biraz insan kendini sevgili olarak görmeli.
Zor ya vll zaman
Sırf tipine iltifat edelim diye kötü diye yazıyorsun. Tipin iyi iyi.😀
Vll öyle bir niyetim yoktu
Sana sevgili istettiren hayat ne bilim yanii
😁😁 ya işte hayat bu yok napalım
Anlamadım usta illa birininmi sana yazması lazım 😀😀
Haçım ben yazdım bir şey göremedim artık 😂
Burdan falan böyle işler zor git canlıda yap git konuş sanal se istersen burdan rahat çıkar ama
Haçım zaten ben yazsınlar demiyorum neden diye merak ediyorum
Bana sorarsan bir nedeni yoktur bence yani herşeye neden aramak saçma
Eyw 🍀
Hmm tip kötü değil huydan kaybediyosundır belkide
Tanısan öyle bir değilim
Sen işini biliyorsun 😉
Yokk be ben kim iş bilmek kim 😂
Ahh tabii kii kesin öyledir 😂
Çidden ya 😂
Çenin ayaban vayda kıslara hava mi atiyon oyy oyh
Araba arkadaşın 😂 çen he
Çirkin değilsin her türlü bulursun zaten
Vll bir tane bile yok 🤦♂️🤦♂️😂
Doğulu tıp var sende nerelisin?
Diyarbakır
Bende ağrı 😂😂
İsmin ne
Söylemem burdan 😂😂
Anladım başka yerden söyle 😂
1 bardak kola versene abi
Gel kardeşim ayıp ediyon bir Bardak değil 100 bardak veriyim
Tipim değilsin ama %90 beğenir iyisin
Senşn tipine bakıyım ona göre bende görüşümü söyliyim
Dusuyor mu boyle
Düşse bunu yazman hwr halde haçım 😅
Kardes neyin pesindesin gormuyor musun ilgileniyorlar iste amacin kendini gosterip kezbanlari dusurmek salaga yatma
Yav hadi ordan git ya kendinle bir tutma beni
Sg mk pezevengi ne yaptigini herkes anladi ama kezbanlar boyle kisileri sever ayrica tipin de bir numara yok kendini bir sey sanma
😆😆😆 he he hadi hadi git başka yerde havla
Kemiğin bittiyse söyle atarım rahat ol sen 😏
Senin havladigin gibi mi 😂 kizlar beni gorun kekoyum ama para bende 😂😂 rezilsin mk
Yakışıklısın yavv
Çidden yakışıklımıyım 🤔
Evet 🤔
Sen öyle diyorsan
Öyle dedim samimi bir şekilde
O zaman samimi bir şekilde teşekkür ederim 🍀
Samimi bir şekilde rica ederim iyi akşamlar ☘️
Samimi bir şekilde iyi akşamlar sanada 🍀😂😂